icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
26. aug 2017

@smejko18 dakujem je to nadherny pocit. Ale krajsi je ked drzis svoje dietatko v naruci. Tomu sa nic nevyrovna. Drzim ti velmi palce nech sa cim skor pridas😊

lenka_vi1
26. aug 2017

@modrykoniar máme sa dobre, najbližšia kontrola 14.9. po 6 týždňoch tak dúfam, že je a bude všetko ok. Mali by sme už vedieť aj pohlavie, tak sme veľmi zvedaví 🙂

michaella86
27. aug 2017

@modrykoniar zlatik, moc moc ti gratulujem, z celeho ❤️ A prajem ti bezproblemove tehu, nech si ty, aj zubrienka v poriadku 😍😘😘😘

lenka_vi1
27. aug 2017

@modrykoniar po akom case vam to teda vyslo?

modrykoniar
27. aug 2017

@michaella86 dakujem Miska😊 a ja ti zelam nech sa cim akor pridas ku mne.😊

modrykoniar
27. aug 2017

@lenka_vi1 no tak ma bolo v novembri a od februara sme sa snazili. Takze toto bol 7mesiac. Asi pomohli aj tie vitaminy a dovolenka a nerobila som testy. Proste sme odychovali a vyslo to. 😊 v stredu som objednana na preventivku tak sa tesim.

lenka_vi1
27. aug 2017

@modrykoniar super, teraz to uz bude vsetko na 1.ku. Drzim palce.

michaella86
27. aug 2017

@modrykoniar to je uz jedine, co si zelam 😍 Kazdopadne, som rada, ze tebe to uz vyslo ❤️

modrykoniar
27. aug 2017

@michaella86 a ako to teraz vyzera s vami. Aky je dalsi postup?

michaella86
27. aug 2017

@modrykoniar momentalne to nechavame na prirodu a dufame, ze moja "obeta" v podobe laparo bude mat zmysel a do konca roka sa to podari... ja beriem kys.listovu, vit. D, drahy denne pije folandrol... ak do konca roka nebudeme uspesni, znovu budeme riesit centrum... len teda dufam, ze to pojde samo... mame tak cca pol roka cas, potom je vysoka pravdepodobnost, ze sa mi znovu zacnu tvorit zrasty a dalsiu laparo podstupovat nechcem, neviem ani po akom case sa znovu moze... takze takto my... dufame, verime 😊

modrykoniar
27. aug 2017

@michaella86 moja zlata. Aj ja som pocula ze po laparke je tam vysoka sanca. Budem na teba mysliet. Ja som tiez teraz brala vit. E a listovku. Neviem co pomohlo. Rychlo sa pridaj ku mne. Velmi ti to prajem💖

michaella86
28. aug 2017

@modrykoniar sance sa zvysia, to je pravda, len mne zistili endo v poslednom najvyssom stadii a ze to je uz zazrak prirodzene, no nadej umiera posledna, zvlast, ked v CAR diagnostikovali pomale spermie, comu ale nejako neverim, vsak treba zarabat a robit co najviac vysetreni 🙂

modrykoniar
28. aug 2017

@michaella86 podla mna tie vitaminy spravia svoje. Treba verit. Urcite to pride. Verim tomu.😊

michaella86
28. aug 2017

@modrykoniar kiezby 🙂 bol by pre nas najkrajsi darcek.. zvlast pre mna, najkrajsi meninovy darcek buduci mesiac 🙏

smejko18
29. aug 2017

Ahojte,takže druhé iui za nami a žiaľ neúspešne;( sliznica 16mm,ale v krvi žiadne hcg.. takže teraz len laparo a uvidíme ako ďalej...

senselinka
2. sep 2017

@modrykoniar jeeeej, gratulujem 😍

modrykoniar
3. sep 2017

@senselinka dakujem velmi pekne😊

michaella86
4. sep 2017

komu dakujem za srdiecko? 🙂

nikusiak9
5. sep 2017

@michaella86 mne 🙂

michaella86
5. sep 2017

@nikusiak9 jeeej dakujem, si zlata 😊 Cim som si zasluzila?

nikusiak9
5. sep 2017

@michaella86, take pre stastie ;)

modrykoniar
6. sep 2017

aj ja som dostala srdiečko 🙂 komu mam podakovať ?

lauritka
6. sep 2017

Aj mne doslo.vdaka.

michaella86
6. sep 2017

@nikusiak9 😍 😘 ❤ nech sa to stastie znasobi aj pre teba 🙂 aj pre ostatne baby tu 🙂

lenka_vi1
6. sep 2017

@vanda12345 dnes kontrola a dozvedeli sme sa, že je to chlapčiatko ako lusk! Pipík svietil do očí 🙂

vanda12345
7. sep 2017

@lenka_vi1 super teším sa s tebou ja v nemocnici prisla som na ctg zlyzaznam teda vnutorne kontrakcie a bambulka by mohla pockat tak si lezime

modrykoniar
7. sep 2017

@lenka_vi1 super gratulujem k chlapcovi. aj ja mám jedného doma. taký mamkin mojkáčik to je 🙂

modrykoniar
7. sep 2017

@vanda12345 moja držte sa . snád ešte aspon 2 týždne vydržíte pokope a potom už kludne môže prísť. 🙂

michaella86
7. sep 2017

baby moje, opat zas raz zacinam byt zufala, nestastna, smutna.. velmi sa tu s vami vytesujem, ze sa vam dari, no mna chyta taka strasna depka, jeden den som presvedcena o tom, ze to pride, na druhy den neverim nicomu a som nastvana na cely svet... moj je uz zo mna nestastny, nevie ako mi ma pomoct a ja sama neviem co potrebujem a co chcem... sama sebe skodim 😕 do toho ma uz tyzden trapi kyselina... mam chut sa na vsetko vykaslat, zmazat vsetky ucty na socialnych sietach, utiahnut sa do svojho sveta a tam mlcky trpet.. viem, ze vy mi tu rozumiete a nebudete ma sudit a trepat do hlavy, ze to chce pozitivne myslenie a podobne, lebo tieto reci od okolia ma uz riadne vytacaju.. len vy baby viete, co prezivam, ako sa citim... tak ako som sa snazila byt silna, tak je zo mna klbko nervov 😔

chmeluska
7. sep 2017

@michaella86 je to strasne ked ma clovek taku velku tuzbu. Vzdy rozmyslam ake je to nefer ked niekto nechce dieta a ani nevie ako a je tehotna a niekto sa tak velmi snazi a robi pre to aj nemozne a nie je mu dopriate. Keby sa utiahnes do seba iba by si sa trapila vo svojom ziali, mozno prave opak by ti pomohol sa trochu odreagovat, mesiac dva si dat pauzu venovat sa jeden druhemu uzivat si zivot a aj ked to je velmi tazke chvilu nemysliet na toto vsetko. A tou pauzou nemyslim ze ziaden sex ale proste snazit sa si jeden druheho uzivat ako niekedy, nie sa milovat ucelovo. Robis pre to vsetko aby si sa stala mamou tak mozno je nacase mysliet trochu iba na seba a na partnera, uzivat si pritomnost a nie byt nestastny z buducnosti. Ja verim ze ono to isto pride. Kazda co sa snazime alebo sme sa snazili sme mali taketo chvile kedy ta to uz nebavi nevidis ziadne svetlo na konci tunela, ziadnu nadej ale to zas prejde a urcite aj ty sa znovu nadychnes a pojdes dalej kym nedosiahnes svoje vytuzene. Lebo skratka je to tuzba ktoru citis ze potrebujes naplnit. Velmi ti drzim palce aby ste sa dockali svojho maleho zdraveho zazraku. Mozno to chvilku potrva ale to co bude na konci za to stoji a potom si povies ako dobre ze si to nevzdala 🙏