icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kakatulik
7. sep 2017

@michaella86 ahoj Misi,ak mas chut vymazat konta na socialnych sietach,uroa to. Ale v ziadnom pripade sa neutahuj do seba,lebo sama seba na ravis a zozeries. To co citis ty,tie nalady ako na husenkovej drahe citime snad vsetky,ktore velmi tuzime po babatku. Je uplne jedno,kolko a preco sa nedasi. Ta tuzba tu je a s kazdym nevydarenym pokusom klesa zasoba energie a nadeje. Robime testy,napchavame sa vitaminami,sledujeme kazde pichnutie, sme ochotne sa pchat hormonami a nic. NIC. Niekde musi byt hranica a tu som si ja vcera uvedomila v mojej praci,ked nam zomrela 42rocna pacientka s primarnou dg.spojenou s reprodukcnymi zenskymi vecami,po velmi dramatickom boji ako v TV filme. A tak som si povedala dost Katarina. Chces prezit zivot v umarani seba a svojich blizkych,alebo zit kazdu chvilu vedome,s radostou a vdakou za vsetko co mam? Odpoved bola jasna a nemusela som ani dlho premyslat.
Nie nevzdam sa zatial ani ovulacnych testov a ani merania BT. Mam zasobu,tak ich uz miniem aby mepreexpirovali,ale sustredim sa na seba a zacnem sa mat viac rada a zit vedome dni,ktore som dostala do daru. Rozhodla som sa ocistit svoje telo,zacat viac sportovat atd...
Neviem ci sa mi to podari,ale za pokus to stoji.
Zelam Ti,aby si rychlo vstala. Asi bude pravda,ze len ten,kto bol na dne,si dokaze cenit tie kratke chvile slavy,ked je hore.🙂

kakatulik
7. sep 2017

1.ospravedlnujem sa za preklepy.
2.a aj za dlhy prispevok
😔

modrykoniar
7. sep 2017

@michaella86 Miška moja zlatá, v prvom rade ti posielam silné objatie, také že sa nevieš nadýchnuť. a za druhé som raz dakedy neviem presne kedy čítala takú vetu, že ked si na ceste k určitému prianiu, najprv máš plno odhodlania, pozitívneho myslenia a všetko však vieš. a presne v momente ked máš chuť sa na všetko vykašlať, obrátiť sa a ísť spať, alebo úplne zmeniť smer, práve vtedy si len malý krôčik k cieľu, že už chýba len málo a začnú sa diať veľké zmeny. 🙂 je to taký kec ale mne sa to dajak usídlilo v hlave. ved kolkokrát sa už máme chuť vzdať a ked ešte trošku zotrváme tak sa to pohne. Miška veľmi ti želám, prajem zo srdca aby sa to pohlo. aby celý vesmír spojil svoju energiu a došla si k vytúženému cielu. ❤

violet1609
7. sep 2017

@michaella86 Misi moja, mas uplne pravo sa tak citit. Ked mas chut plakat poplac si, vykric sa. Nech sa ti ulavi a dostanes to zo seba von. Viem, ze je to tazke a ja Vas vsetky obdivujem ako to zvladate po tolkom snazeni. Ale ako pisali dievcata , skus teraz mysliet len na seba a na draheho, skusit si uzivat spolocne chvile a velmi na to nemysliet. Ja verim, ze sa dockate toho vytuzeneho uzlicka a raz budes skvela mamina.
Moja posielam ti silne, silne objatia ❤

vanda12345
7. sep 2017

@modrykoniar to by bolo ideal aj tak sekcia takze pred terminom a tyako moja pochval saa dik si mila

violet1609
7. sep 2017

@vanda12345 moja drzim palceky, aby bambulka este pekne pobudla v brusenku. Oddychuj, relaxuj. 👶

vanda12345
7. sep 2017

@violet1609 dakujem zlata si no verim a 🙏nech je to tak asi si mysli ze tu jej bude lepsie a ty ako a co to bude?😀

modrykoniar
7. sep 2017

@vanda12345 ja sa mam fajn az na celodenne nevolnosti a hroznu unavu😀ale nechcem sa stazovat ja vsetko vydrzim. Ved som to chcela😀

michaella86
7. sep 2017

Dakujem vsetkym za povzbudenie, naozaj si to moc vazim a ani neviete, co to pre mna znamena, ze vlastne cudzie baby mi pomahaju viac, ako blizke kamaratky... neznasam, ked mi povedia - vsetko je tak, ako ma byt.. nie, nie je, vsetko bude tak, ako ma byt, az aj my, ktore po detoch skutocne velmi tuzime sa ich aj dockame a nie tie, ktore ich po porode zahodia, zabiju, odlozia... toto je fer?
snazim sa na to, ze sa nedari velmi nemysliet, no vzdy, ked sa blizia moje dni, tak ma to prepadne a ostanu len oci pre plac vacsinou... snazime sa aj venovat sa jeden druhemu, nesustredit sa na to, uzivat si, ale pride den, ze vidim tehotnu, babo, alebo aj prazdny kocik a slzy tecu potokom a neviem to ovladat... a najviac mi fakt ublizuje, ked ideme svokrovcom a vsetko sa toci len okolo svagrininho maleho.. ano, viem, je malicky a kazdy si ho uziva a on za to nemoze, ale mne to naozaj ublizuje a kedze nechcem, aby svokrovci vedeli o mojom probleme, tak sa musim pretvarovat, aby som nevyzerala este horsie,ako v ich ociach vyzeram... ale dufam, ze to bude naozaj tak, ze uz som len maly krocik od splneneho sna
@modrykoniar Mati, moja, ty este nemas fotku ziadnu? nech sa aspon takto pokocham? 🙂

modrykoniar
7. sep 2017

@michaella86 joj ja som si zabudla vypytat😀 ale idem znovu bud. Tyzden tak snad nezabudnem😊 a neboj sme tu pre teba 😙

michaella86
7. sep 2017

@modrykoniar to si ako mohla? 🙂 aj ked.. v tom milom soku sa ani necudujem 🙂

michaella86
7. sep 2017

nemam dostatok srdiecok uz, aby som vam vsetkym poslala, tak apson takto 🙂 ❤ ❤ ❤ DAKUJEM 😘

modrykoniar
7. sep 2017

@michaella86 sak toto. Este som skoro usla sestricke tak som sa vonku ponahlala a ona ma vola spat ze este krv mi musi zobrat😁 no co ti poviem trdlo😀

michaella86
7. sep 2017

@modrykoniar 😅 no na z teba asi porazi 😀 aj si to nejako extra oznamovala muzovi, alebo si len vybehla z ordinacie a uz aj oznamovala? 🙂

vanda12345
7. sep 2017

@modrykoniar to poznam 2 trinester ok a 3tim ta behdem strasit 👍

vanda12345
7. sep 2017

@michaella86 urcute moja ako ma byt a este lepšie po kazdej burke vyjde slnko😍

michaella86
7. sep 2017

@vanda12345 uz nech to moje vyjde ⛈🌦🌥⛅️🌤☀️
Len ma prave napadlo, klient nam doniesol dve flase burciaku a z kazdeho som si dala po pohari, ci som pripadne vlastne mohla, kedze ja ani neviem kedy mam dostat, nejako to ani po operacii nesledujem a tiez sa mi to aj rozhadzat mohlo

modrykoniar
7. sep 2017

@michaella86 pocuj a mala si mrchu pred dvomi tyzdnami? Okolo 23 augusta? Vtedy si mala dostat. A teraz by si mala mat cca plodne dni. A burcaku sa neboj. Ma dobre cistiace ucinky🙂

chmeluska
7. sep 2017

@michaella86 ja som bola cez leto na firemnej akcii kde som si dala par miesanych drinkov a tiez som este netusila ze som tehu a zatial je vsetko ok. Myslim ze tie prve tyzdne ked tam aj nieco je este sa to len uhniezduje a tak, tak to nie je este tak prepojene s tvojim telom a zas burciak to je taka malinovka tak si myslim ze ak sa zadarilo tak si nemusis nic vycitat ;)

michaella86
7. sep 2017

@modrykoniar nie, dostala som hned po operacii, ako som prisla domov, kedy a ci som mala plodne dni, tiez neviem, my sexujeme kazdy druhy den, obcas treti, podla unavy z treningu/ zapasu 🙂
@chmeluska no hej, netreba sa obavat, niekto si da aj pocas tehotenstva pivo, vino, sampus... ale radsej som sa ubezpecila 🙂

michaella86
8. sep 2017

Kalendar v mobile hlasi, ze dnes je den D, ale aj tak som nevydrzala cakat, aj ked som zaznamenala par kvapkek do hneda sfarbeneho vytoku... vysledok, aky som "cakala" opat zas raz nic... tymto dnom koncim... nejako bolo, nejako bude

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 počuj a dostala si? toto je prvý cyklus po laparke? a bude dobre. houk.😉

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar zatial nie, neviem co ukaze den, brucho ma boli, tak je mozne ze aj v priebehu dna, aalebo cez vikend sa to spusti.. ano, prvy.. ale vcera som uz doma mojmu povedala, ze kaslem na to, aby sme si spravili babo az po svadbe (tu este neplanujeme ani 🙂 ) ja uz fakt nemam silu, vlastne, ja ani neviem co caka, ved mi sam moj doktor povedal, ze u mna by to bol zazrak, keby otehotniem prirodzene, ze mam velmi malicku sancu, tak preco sa stale tym trapim? ach jo, to som cela ja 🙂

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 a nechcete skusit umele? ja sa do toho nerozumiem, ale co vam vlastne teraz odporucili? cakat?

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar popravde, nechcem to podstupovat.. tak ako som bola odhodlana, tak som nedavno povedala, ze sa uz do ziadneho centra nevratim, ze to nechcem podstupovat, bolo by to este horsie, cakat, ci sa podari, alebo nie a platit za nieco, co nikto negarantuje... co mi odporucili? v nemocnici mi dali dve moznosti - bud rychlo otehotnite, alebo zacnite brat aspon na pol roka antikoncepciu.. no keby to bolo take lahke, tak asi nie som v nemocnici na laparo, ze ano? a moj doktor mi povedal narovinu, ze mam pol roka maximalne, nemam cakat, no ako otehotniet, ked prirodene je sanca asi taka, ze dnes vyhram loto a na umele som sa rozhodla neist.. kamoska to podstupila, povedala ze nikdy viac... mesacne stovky eur a podarilo sa az po takmer dvoch rokoch... a to ona bola v poriadku, len jej muz mal problem... moja, ja som jeden den tak, druhy opacne, mna sa uz sestranica pytala, ci nechcem ist psychologicke.. za chvilu ma poslu cvokarovi

modrykoniar
8. sep 2017

@michaella86 no nechcem na teba tlačiť. to určite nie. ked si jeden den tak a druhý tak, tak si myslím, že sa to ešte musí v tebe utriasť. rozhodnutie je na vás. každopádne vám budem držať prsty. a zázraky sa dejú. ked je u vás na prirodzené šanca aj ked malá, stále je 🙂

michaella86
8. sep 2017

@modrykoniar moja vies co? ja vecer ked sme uz doma obaja spolu v posteli, tak vidim nejaku malu sancu, no rano som totalne skepticka a nemam chut uz bojovat, lebo si poviem, ze aj tak to nema vyznam... asi som fakt zrela na psychiatra

violet1609
8. sep 2017

@michaella86 moja aj tak si myslim,ze to zvladas vyborne. A je uplne prirodzene a samozrejme ,ze pridu chvile, ked to proste clovek nedava a potrebuje sa len vyrevat a vykricat. Verim,ze tie divadielka pred svokrovcami musia byt hrozne, ale ty to zvladas. Mozno na konci aj nejaky Oskar bude 😀
A o burcak nemaj obavy. Este by to bolo aj tak skoro a vtedy to nie je take nebezpecne. A hlavne, nevypila si toho litre. 😉

violet1609
8. sep 2017

@michaella86 az teraz mi nabehli spravy co ste rano pisali.
Mrzi ma ten test. Clovek stale citi nejaku tu nadej a ked pride sklamanie ,tak s tym chce prastit. Rob hlavne to, na co sa citis. Ked ste rozhodnuti umele nepodstupovat, tak to nechajte nacas tak. Podla mna cas ukaze, co bude najlepsie. A aj ked lekari povedali,ze je iba mala sanca na prirodzene , stale tam ta sanca je. A verim,ze raz sa dockate. ❤

violet1609
8. sep 2017

@vanda12345 moja ja sa mam fajn, uz sa riadne gulatim a aj som uz nemotorna. Budeme mat dievcatko, tak sa velmi tesime. Aj ked nam to bolo uplne jedno, hlavne nech je zdrave.
Vy len pekne este vydrzkajte 😉