Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 misi ja si tiez myslim,ze asi telo spracuvava tu laparku. Ale sleduj si to a urob aj test pre istotu 😉
@violet1609 uz kaslem na testy, nemam momentalne silu na nic, dam si pauzu, od snazenia, od sexu, od vsetkeho, co nejako suvisi s tehotenstvom a materstvom, lebo mi uz do zblaznenia sa vela nechyba... musim si dat psychiku znovu do poriadku 😏
@michaella86 moja tak hlavne tak, ako to citis. Prestanes to riesit a sustredit sa na to a to bude asi momentalne pre Teba najlepsie. Moja myskim na Teba 😘❤
@vanda12345 tak ako moja? Este ste v nemocke ? Drzkajte sa 🙂
@violet1609 ahoj anoeste som a pevne verim ze v stredu ma budu robit leno zajtra bude 2tt v stredu zacnem treti uz mam tak akurat dost 😲 neviem ci sa este dnes stavi primarka je operacny den alebo az zajtra na velkej vizite sa dozviem a ty akp?si mila,ze si si na mna spomenula🙂
@vanda12345 Ahoj Mirka, ty už ideš nebodaj rodiť? Však až začiatkom oktobra si nejak mala termín, či nie? Pááááni ako to zbehlo. Drž sa nech už máš malinkú pri sebe. Ja som bola akurát dnes na poradni a všetko ok, chlapček potvrdený 🙂
@lenka_vi1 no Leni vidis to tak ja uz lezim v nemocnici snazili sme sa pockat do toho38tt uz je to tudbes 37+1takverim,ze streda patri nam.Tesimsa s tebou ,ze vsetko ok a chlapcekpotvrdeny pockaj este rodina mozme byt😍😂
@vanda12345 Mirka takze uz mate urceny termin? To tak zbehlo, teraz sme si pisali ako ideme na to a ty uz o par dni budes mat bambulku v naruci😊 a co bol nejaky problem ze ste v nemocke?
@modrykoniar no Mati primarka prisla po predlzenomvikende a ze ked sa namto rak dari nat podkontrolou spravime az bud tyzden akozblaznimsa tu ,ale co narobim a nespravim pre bambulku a ty ako??
@modrykoniar mala som zle ctg vnutorne kontrakcie
@vanda12345 no tak aspon si pod drobnohladom😊 a tyzden zbehne ako voda. Ja sa mam dobre😊 minuly tyzden som bola u dr. Srdiecko bilo a vsetko vyzera byt v poriadku tak sa tesime. Akurat mi je cely den zle aj z vody a pri malom je tazko odychovat. Tak dufam ze sa to cim skor zlepsi.🙂
@modrykoniar ano zleti moja doma nie v nemocnici no neda sa inak len vydrzar joj teším sa s tebou ano prvy a treti trimester masaker ,ale co my zeny nevydrzime no nie?😉
@vanda12345 joooj moja tak tyzden to uz nejake date a o chvilu mas princeznu v naruci. Tak len pekne oddychujte,lezkajte, mala este za tyzden troska priberie 🙂
My v poriadku, vo stvrtok mam poradnu, tak snad aj malinku uvidim. Nejaka som prechladena, tak som nemozna a nevladna 😴
@violet1609 ved co ine sa da len oddychovat len cipo tolkych infuziach nebude az az velka no uvidime terazvela ludi je chorych to prechodne obdobie nic moc ty tiez uz siper ze 29tt😍
@vanda12345 ano, ani neviem ako rychlo to uteka....... leto len tak preletelo a polka septembra za nami 😲
Ale tak snad nebude az taka velka, a meno mate ake vybrate?
@matik7 gratulujem a krasne tehulkovanie prajem😊
@modrykoniar dakujem Mati🙂 tebe sa ako tehulkuje?
@matik7 😊 zatial si uzivam nevolnosti, ale verim ze skoro prejdu. A samozrejme sa velmi tesime. Tebe to ako vychadza pocitala si si kedy bude asi tp?
@modrykoniar tych nevolnisti sa uz 'neviem dockat'😀 Ale prijmem ich s tou najvacsou pokorou🙂
Dufam, ze tebe sa uz coskoro ulavi..kedy ti zacali?
Haha, jasnee, pozerala som..podla ms to vychadza na 30.5.2018:) uvidim co povie dr. Tebe to ako vychadza?
@matik7 no zacali mi v 6tt a stale trvaju, cely den😊 mne to vychadza na 1.maj. takze budeme v spolocnej skupinke😊
@modrykoniar vzdy som tuzila po majovciatku❤️ Uvidim co povie za dva tyzdne doktorka🙂 kazdopadne sa tesim za vami do skupinky🙂 mas krasny datum porodu😍
@vanda12345 Ahoj Mirka myslela som na teba, tak uz mas malicku pri sebe?
@modrykoniar coze???? A toto mi ako mohlo ujst?!?! Neskutocne sa tesim😍. Som netusila, ze sme menovkyne 😉. A tiez bude majovciatko ako Vilko (aj mama) ❤. Krasny den toto.
@modrykoniar neboj sa, vsetko dobre dopadne, my sme uz v 19tt ani neviem ako 🙂

@kakatulik
@modrykoniar minuly mesiac som mala tri dni, sice slabsie, ako pred operaciou, dovtedy som tiekla jak zarezane prasa 🙈