icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
2. okt 2017

@michaella86 brno je vraj uplna topka. Ked pocuvam nazory tak som na nich este nic zle nepocula.

michaella86
2. okt 2017

@modrykoniar no aj ja som pocula, aj z anglicka tam vraj chodia, tak uvidime no, aj ked sa mi do toho velmi nechce, nemam uz silu na to... ale inak, nic si z toho nerob, kamoska je v piatom mesiaci a furt jej je zle 😅

modrykoniar
2. okt 2017

@michaella86 no to si ma teda nepotesila😀 ja dufam ze este tak 2tyzdne a bude mi dobre😊 a co vies, mozno tam v januari ani nebudes musiet ist.😉

michaella86
2. okt 2017

@modrykoniar keby si chcela mat pravdu 🙂 a neboj, ono to urcite raz prejde 😀

jaris84
2. okt 2017

@michaella86 no podľa príznakov, ti už možno krámy neprídu. Ja ked som začala špiniť namiesto MS,,už som vedela, že som tehotná ...

michaella86
2. okt 2017

@jaris84 len ja mam dostat az vo stvrtok, takze to spinenie beriem ako predmenstruacny priznak, kedze som spinenie vzdy mala, len o cosi silnejsie.. aj ked, uz sa to asi zacina rozbiehat, lebo uz pri utierani sa po cikani mam viac vytoku

vanda12345
2. okt 2017

@violet1609 moja skusam ale fakt moc nejde bola som s nou dnes dost schudla zajta na prevazenie a mam skusat cca 7-10min jeden prsnik tak druhy a 50ml um treba aby sme pribrali

violet1609
2. okt 2017

@vanda12345 moja verim, ze sa Vam to rozbehne a ked nie, nic sa nedeje. Vsak kolko deticiek vyrasta na UM a su v poriadku, zive a zdrave 😉 Hlavne nech je malinka v poriadku a pribera.
Surodenci ako? Vytesuju sa ?

vanda12345
2. okt 2017

@violet1609 tak tak aj prvu dceru som len 5tt a aj to z velkym trapenim tak hlavne nech pribera a teraz taka kludna je uplne ine dieta moja mala uhladovana no ved susam aj aj aj ked tyzden a nenabehlo tak uz ani neviem ci cakat tak uvidime co sa zajtra dozviem
😍

michaella86
3. okt 2017

1DC 😢 😢 😢

modrykoniar
3. okt 2017

@michaella86 teraz budem blba ale to si s kludom mozes dat vinko. Mnam aku mam chut😊

michaella86
3. okt 2017

@modrykoniar ja som si ho s kludom dala aj v piatok aj v sobotu sampanske 😉 a dnes si dam tiez, mame v robote posedenie este za piatok.. pohar mi nemoze ublizit, ani keby tehotna som 🙂

modrykoniar
3. okt 2017

@michaella86 tak tak😀nazdravie. Ja si dam aspon radlera.

michaella86
3. okt 2017

@modrykoniar k nemu si daj oreo cheesecake 🙂

modrykoniar
3. okt 2017

@michaella86 mnaaaaaaam😊 to si robila? Posli mi.😀

michaella86
3. okt 2017

@modrykoniar ano, kazdy tyzden robim iny a tento je do roboty na dnes 🙂 keby to vydrzalo, aj by som ti poslala, bavi ma to 😀

modrykoniar
3. okt 2017

@michaella86 no tak klobuk dolu. Vyzera fantasticky. Mozes aj recept mi dat. Normalne si mi narobila chutky😊

michaella86
3. okt 2017

@modrykoniar dakujem, len ci aj chutit bude 😀
nech sa paci:
KORPUS
cca 250g OREO keksov (neviem presny odhad, mala som krabicove balenia 🙂 )
100g maslo
keksy rozmixovat (ja som plnu oddelila a korpus som robila cisto len zo suchych keksov, ale ak chcete, dajte keksy cele, v tom pripade ale dajte keksov menej, nie 250g)
maslo roztopit a vychladnute zmiesat s keksikovou zmesou, natlacit na dno formy a dat na min. 30 min. do chladnicky
PLNKA
250ml slahackovej smotany
30g praskoveho cukru
500g mascarpone/ nizkotucny hladky tvaroh/ lucina/ cream chees
biela cokolada (+ plnka z keksov)
vanilkova aroma
najskor si dajte roztopit cokoladu a plnku z keksikov, zatial slahacku vyslahat do polotuha, pridat cukor, mascarpone (alebo s cim budete cheesecake robit), premiesat, pridat vychladnutu cokoladu, par kvapiek vanilkovej aromy a najlepsie metlickou poriadne zmes premiesat, aby sa chute spojili... naliat na vychladnuty korpus...
po cca hodine-hodine a pol, ked bude plnka tuha ozdobit keksikmi a hoblinami bielej cokolady 🙂
Dobru chut 🙂

violet1609
3. okt 2017

@michaella86 Misi wauuuu .......to je ale cheesecake........... moj mangel ma rad cheesecakes, tento by si dal.........mnam 🙂 😉

myskahryzka
19. okt 2017

@vanda12345 Jeeej... No teeda... Tak ty uz mas bejby? Gratulujem a z celeho srdca zelam vela vela zdravia Lare, tebe aj celej rodinke. ❤ ❤ ❤

senselinka
25. okt 2017

Dievcata,ako sa mate? Nejak to tu s príchodom tej jesene pospalo 😀

modrykoniar
25. okt 2017

@senselinka ahoj ako sa ti dari? Je vsetko na dobrej ceste? Drzim prsty a myslim na teba😊

lenka_vi1
13. nov 2017

@senselinka @modrykoniar @vanda12345 ahojte baby ako sa mate? Co mate nove? My sme boli vcera na kontrole a velmi som bola prekvapena ked lekar povedal ze maly ma 960g! a to koncime len 25tt. Na moj sokovany pohlad len pokojne skonstatoval ze je to uplne v poriadku :D a to nejem vobec ziadne umele vitaminy. Som ako pavuk a len 4,5 kg sme pribrali.

senselinka
13. nov 2017

@lenka_vi1 ja som sa mala do vcera fajn, po liecbe sa nam podarilo otehotniet na prvy raz, dnes mi zacina 10tt... ale uz bez zijuceho babatka. Vcera pohotovost, srdiecko nebilo, siedmy anjelik... vo stvrtok pojdem asi na kyret, aby mohli babo poslat na genetiku. Snazim sa nezblaznit sa od bolesti, raz to prejde a snad to cele niekedy pochopim...

lenka_vi1
13. nov 2017

@senselinka to mi je luto :( vobec som nevedela ze sa vam podarilo lebo som tu dlho nebola...posielam ti vela sil...

ria294
13. nov 2017

@senselinka neviem vyjadrit slovami ľútosť , čo sa ti deje. Niektoré veci sa nedajú pochopiť, chce to čas😢aj keď sa s tym človek nikdy nezmieri, je nútený ísť stále ďalej. Z hĺbky svojho srdca ti prajem veľa síl a lásku svojich blízkych, ktorí sú tu momentálne len pre teba ❤️❤️❤️

violet1609
13. nov 2017

@senselinka 😢😢😢 tak to mi je strasne luto....... ani neviem co napisat........ nech ti je rodinka oporou a snad sa vsetko na dobre obrati a ty sa dockas svojho vytuzeneho anjelika. Je to tak nespravodlive............😢

barbishkamiracle
11. jan 2018

Ahojte. Uz 13sty rok pomaham zenam, ktore maju problem otehotniet a rada pomozem tym z vas,ktore budu o to stat 😊.

martinaj
autor
11. jan 2018

@barbishkamiracle
A ako? 😉

chmeluska
11. jan 2018

Ahojte baby...tie ktorym to v roku 2017 nevyslo držim palce nech prave ten 2018 je pre vas požehnanym rokom a nech sa dočkate svojich vytuženych detičiek 👍