Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
voolets1609 no jasne vsetkym nam tu sa podari😉 nie nebyvala mamks pracovala vo svite tak preto pp ale hned potom sme sli k vabke okolie snv a ano okolie po tu som sa vydala presne tak vies ty sa zatvoria hore v izbach len ich taham ze ich aspon vidiet chcem som este mlada tak preco nie😒uz ale aby to bolo
@vanda12345 jasne ,ze si este mlada, ved dnesna doba je taka,ze v tvojom veku si este len niekto zaklada rodinku. Ja chcem este jedno. Tak som sa vytesovala z tohto tehu a skoncilo to takto, teraz clovek po tom malinkom tuzi este viac.
Kočky a preco nevyskusate Jonasovu metodu ?? 🙂
My sme sa snazili s muzom a dlho dlho nic a cez neho na prvykrat sa zadarilo 😂
Kamoska s muzim cez 6rokov snazilkovania, po zisteni mojej skusenosti , mi aj ona vola asi po 3 mesiacoch, ze je tehu a ja najvacsia radost 😍
Drzim vam palce a myslim, ze nemate co stratit ;)
violet1609 presne tak ine este len uvazuju ze snad uz aj cas je a ako pises tuzba este vacsia uz len aby sme mohli snazilkovat a zadarilo sa🙂
ahojteee. tak ze od piatku prva ms po kyrete. umieram uz 3 den no som rada ze konecne dosla. citim sa plna nadeje a tesim sa na dalsie ms a ideme sa snazit 💖
sofia188 myslela som na teba moja ze ako sa citis kedze ta prva je fakt masaker ale asi ako aj my ostatne si sa jej nevedela dockat jo uz aby aj u mna bola a tiez ako vidim planujes zacat ako ja po 2ms po tento ides na gyndu?? a je len bolestiva ci aj silna?,drz sa
vanda12345 áno po tejto ms mám ísť na kontrolu. Snažiť sa budeme asi až keď budem mať všetky výsledky. Ešte ma čakajú iné vyšetrenia. Veď vieš čo som ti písala v súkromnej správe. Ak bude všetko ok tak idem hneď do toho. A v roku 2017 to proste dám 🙂 musím! lebo sa bábätka neviem dočkať. A čo sa týka ms tak ja som mala stále silnú a bolestivú stále prvý deň no teraz mám bolesti už tretí no da sa to vydržať ale som rada že môžem byť doma a ležať. A silná je teda dosť. V piatok sa to ešte dalo no včera a dnes...akurát som hovorila mužovi že o chvíľu môžem ísť na transfúziu krvi :D točí sa mi až hlava. Ale naozaj som rada že som ju dostala.
sofia288 ano ano mna sice nic necaka teda nic mi nepovedal a ani po prvej ms nic nevravel ale aj tak pojdem chcem vediet co a ako tak snad cim skor budes mat vysledky a bude to ok ja akurat zajtra idem do nemocnice po vysledky s histologie a tak verim ze sa mi vratia moje kratke cykli a bude to oki potom daj vediet ako sa tebe 2spusti a jasne ze my to dame😉
Caute. tak sa pridavam k vam, do konca roka to zrejme uz nestiham. Snazime sa 7 mesiacov.
:( takze baby definitivne sa znovu zaciname snazit asi az v 2017 .. do teraz nam to nevyslo cyklus cez bazalnu zatial nesledujem ale mam pocit ze by som mala hoci partnera mam casto v zahranici aj teraz pride az na vianoce ... chyta ma z toho depka ze sa nam nedari a bez neho tiez neotehotniem :( chce to cas ale sami viete ze sa to obcas neda vydrzat aspon keby tu bol ze sa naozaj snazime ale ked to nejde ... 😢
V tom nie si sama.podľa mňa je nás tu takých oveľa viac.môj chodí na 2týždňovky.odíde buď pred plodnymidňami,alebo príde po nich.viem ze sa ta otehotnieť hocikedy,ale kedze sa už rok nedarí,snažím sa pre samotné hu dávať vinu tomu.už som bola aj na astrológii,aj na štítnej,aj mi robili horm.profil.a viem ze po týchto väčšinou odporúčajú laparo...
2017 sa nám to musí podariť!😉 dúfam ze už od januára budeme pridávať samé dvojciarkove testy 😉 však sme super,po bábätko túžime tak kde je problém... 😉 Ja sa začínam tešiť z každého vysetrenia(je to divne,ale pre moju psychiku prospešné😉 )ze pre to budúce bambinko niečo robim
Toto bolo pre didi 2102;)
@smejko18 ja viem dufam ze dalsi rok no neako som sa na zaciatku nastavila velmi zle ... ja som tuzila po babatku uz dlhsie ale iba ja ... dost ma to trapilo a potom prisiel zlom a priali sme si ho obaja a vem ze to nie vzdy tak ide ale som sa nastavila ze to bude hned na prvy sup ..... naaaaajneskor do vianoc ale ze to je posledny pre mna termin :( chapem co myslis s tymi vysetreniami ja mam kontrolu v januari tak uvidime co mi povie ..... chyba je proste naozaj v mojom nastaveni a neako sa tomu uz neviem vzopriet :(
Didi2102@ z toho si nič nerob.Ja som taká istá.myslela som ze otehotnieť hneď a ..... je koniec novembra.... každý mesiac keď dostanem ms ma to zlomi a som zúfalá:( a to si vždy myslím ze som nadvecou...
ahojte tak mrcha sa dnes rozbieha 🙂 dorazila na 33 deň od potratu.
slniecko26-ahoj...tak to je super nabehla pekne presne v termine😉to je fajn.....
zachvilku pojdes na tie testy ze???? a tebe aj nieco zistili ine????ci tiez musis cakat na tu gnetiku mas pravdepodobne vacsie to zrazanie?????
@vanda12345 @modrykoniar tak dievčatá, kontrola dopadla na výbornú. 14 dní po kyrete mám maternicu úplne čistú, nič v nej našťastie neostalo, nemám ani žiadnu cystu. všetko je v najlepšom poriadku. výsledky z histológie nič vážne nepreukázali takže to bola blbá náhoda. už sa teším na prvú mrchu a potom šup na to 🙂
@petra1804 ahoj ja na tú genetiku nepojdem lebo tie isté krvné testy mi teraz robili na hemetologii takže počkám na výsledky z hematológie a uvidím... Asi nemá zmysel aby mi 2x robili to isté. Jednu dcérku 7 ročnú už mám tak uvidíme či boli bábenká slabé aby sa udržali alebo mi niečo zistia v testoch. Teraz som si nasadila včeliu materskú kašičku priamo od včelára tak si urobím mesačnú kúru. Sesternica mala všetky krvné testy zlé a po mesiaci užívania včelej materskej kašička má všetko na 1* 🙂 a podarilo sa jej aj otehotniet
@dilaila999 ahoj moja, tak to je výborné tak ešte počkáš nejaký týžden na mrchu a potom šup na to 🙂 a teraz už len tie dvojky aby vyšli 😉
@slniecko26 ahaa no dobre tak potom daj vediet ake si mala vysledky.....to je super hej ja viem materska vcelia kasicka je super je to na vselico taky vseliek🙂drzim ti moc palce aby ti vsetko vyslo👍
@modrykoniar jasné. a ty ako? vyčistila si sa dobre?
@dilaila999 ahoj tak ja sa ešte čistím, došla mrcha že brutál silná, jatky 🙂 ale tak má čo vychádzať ved ja som nebola na kyret. tak čakám kým skončí a idem na kontrolu. ak bude všetko čisté môžeme sa hned snažiť. 🙂
@dilaila999
@vanda12345 a vo februári sa chystám vytvoriť novú skupinu😉 dúfam, že sa pridáte.
@modrykoniar ja dúfam, že už v januári by sme sa mohli tešiť 🙂 a keď tak február najneskôr.
@dilaila999 to sa mic moc tesim s tebou a tiez son si bola po vysledky necakala som sice na primara ale tiez nic takze tiez nahoda a ja pojdem az po prvej ms k svojmu tak o chvilu mozes snazilkovat
Baby necakala som na vysvetlenie z histologie nemala niektora residua post abortum?
@vanda12345 v preklade to znamená: nález zvyškov po potrate

@vanda12345 tak to mas takych velkacov a teraz sa uz benjaminko urcite vydari 🙂
Pozeram,ze teraz si v PO . Tam si sa vydala? Kde v pp si byvala?