icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
7. dec 2016

@dilaila999 no tak ano obcas su to riadne individua ale xo uz no to ti verim ze hned by si brala a ako vidim odhodlanie ist hned po prvej ostal tak uz len nech su vysledky mechana za tebou a ides na to ja pockam este na jednu objednala som sa k svojmu som zvedava ci sa bude drzat toho svojgo 6mes a aj ked nepomoze mu to haha

dilaila999
7. dec 2016

@vanda12345 tak..idem si za svojim 🙂 uz len nech pride mrcha 🙂

vanda12345
7. dec 2016

@dilaila999 ed jasan ked to tak chces tak to tak bude ja chcem po 2 tak a potom spolu budeme tehulkovat snad to vyjde ako si prajeme🙂

kotatko1232
7. dec 2016

@vanda12345 ahoj no co ako sa mas??uz si dostala MS??
ja som tak chora ....strasny kasel a nadcha...jeden den dobre a hned na druhy den Bum....
az ma brucho boli tak kaslem...
MS este nedosla...podla Apky by mala dojst az o 7 dni ale uvidime kedy sa ukaze...test od vtedy som si nerobila ...

vanda12345
7. dec 2016

@kotatko1232 ahoj moja no mne prave dnes rano prisla a celkom v poho to zvladam cakala som horsie mne taka nadcha v nedelu poobede chytila pondelok ko aj vcera este dnes uz len sem tam smrkam a uz tolko nekycham akurat ja som kasel nemala tak len sa liet aby si bola fit mne moj tel podla starych cyklov dalo ze dalsie31.12 to by som brala tie moje kratky cykli mi vyhovovali drz sa

kotatko1232
7. dec 2016

@vanda12345 no liecim....dnes je to uz lepsie vcera som bola uplne K.O..
ja som mala posledne 2 mesiace az 34dc tak som zvedava tento mesiac kedy dojde..nemusela by.. xixi😉

vanda12345
7. dec 2016

@kotatko1232 tak to uz hej verim by bz nemusela ani ta moja po 2ms kedze potom cem snazilkovat a ja neviem ako nabehnem ale snad budem citit ovu a tak a podari sa mozno aby som ju viac videla budem grepove dzusy pit😉ja som mala svoje 24dc

evellin26
7. dec 2016

@tamarka9 ja som mala az 114 hodnoty velmi vysoke.. uz mam po tom.. tak snad sa to upravi vsetko 🙂

sofia288
7. dec 2016

@vanda12345 ahoooj tak už ti prišla ms 🙂 som naozaj rada. moja trvala 10 dni... a prvý deň ma bolelo brucho tak že sa to dalo zniesť ale potom ma ešte bolelo ešte 4 dni... ms som dostala 25.11 a OVU som necítila ešte :( ja som mala ovu stále tak že som presne vedela kedy ju mám. snáď sa všetko dá do starých koľají lebo ja som mala presne stále prehľad kedy mám ovu a kedy ms. No bábo by som brala hneď a neviem či moja túžba nie je ešte silnejšia ako predtým...

vanda12345
7. dec 2016

@sofia288 no mnoja ja tiez moc rada ze ju uz mam a vies co ani mega silna ani mega bolestiva takze vsetko v ramci normy no ved to mali sme v tom prehlad a ako to bude teraz??nik nevie no snad sa zorientujeme ano aj ja moc moc tuzim a preto hned po 2ms idem na to zlato😉 tak ty jo 10dni??bud piatok uz som sa objednala k svojmu snad to bude oki uz nech je silvester novy rok ci??ale no uzijeme si Vianoce snad to zbehne

zuzickasv
7. dec 2016

Ahojte, padol mi do oka nazov temy, tak sa pridavam aj ja. Nam tento rok po bezproblemovom tehotenstve zomrelo 6tyzdnove babatko na geneticke ochorenie, o ktorom sme netusili 😢 . Pred 3 mesiacmi po vysledkoch z genetiky sme sa zacali znovu snazit, zatial neuspesne. Nechcem to nejak uponahlat, ale po tych poslednych smutnych mesiacoch by to bol pekny a nadejny start do noveho roku 🙏 Vsetkym drzim palce!

vanda12345
7. dec 2016

@zuzickasv ahoj vitaj medzi nami a je mi luto co sa ti stalo ja som potratila tiez ale to sa neda porovnat s tym co si prezila ty no sme tu na jednej lodi ak budes mat cokolvek na srdci tak kludne sa mozes vyzalovat vyrozpravat a este raz vitaj a ano rok2017 je nas🙂

kotatko1232
7. dec 2016

@vanda12345 oo 24dc hmm. no ja ovulku stale citim az mam vajicka opuchnute 😠
a mne ten grepovy dzus nepomahal... mozno tebe pomoze 🙂

vanda12345
7. dec 2016

@kotatko1232 no uvidim ako ten mes ked sa zadarilo som popijala obcas aj grep a den po ovu co mi pisala apka som bola u lekara a ten si ho pochvaloval😉ze je ten spravny a ze vidi vajko aj sme sa este v tedy posnazilkovali a vyslo to tak snad ano take kratke takze 3mes sme sa snazili a mrchy bolo aj tak dost

limetka26
7. dec 2016

Ahojte kočeny,aj ja sa pridam. Po dvoch potratoch v tomto roku verim,ze sa zadari a v r2017 budem druhykrat maminou. V auguste som mala druhy kyret a musim cakat pol roka.v pondelok som bola konecne na hematologii,no vysledky ze mam cakat zaciatkom februara. Vsak sa to vlecieee.

zuzickasv
7. dec 2016

@vanda12345 dakujem velmi pekne! vidim, ze vela dievcat si tu niecim preslo alebo prechadza, netreba porovnavat 🙂 akurat som dostala v praci novy kalendar na 2017 a nahodne otvorila na citate "Vsetci vazime v bahne, ale niektori z nas sa divaju ku hviezdam" 😉

vanda12345
7. dec 2016

@limetka26 moja zlata a ak smiem vediet po prvom si kolko cakala alebo kedy si sa snazila jasom mala kyret ´4.11 tak myslim ze 2ms staci ked bol bola este len v 6tt je mi luto co sa ti stalo ale ano presne tak r2017 je nas🙂

vanda12345
7. dec 2016

@zuzickasv asi tak kazdy ma nieco co by rad zmenil co podobne ale sme silne uzasne a velmi tuzime byt matkami alebo opat matkami a verim ze Boh nas tu vsetky vyslisi a pozehna nam nasich anjelikov🙂

limetka26
7. dec 2016

@vanda12345 no po 3rokoch snazenia som v januari otehu,no vo februari potratila a robili mi kyret. V maji sa znovu zadarilo no zaciatkom augusta potvrdene MA a tak zasa kyret. Tak mi odporucili 6m pockat a porobit si testy. No na hemato v martine ma objednali az na december. Keby mam vysledky skor tak sa snazime uz. No asi este pockam

vanda12345
7. dec 2016

@limetka26 o moja zlata tak snad na nieco pridu poriesia a bude vsetko tak ako ma byt a dockas sa krasneho vonaveho uzlika tak ja sa chcem snazit po 2ms tak uvidim ako to dopadne snad vsetko ok uz mam 2deti 🙂

limetka26
7. dec 2016

@vanda12345 Ved to, tak velmi by som chcela babatko.. My mame len jedno a uz ma pomaly osem rokov. Je mi to hrozne luto, ked vidim, ze este nema surodenca a tak by ho chcela.. No co uz, hadam sa dockame..🙂

violet1609
7. dec 2016

@zuzickasv ani si len neviem predstavit cim si si presla a prechadzas....... ale vsetko je asi tak ako ma byt a netreba stracat nadej. Buduci rok uz vsetko dobre dopadne 🙂

@limetka26 my tiez mame 7 rocneho a jemu sme len tyzden pred tym ako mi zistili MA oznamili,ze bude mat surodenca.......chudacik tak potom plakal,ze som lutovala,ze sme mu to vobec povedali,ale clovek to uz v 12 tt ani necakal.......
Takze snad uz bude vsetko dobre pre nas vsetky 😉

violet1609
7. dec 2016

@limetka26 a to si od augusta az teraz dostala termin na hematologiu????

limetka26
7. dec 2016

@violet1609 ano volala som tam na konci augusta a termin najblizsi mali na december.

violet1609
7. dec 2016

Tak to je pekna cakacka !!!!
Drzim palceky ,aby vsetko dobre dopadlo

tamarka9
7. dec 2016

@evellin26 a ako sa cítiš? Boli to? Ako to prebieha?

limetka26
7. dec 2016

@violet1609 vsak to, sa mi to vlecie.. A to vysledky az vo februari. Vsak ma trafi.. No rozmyslam , ze uz sa zacneme snazit.. Gynda hovorila, ze keby nahodou sa zadari, ze preventivne fraxik.. No uvidim co cas prinesie..

sofia288
7. dec 2016

@limetka26 to iste aj ja. moja bude mat v 8.1 uz 8 rokov. a velmi chce surodenca... snad naozaj rok 2017 bude ten 👍

limetka26
7. dec 2016

@sofia288 verim tomu,ze ano!!! Inu moznost nevidim 😘

vanda12345
8. dec 2016

@limetka26 urcite novy rok novy zaciatok ja mam 13rdceru a 11r syna a tak som konecne dokopala mm k bejaminkovi rodiny takze uz len nech to pride a uvidis vsetky tu to zvladneme a bude vsetko tak ako ma byt🙂