Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lauritka Dakujem. Na meranie teploty mi chyba disciplina. A este vies co sa chcem spytat? Rozhodla som sa testovat cely mesiac, bez ohladu na to, ze uz prebehla ovulacia. Mozem ich teraz zacat robit uz rano, na zistenie pripadneho tehotenstva?
@vanda12345 Dakujem. Dost sa obavam tej kratkej LF. No vravim si, ze ked uz sa tam raz bude uhniezdovat vajco, moze sa ta faza pretiahnut aj na 9 mesiacov 😀 No bodaj by nam to vsetkym vyslo. Zaciatok roka ma vzdy naplni optimizmom, tak dufam, ze sa mi neminie uz vo februari 😀 V akom znameni si? Ja baran. 😀
@myskahryzka no mozes ale staci podla mna zacat od 10 dpo.skor je to zbytočné
@myskahryzka tak to s´treba verit ze vydrzi cely rok nie ja som ryba takze mam menej casu😝 ale ja verim ze to pride rychlo nejak som na to nejak tak nastavena a verim ze to tak bude aj v tvojom pripade
@vanda12345 No.. tak predsavzatia by sme mali. Ja som si este povedala, ze sa budem menej rozculovat.. ci uz doma, alebo v praci. Budem trpezlivejsia co sa vychovy syna tyka, a vlastne to iste sa tyka aj manzela 😀
@lauritka Chcem to z hladiska vyskumu a statistiky robit..takze budem testovat kazdy den. 😀 Aby som v pripade tehotenstva videla, kedy to zacalo stupat.
@myskahryzka fuuuuuuu znelo to skoro akokeby si bola cholerik a s tym mam tiez skusenosti🙂inak dobre predsavzatia a uz len ist za tym a dosiahneme vsetko ved vsetko zacina v hlave a teda rozhodnutim😉
@vanda12345 Nie, niesom cholerik. Skor flegmatik. No tak ma tu v robote niekedy vytocia, ze potom som aj doma nervozna. A stale si vravim, ze sa nesmiem za blbost inych rozculovat. No nie vzdy to funguje.
😎
@myskahryzka presne ja stale tvrdim ze ludska hlupost nepozn hranice a ano aj mna vie matat niekedy ak ma niekto vytoci ale zas snazim sa s tym popasovat ale vie to byt aj narocne a inak ako po sviatkoch a tom vsetkom?
@vanda12345 TEsila som sa na sviatky, ze si konecne oddychnem, no nakoniec som musela ist do roboty este aj 23. a medzi sviatkami dva dni. No a po stedrom dni u nas zauradovala chripka. Syn s horuckami prelezal cele sviatky.. este stale nieje fit. Tak jasne, ze aj mna to chytilo. Sice nie tak ako maleho, ale dost na to, aby sa mi nic nechcelo. Takze tych par dni dovolenky som si prelezala. okrem toho svokra a babka mali narodeniny, tak som piekla 3 torty. No unavena som , co ti poviem. Este teraz si chcem zobrat dva dni tento tyzden a oddychovat uz naozaj..a robit to, co som si cely rok planovala...ze toto urobim cez zimnu dovolenku 🙂 A vy ako? Zdravi ste?
@myskahryzka no syn tiez trocha nachladeny a ma nabeh na astmu tak vcera uz si sam sprey ordinoval ale inak celkom v poho my zas mali kludne sviatky moja mamka zije v spain a tento rok nedosla tak sme doma boli inak stale niekam sme lietali tak ale boli sme sa korculovat ony aj lyzovat a tak uzivame si teraz vstali co ti poviem ja asi az v sobotu do prace my pracujeme z mm tak on to zvladne aj sam😉trocha ho vyuzijem presne treba byt fit a plnit si co si zaumienime
@vanda12345 Pracujes s mm, to znamena, ze spolu podnikate?
@myskahryzka ano mame malu predajnu a striedame sa ja pracujem od 8.14 prevazne a on od 14 do 17 takze aj ponorka je zvladnuta🙂
@vanda12345 Tak to mate super. Najma co sa deti tyka. Tak by som si to aj ja predstavovala. Ze by sme s muzom spolu doma robili. Len este prist na to, co budeme robit. 😀
@myskahryzka ved toto nie je to vydy ideal vies ako zivi nas len toto ale nestazujem sa mm stale este nieco spekuluje dusa nem spokojna🙂teraz mu vravim mame rozpis kedy snazilkujeme a on coooo ako vraj chce ale nie tak ako ja ale aj tak bude po mojom😀
@myskahryzka nemyslim ze sex bude len v tedy ale v tedy isto a na plno🙂
@vanda12345 No ved ked je harmonogram, tak sa ho musi drzat 😀 Ten nepusti. Mna ti po tej kyretazi nejako prestal bavit sex. Doslova sa do toho musim nutit. Mozno je to aj tym, ze som pribrala po kortikoidoch, no citim sa ako hroch. Darmo mi ten moj stale hovori, ze to nieje taka tragedia, aku z toho robim.. no pre mna veru je.
@myskahryzka ani ja nie som ziadna ninfa ale cez plodne dni a ovu je vacsia chut som na to prisla tak to dam🙂to chapem ze ked sa ty sama necitis ok a v poho iny mozu hovorit co chcu ja som naopak zhodila nieco ale ked uvidim// veru si aj ja doprajem aj ked ja priberam aj z vody pri dcere som mala 83 a pri synovi 80 co ti poviem velbloud😲
@vanda12345 No tak v tehotenstve som aj ja pribrala.. boze a ako.. zo 62 na 96. A ver, ze som nic extra nejedla. Asi geny. Mamina tiez pri nas pribrala vzdy po 30kg. Ked som stretla gynekologa co ma rodil po mesiaci v obchode, nespoznal ma kym som sa mu neprihovorila 😀
@myskahryzka ja som si dala presne rovnake predsavzatie,po muzovi nejako nekricim,ale pri malej mi často prasknu nervy,ona od malička vela plakala,bolievalo ju dlho bruško pre reflux a intoleranciu laktózy,prvý rok života mi doslova preplakala,nespala cez den,v noci,bola som zufalo unavená a tak sa zo mna stal taký cholerik. Doteraz je veľmi tvrdohlavá,všetko rieši krikom,placom,kdeže este nerozprava,je to tiez taký maly cholerik. Vždy sa snažím byt kľudná,no keď dieta uz niekoľko dni len reve zavesene ti na nohe,ci doma,ci vonku je to o život. Lenže môj postreh je taký,ze ked sa nedám tým fnukanim zlomiť ,tak aj ona zvlada ten naval emocii lepšie. Ale chce to aj z mojej strany tréning,lebo ako vravím,niekoľko dnove az týždňové šnúry celodenného revu ma vytocia do nepríčetna potom uz. A ani mna po kyrete sex nebavil,prišla prva ms a potom prva ovu a uz trochu ma tahalo,pri druhej ovu to uz bolo ako normálne a pri tretej som uz nevydržala,ze kašlem na pol roka a uz mi takmer dvojrocne doma beha ☺ asi to musi samo prist,bezne cez mesiac aj mne pride chut na sex,no cez ovulaciu je to hrozne,normálne kukám po chlapoch aj v telke 😁
@myskahryzka no pekne aspon v tom nie som sama moj ujo mi par x hovoril ze nevidel taku tucnu tehulku ako moja mamka takze ano asi tie geny ale pomali sa to da zvladnut a dat dole no nie??🙂
@tamarka9 No aj ja som to tak mavala, ale ja som prosim pekne od kyretu uz 5 mesiacov. Tak neviem kde ta moja chut ostala. Liecitelka mi povedala, ze mam malo muzskeho hormonu, ze tam je chyba. Uvidime teda. A k tym deckam.. po malom ani starom nekricim, len nemam trpezlivost.. napr ked sa chce hrat, alebo rozpravat.. lebo pridem z roboty domov, resp z roboty idem do obchodu, a to uz je aj pol siestej, ak sa nezastavim u nasich. Ak ano, tak aj o pol siedmej. Kazdy den varim manzelovi obed na druhy den a potom na hodinku sadnem k telke a mozem ist spat. No nevravim, ze aj neskriknem. Niekedy ani necakam a nevravim mu to potichu, pretoze viem, ze moj hlas ma nejak odfiltrovany a ignoruje ma. Aj to mi na sebe vadi. Takze tiez to tam zahrnam. 🙂 k tomu zlepsovaniu sa. No a na draheho tiez nevrieskam (sme manzelia len rok) ale niekedy mi vadia somariny.. Ved ako to nam zenam niekedy zvykne, najma tyzden pred MS. 😀
A k tvojej malej..asi ta taktika, co si odpozorovala je najlepsia. Tvrda ignoracia, aby videla, ze to na teba nefunguje. Nieje to vobec jednoduche, ked ta az v zadku stipe z toho zvuku, ked dieta reve, ale tu treba len vydrzat. 🙂 Snad sa dostavia aj vysledky dlhodobeho charakteru.
@vanda12345 No ja som to mala dole do pol roka vsetko. Hned v porodnici ostalo 15 kg. Ale ako vravis..od 7 mesiaca ma zastavila kazda suseda, ci uz idem do porodnice. Neskutocne ma tym sr*li.. 😀
@myskahryzka no aj ja som nejak postupne sla dole ale v tedy som sa po porode nevazila ale ja sa viem zatat a ide to joj to verim ja som bola v novom prostredi moc som nechodila neriesila ale ked som raz stretla jedna babka a vravi dobre si sa asi vydala ked si tak pribrala a ja v 8mes😂
@vanda12345 Inak toto nechapem.. ze si niektori ludia radsej do jazyka nezahryznu. Ono to je smiesne, ale to ako to ona myslela je na kopnutie do clenku. 😉
@myskahryzka ale ja na blbe reci nereagujem ved naco minat energiu na hlupost😉
prajem Vám všetkým vaše vytúžene bábätka. Ja sa ale lúčim...môj muž mi povedal po 10 rokoch že si našiel inú osudovú lásku...možno môj rok bude úspešný ale v niečom inom...
@sofia288 drž sa, veľa síl ti prajem, malá ťa potrebuje. a jemu. dobre si urobila. najväčšia pomsta neverníkovi je to nechať ho milenke.

@myskahryzka dakujem si zlata aj ja mam narodky v marci a uz tiez chcem tehulkovat do vtedy takze plan mame rovnaky😉 tak snad ked ovu test bol taky tak to klaplo a o par dni tu mame krasny testik ja dnes 3dc takze o par dni snazilkujem aj ked muzicek trocha namieta ale to jejeho problem drzim prsty a tesim sa na dobre spravy🙂