icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
3. jan 2017

@sofia288 o moja ozaj vela sil prajem je to isto tazke ale nic sa edeje len tak a to naj ta este len caka drzim prsty aby to tak bolo bud silna kvoli malej vsetko dobre ti prajem a z casu na cas sa ozvy

vanda12345
3. jan 2017

@sofia288 a k dnesnym vysetreniam drzim prsty daj vediet co nove co zistili myslim na teba

katka1601
3. jan 2017

Ahojte holky tie co ste skusenejsie v merani BT kedy podla vas bola ovu?ak to spravne chapem tak v posledny den nizkej teploty cize 21.12 to bolo na 13 dc ?

zuzickasv
3. jan 2017

tak dnes 3ti den meskania MS, ale na teste iba slabulinka ciarka viditelna na svetle 😕 testovala este niektora z vas?

nikky81
3. jan 2017

@katka1601 a vies aku mavas predovulacnu teplotu? ja nemam rada túto apku, je to tam dost neprehladne ale tak mohla byt aj na 13dc. kolkodnovy mavas cyklus?

tuqanqa
3. jan 2017

@zuzickasv to je dobre, čiarka bude silnet..

tamarka9
3. jan 2017

@zuzickasv to nevadí,hlave treba obden testovat,ci silnie. Držím paste!

katka1601
3. jan 2017

@nikky81 zacala som merat prvy mesiac takze neviem presne povedat ake su teploty.ale pred ovu sa drzala max do 36.51 a potom to stuplo na 36.57 a pomaly kustek stupa dnes uz 37.02 ms mam dostat zajtra alebo pozajtra.cyklus sa mi ustalil na 27-28 dni.

violet1609
3. jan 2017

@sofia288 tak to mi je naozaj luto, aby sa z tej pravej lasky za chvilu nespamatal. Vsetko je na zaciatku krasne ,ale umenie je vo vztahu zotrvat za vsetkych okolnosti. Len Ti to ukazalo,ze ON nebol ten pravy a nie TY. Nieco alebo niekto tam na Teba caka a vsetko raz bude davat zmysel. Opatruj sa a vsetko dobre Ti prajem. 😉

lululka22
3. jan 2017

Vsetko dobre v novom roku,hlavne vela zdravicka a štastia pri hladani //nam prajem. Tak sa pripajam k vam aj ja do dalsej skupiny a verim ze uz uspesnej a poslednej 😁😁😉 👍

nikky81
4. jan 2017

@katka1601 chápem 😊, ta teplota sa ti drží pekne hore, test si neskúšala? A mohla byť ten 13dc, síce vraj má stúpnuť aspoň o 0.2 stupňa po ovu ale mne tiež stúpa pomalšie

lauritka
4. jan 2017

@katka1601 skus testik. ak si neklesla dnes

zuzickasv
4. jan 2017

@tamarka9 dakujem! bohuzial uz neni treba...1DC, alchemilku uz nemozem ani citit 😒

katka1601
4. jan 2017

@nikky81 @lauritka dnes tiez 37,02 test som este neskusila ms ma prist zajtra max pozajtra.predvcerom sa objavilo spinenie a odvtedy zatial nic.

violet1609
4. jan 2017

Dievcata dnes po kontrole po 1.ms od kyretu a vsetko je v uplnom poriadku. Lekar povedal,ze nemusime cakat a mozme sa pustit do snazilkovania. Ja este pockam na 2.mrchu a pojdeme na to 😍

lauritka
4. jan 2017

@katka1601 tak drzim palce, nech uz to nejde dole

kotatko1232
4. jan 2017

@lauritka ahoj ty si brala niekedy tabletky duphaston??prosim ta
ja ich beriem uz 2 mesiac..a dnes som spinila aj ma podbrusko bolelo a sem tam krize..
moze to byt liekami??

lala1501
4. jan 2017

Ahojte som tu nova a prosim o názor. 16.12 som absolvovala laparoskopiu a odstranili mi pravy vajcovod kvoli Mimo.nerobili mi ziaden zasah do maternice lebo nebolo treba takze žiadna kyret.kedy by som mala asi dostať menzes?a kedy sa mozem opat snažiť?jeden dr mi povedal ze za 2 mesiace a druhy ze kľudne môžem aj za mesiac keďže mi nerobili zasah do maternice. Prosim mate niekto skusenost ?

lauritka
4. jan 2017

@kotatko1232 brala som, len som od nich priberala ☹ a jasne moze byt.. a mas malo progesteronu ze ich berieš? lebo v nich nejak nevidim vyznam brat len tak, lekari to radi predpisuju ako lentilky pomaly na kazdy prd 😝

lauritka
4. jan 2017

@lala1501 moze prist normalne.,, ale kedy presne to je individualne. mne po kyrete došla za 6 tt
ale kedze ty si kyret nemala, mohla by prist načas

kotatko1232
4. jan 2017

@lauritka ano zevraj mam malo..
ja ich beriem na upravu cyklu....
dnes uplne som hotova toci sa mi v hlave tlaky v podbrusku,sem tam aj tie krize.. aj na zvracanie mi bolo dnes..
asi budem volat dokymu

lala1501
4. jan 2017

@lauritka ked ja som to mala aj predtym kadejaké sa cudujem zem som otehotnela na prvy pokus len bohuzial mimo☹

lauritka
4. jan 2017

@kotatko1232 nie si tehu?

lauritka
4. jan 2017

@lala1501 to mi je luto

lala1501
4. jan 2017

@lauritka aj mne hrozne ale co uz verum ze na druhy krát to uz bude vsetko ako ma byt

smejko18
4. jan 2017

Ahojte všetky snazilky 😉 ako to zatiaľ zvládate?ja som tento mesiac nejak mimo.prichádza mi všetko ľúto.áno ľutujem sa a sama som na to nahnevaná.viac ako rok a babo nikde:( len dáme cysty v tele.manžel ma už nemôže počúvať keď každý mesiac keď dostanem ms tak sa rozplacem.všade okolo samé bábätká,ukážkové rýchle tehotenstva hneď po svadbe a my nič.a najhoršie ze už začínajú tie úžasné otázky,,a vy kedy''?

kotatko1232
4. jan 2017

@lauritka hmm .netusiim 😀. ms mam dostat az 16.1
naposledy som mala od 13-17.12

zuzanka_h
4. jan 2017

@smejko18 ja to mam uplne rovnako ako ty. Rok sa snazim a nic. Chlap ma kazdy mesiac uz tiez nemoze pocuvat a itazky a kedy vy to pocuvam tiez. Len odpoviem vzdy ze "este nie"

smejko18
4. jan 2017

@zuzanka_h ja tých ľudí nechápem.však každý normálny si domysli,že sa asi nedarí.občas si myslím ze im to robí dobré keď sa vyvysuju.a vy ste už absolvovali nejaké vyšetrenia?

lauritka
4. jan 2017

@kotatko1232 jaj ta potom či na teba chripka nejde ?