icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kakatulik
6. jan 2017

@renimac dakujem😘 ja som vzdy vedela,ze ty si velmi prajny clovek.👍

renimac
6. jan 2017

@kakatulik veď vieš, v dobrom aj zlom 😝

kotatko1232
6. jan 2017

@kakatulikno tak mne doki povedal ze mam zacat brat 14-15 dc..tak buduci tyzden sa chystam k nemu lebo uz nebudem mat lieky..

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 Duphaston sa berie až po ovulke, preto je dobre vedieť, kedy ju máš. Inak ti ju môže blokovať.

kotatko1232
6. jan 2017

@kakatulik
@renimac Ja som ich nikdy nebrala cize riadim sa podla toho co mi povedal doktor.
Ale tak vy ste skusenejsie tak buduci mesiac skusim podla vas 😀 ich brat

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac stale sa berie po ovulke aj ked len na upravu cyklu??

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 vtedy neviem, ale ak chceš otehotnieť, tak až po ovu.

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac tak ja by som velmi chcela ved viete 😉
tak mam skusit kupit test cca v pondelok??

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 ja by som testovala už zajtra, ako sa poznám 😀.

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac no ja tiez ..ale lekaren mame zavretu...az v pondelok ju otvaraju...
cize kolko by som bola DPO

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 ak bola ovu naozaj 14DC, tak rátam cca 14DPO v pondelok. Vychádzam z údajov od teba.

zuzickasv
6. jan 2017

Baby, myslite ze ovulacia 17DC je v poriadku ked mam 28 dnovy? Snazime sa 5 mesiacov, viem ze to nie je dlho, ale zacinam byt z toho nervozna a rozmyslam kde moze byt problem. Prve tehotenstvo sa nam podarilo na 3ti pokus a to som si vobec nesledovala cyklus 😔

maya261
6. jan 2017

Ahojte baby. Predam Vitex jahnaci extrakt (kompletne neotvorene balenie), kedze som si ho objednala a uz nepotrebujeme 😊 povodna cena 12, dam za 10 aj s postovnym, nech pomoze aj niektorej z vas...drzim palceky.

tuqanqa
6. jan 2017

@zuzickasv
Ja mam tiež ovu okolo17 DC lenže ja mam 21-24 MC takže u mňa dosť veľký problém.
Synček sa nám podaril na 12-13 DC takže veľká náhoda dúfam že snaaaaď sa ešte raz zadari.

amelia2533
6. jan 2017

@maya261 prosim Vas,naco sluzia tieto vitaminky?

myskahryzka
6. jan 2017

@amelia2533 Ahoj. Je to na zenske hormony. Ja som si robila tinkturu, ked som mala zvyseny prolaktin. Mal by fungovat tak, ze zoptimalizuje hormonalnu hladinu.

amelia2533
7. jan 2017

@myskahryzka
@maya261 dakujem dievcata...ja mam cyklus aj ovulku v norme,takze ich nepotrebujem....no i napriek tomu sa nam nedari :/

popilka
7. jan 2017

@renimac a to už citis pohyby? A mne testik zosilnel. Aspoň sa mi zdá. Potom dám foto...

renimac
7. jan 2017

@popilka nie, to som videla na sone 😉. Super, teším na foto 🙂. Spinenie ustalo?

myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 A ako dlho sa snazite? Tym vitexom si neuskodis.

popilka
7. jan 2017

@renimac Spinenie ustalo. Kazdu chvilu chodim kontrolovat... Uvidime. Nakupila som testy, tak budem sledovat.

renimac
7. jan 2017

@popilka ale to su skvelé správy, potom pošli foto 😉.

amelia2533
7. jan 2017

@myskahryzka 7 mesiacov...tie vitaminy su len na upravu cyklu ci nie?ani inofolic mi nepomaha:( beriem ho uz 4.mesiac....

myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 Mne inofolic rozbombardoval cyklus uz po mesiaci brania. Myslela som si, ze si zvysim sance ak ho budem brat no dosiahla som opak. A ten vitex nieje ani tak na upravu cyklu, ako na upravu hormonov. Cyklus mozes mat pravidelny aj napriek nevyrovnanosti niektoreho z hormonov.

kotatko1232
7. jan 2017

@popilka cakame potom na testiky 🙂

sticker
myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 A vitex nieje vitamin, ale vytazok byliny, resp semena. Je to mnisske korenie. Vyzera ako normalne cierne korenie. Teraz som o nom citala viac a vraj je dobre brat to az od ovulacie. Pomaha uvolnit vajicko.

zuzickasv
7. jan 2017

@myskahryzka a da sa zohnat normalne v lekarni alebo nejakych specialnych bio obchodoch?

myskahryzka
7. jan 2017

@zuzickasv Ja som si kupila v cajovni tie semena a zaliala som ich do alkoholu. Vraj tak ma naj ucinky. Nechat to niekolko tyzdnov luhovat v chlade a pit po lyzickach. A vytazok sa da kupit v lekarni. No mozno aj v tych bioobchodoch.

amelia2533
7. jan 2017

@myskahryzka takze myslis ze ten vitex mozno pomoze a neublizi?🙂