icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac ahojky noo.tie tlaky v podbrusku mam stale uz asi 4 den. vcera a dnes rano aj krize boleli.
ten duphas....je nejaky divny 1-2 mesiac nic a na 3 mesiac mi je divne ..

popilka
6. jan 2017

@renimac neviem, moja predosla dr to vobec neuznavala. A ja moc nechceme nejake umelé hormony

renimac
6. jan 2017

@popilka ja tiež neuznávam hormóny, antiku som brala za celý život 5 mesiacov, ale ak by sa mi potraty opakovali, asi by som pátrala. A keby mi odporučili niečo na udržanie, asi by som nevahala. Ale verme, že ich nebudeš potrebovať 😉.

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 preto som chcela radšej utros, lebo ten sa zavádza vaginálne a nezaťažuje žalúdok. Aj keď na začiatku mi aj z neho bolo kadejako.
Počuj, a od koľkeho DC berieš duphaston? Dúfam, že až po potvrdenej ovulke.

popilka
6. jan 2017

@renimac prave som bola na wc a začala som trochu spinit. Ach jaj 😖

renimac
6. jan 2017

@popilka to ešte nemusí nič znamenať. .. skus urobiť test zajtra. Ak bude aspoň rovnaký, nemusí to byť nič zlé.

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac hmm ale zaludok ma neboli ..
od 16dc a beriem ich 10 dni

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac a to co je ten Utros??
otom som este nikdy nepocula

popilka
6. jan 2017

@renimac to som si uz dvakrát hovorila... 😢

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 a ovulku si mala ktorý DC? Utros je skratka pre utrogestan 🙂. Je to tiež progesteron ako duphaston, len vo vyššej koncentrácii a bez jeho derivátov. V ČR ho preferujú.

renimac
6. jan 2017

@popilka 😕 😔 asi budeme vedieť viac až zajtra. Silno držím palce ✊🍀.

popilka
6. jan 2017

@renimac dakujem. Uvidíme...

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac 14dc 🙂
ahaa.ja som to mala brat len koli uprave cyklu ale tak som trosku prekvapena...by som bola v soku ak by som bola tehulka 😀 😀 😀

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac
Lebo ani kava mi nechuti..
ako keby som pila alebo jedla popol s cigariet.blee

myskahryzka
6. jan 2017

Zdravim. Idem si k Vam po radu. Vcera som mala dostat ms, zatial nemam. Ale som len 12 dpo. Myslite, ze zajtra rano by uz test spolahlivo ukazal, alebo radsej par dni pockam? Vdaka za kazdu radu.

lauritka
6. jan 2017

@myskahryzka ked si len 12 dpo, este mas zo dva dni čas. termin MS vzdy zalezi ododna ovulacie.LF je idealna okolo 13-14 dni -dpo, rano uz mozes skusit testik

myskahryzka
6. jan 2017

@lauritka Ved to, ze sice mi meska, ale cyklus mam kratky (25d), ovu test bol pozit 24 decembra. Z toho vychadzam. Tak zajtra, ci v nedelu? Kupila som si len jeden tehot. test, aby som s nimi nesalela kazdy den. Tak ho chcem robit az ked bude istota, ze to bude relevantny vysledok.

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 A test si robila?

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac este nie..do MS mam este cca 8-9 dni...
nebolo by to skoro??

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 ak máš 33 DC, tak si cca 25 DC, ak bola ovulka naozaj 14DC, to si 11DPO, čiže skoro nie je. Ale 22 dňovú lutealnu fázu mať nemôžeš. Niečo tu nesedí.

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 pardon, 19 dňovú.

kakatulik
6. jan 2017

@renimac ako sa ma mrnous?🙂

lauritka
6. jan 2017

@myskahryzka to nevadi, nevychadzaj z dlzky cyklu , ovu mohla byt aj 26 decembra do 48 hodin po pozitivnom teste. cize ak počitame 1 dpo od 27.12 tak si dnes len 11 dpo a to je este aj tak skoro na ms.

renimac
6. jan 2017

@kakatulik skáče ako na trampolíne a včera mal stikutku 😍. Ja by som sa na tú obrazovku dokázala pozerať snad stále 😊.

kotatko1232
6. jan 2017

@renimac vtedy som mala Hlien ako bielok 🙂 a 2 dni potom som zacala brat tie lieky....

renimac
6. jan 2017

@kotatko1232 18-19 LF je už tehu. Takže ovu maváš podľa všetkého neskôr. Ja som mavala napr. plodny hlien pár dní pred ovu a v deň ovu už krémový. Takže bud si teraz mala ovu skôr a teda aj MS príde skôr (ak tehu nie si) alebo si mala ovu neskôr a príde na ten 34DC. Skus zajtra test.

kakatulik
6. jan 2017

@renimac tak sa potom necuduj,ze ti je furt zle ked mas takeho maleho gymnastu. a ze stikutka. Moje nervy.
K nasej @kotatko. Ona si ovulku dufikom blokuje podla mna,ale podld toho co pisala uz pred par dnami,ze mozno mala ovulku hned po ms...tak by to vychadzalo.

renimac
6. jan 2017

@kakatulik sme sa s dokym smiali, lebo to bolo riadne vidieť, ako sa mu chudatku stikuta 🙂. Už teraz som zamilovaná. Veľmi Vám to všetkým želám zažiť čím skôr 😘.

kakatulik
6. jan 2017

@renimac tak dufajmea.ze aj my si tych grciek a napinaciek uz skoro uzijeme.👶

renimac
6. jan 2017

@kakatulik zo ❤ ti ich doprajem 😂 😂