icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 Ano. Co som ja o tom precitala, nikde sa nepisalo, ze by mal nejako branit otehotneniu. Ako som pisala, ma sa brat v druhej polovici cyklu po menstruaciu. Vtedy zvysuje hladinu progesteronu.

amelia2533
7. jan 2017

@myskahryzka nechcem byt otravna...ale...je este nieco okrem toho co by mi mohlo pomoct?uz zacinam byt zufala....:/

myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 Ja som teraz 5 mes po kyrete, takze netusim ako na tom su moje hormony, preto som si u lauritky nakupila testy, aby som presne vedela kedy je ovulacia. To si neskusala? Inak @lauritka mozem ta este otravovat? Co vravis na takyto ovu test 13 dpo. Resp ako si vravela 12. Ja sa bojim urobit ten tehu test.

myskahryzka
7. jan 2017

@amelia2533 A teda som zabudla napisat, ze od kyretubtych 5 mesiacov len popijam alchemilku. Tento cyklus som cely testovala. Podla testov som mala ovu 15dc. A tento mesiac sme sa prvy krat snazili od kyretu. Mam predpisany aj clostil, ale ten sa bojim brat .. presa len.. dalsie hormony.

lauritka
7. jan 2017

@myskahryzka ja by som skusial tehu test, nie je to sice uplne pozitivne, ale niekomu vysli aj tak ovu testy neskor pozitivne ako tehu.. takze skuuušaaaj

myskahryzka
7. jan 2017

@lauritka A nevies mi povedat. Ak by so. Bola tehu, ovu je silnejsi rano, ci vecer? Lebo tento som robila teraz.

lauritka
7. jan 2017

@myskahryzka rano, vtedy je koncentrovanejši moč

myskahryzka
7. jan 2017

@lauritka Moc dakujem. Rano ho teda vyskusam. 😊

popilka
7. jan 2017

@renimac @kotatko1232 Tu su foto. Co myslite? Teraz sa mi to uz nezda tak presvedcive.... Ten vrchny je z dneska

kotatko1232
7. jan 2017

@popilka urcite ti tehulkaaaa..
ten trchny uz aj trosku zosilnel 🙂

alilka
8. jan 2017

Baby čaute..😁 pripájam sa k vám a dúfam v úspešnost nás všetkých 😁 my sa snažíme teraz druhý cyklus..Beriem clostylbegit, prednison a chodím na folikumetriu..Teraz som 13dc a čakám na ovu..Snáď dôjde 😁 na 10dc som bola na folikumetrii a folikul mal 13mm..Myslíte že je to akurát veľkosť?,ovu testy zatiaľ boli negatívne..

milos32nika21
8. jan 2017

@alilka ahooj drzim ti palce nech vide tento mesiac nato ze sa snazite iba druhy mesiac klobuk dole ako sa o vsetko zaujmas a co vsetko kvoli tonu robis.....a myslim si ze kazdu chvilu uz aj dnes mozete snazilkovat je dobre tak jeden dva dni pred ovulkou.tak drzim palce

alilka
8. jan 2017

@milos32nika21 ja som kedysi (4-5rokov do zadu) s bývalým partnerom párkrát potratila..Aj preto som v tom taká "zbehlejsia"..Preto aj ten prednison aj fraxiparin si picham do brucha..Snažilkovali sme včera ..Doki povedala aj dnes aj zajtra..V utorok idem zasa na kontrolu či dorástol folikul,alebo či už bola ovu..V meraní BT som nováčik,čiže som z toho jeleň,ale už druhý deň čo mi vstúpila..Má to tak byť?

milos32nika21
8. jan 2017

@alilka my sa snazime uz pol roka ale zatial to niako neriesim brala som 3 mesiace aj inofolic a v nicom mi nepomohol mam dlhe cykly ale tie mi neupravil tak od noveho roka som vsetko vysadila....ano to je dobre ked ti stupla a este lepsie ked sa bude teplota drzat.

alilka
8. jan 2017

@milos32nika21 no o tom inofolicu som toho už čítala,to bere snáď každá druha baba teraz..Ja toto riešiť nebudem,veď už dosť čo do seba tiskam 😂😂 budem veriť že to pôjde za podporu toho 😁 ale mne sa zdá práve že skoro stúpla keďže ovu ešte nebola..Zatiaľ každý deň negatívne ovu testy..A vy už o druhé sa snažíte?Ja ešte deti nemám 😊

chmeluska
8. jan 2017

@alilka neviem od kedy meras al ked teplota stupla znamena ze ovulka prebehlaa ak sa teplota bude drzat vyssia a ms meskat je to jasne tehotenstvo, mne ked klesla tak som vedela ze este v ten den ms pride. Ale na take objektivnejsie meranie treba aby si sa merala aspon tri mesiace vtedy aj ty sama uz budes vediet aky priebeh ma teplota v tvojom cykle, drzim palceky ja som do 3 mesiacov otehotnela ako som zacala sledovat BT, tak drzim palce

alilka
8. jan 2017

@chmeluska nooo tu je graf 😁 ale ovu neprebehla lebo na 10dc s bola u doki na folikumetriu a folikul mal 13mm..To bolo štvrtok..Každý deň som robila ovu testy negatívne a v utorok mám ísť znova j doki ako to vyzerá..Neviem o koľko by mala vstupnut..Ale ani ten hlien ovu som nemala ešte..Síce mala som taký bielopriesvitny a dosť ale nenatahoval sa tak ako by mal 😁😂😂 aj krcok po ovu by mal byť aký?

alilka
8. jan 2017

@chmeluska toto je aj s dneškom 😁😁

chmeluska
8. jan 2017

@alilka ja zas nie som nejaky odbornik a hovorim ako to bolo v mojom pripade ale ked mi stupla teplota tak napriklad z 36,5 na 36,7-37,0 tak mne sa uz potom drzala hore az do ms a krcok som si nesledovala tak ti neviem povedat. Ale ked pozeram na ten graf podla mna ovulka prebehla a tiez som mala 0,1 hore dole ale oproti obdobiu po ms je ocividne vyssia, ale hovorim ja nie som nejaky odbornik a co sa tyka merania BT treba brat do uvahy aj predosle mesiace ako to prebiehalo aby sa clovek v tom lepsie vyznal

alilka
8. jan 2017

@chmeluska chápem..Ja tiež niesom v tom žiaden profík..Minulý mesiac som merala a viem že keď mi vstúpila asi az o 3,4 dní bola ovu..Potvrdená od doki..ale BT mi vtedy vystúpila asi o 0,4-0,5,nie len o 0,1-0,2..Len vtedy som si neznacila do grafu..Totižto ja som ešte len teraz prišla NATO že v menštruácnom kalendári je aj toto 😂😂😂 skusim ešte aj dnes večer ovu test že čo to urobí 😁

renimac
8. jan 2017

@popilka vrchny urcite zosilnel 😉 spinenie sa uz nevratilo?

popilka
8. jan 2017

@renimac Dakujem. ked bol mokry, tak to bolo uplne jasne, ale ked uschol, uz sa mi to nezdalo tak presvedcive. Spinenie je zatial zazehnane. A pevne verim, ze sa ani nevrati.

tamarka9
8. jan 2017

@popilka gratulujem je to jasne,test nemusí byt stale prudko silnejsi,ja som aj dva tri dni mala rovnaky,hcg udajne stupa obden,dolezite ze nebledne a hlavne každý druh testu trochu inak ukazuje...ak vyšpinenie opat zacalo,zbehla vy som lekárovi...

vanda12345
9. jan 2017

lenka_vi no co moja ako sa mas dufam ze lepsie aj ked je to tazke ale asi to tak malo byt viac nas tu takych ja mam mat zajtra ovu no neviem vajecniky tak nebolia hlien ako tak no uvidime ale uz snazilkujeme snad aj ty coskoro budes🙂
no ako babule snazilkujete ci este ee??

myskahryzka
9. jan 2017

@vanda12345 Ahoj.. Ja som 2dc. A take nadeje som do toho tento mesiac vkladala. Nahnevana som.. len neviem na koho. 😀 Drzim palce, nech to vyjde aspon tebe. 😉

vanda12345
9. jan 2017

@myskahryzka joj a ja tak myslela na teba a cakala na testik aj ja som verila vidis aj skor si mohla prepac zabudla som preco si cakala az 5mes??tak bud mesiac bude ten tvoj😉

myskahryzka
9. jan 2017

@vanda12345 Pretoze som sa necitila na to.. po ziadnej stranke. No taka sklamana ako teraz som z toho este nebola. Nevadi..no ved ideme dalej. o 12 dni dalsia ovulacia.. 🙂

vanda12345
9. jan 2017

@myskahryzka tak tak a potom to bude aj ja moc verim ze to vyjde a urcite nam to bude dopriate moja😀

myskahryzka
9. jan 2017

@vanda12345 Ale vies co, ved som pre to urobila snad vsetko. Ja viem, ze aj napriek tomu za to nemusi podarit.. ale kurnik sopa, co sa mam do lesa prestahovat a len vcelam ule vyjedat a travu spasat, aby som bola pripravena na tehotenstvo? Trpim cele dni pri.migrenach, pri menzese, nech si nespinim krv tabletkami, v robote zaspavam za pc, lebo kavu a caj takmer nepijem a prd z toho. Jaaaj.. skoda reci. Jasne ze to dame. Len ja mam fobiu z nastavajucich 35. narodenin. 😀 To uz bude blizsie k 40, ako k 30. 😉

lauritka
9. jan 2017

@myskahryzka najlepsie na tom, ked si pozries nase romske osadenstvo.. ti maju daleko od nejakej zdravej vyzivy a rozmnožuju sa ako myši.. 😝🙄