Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
Dnes 5:00som sa obliekala do práce saša urobila som si ovu test(aj viem ze sa z ranného nerobí) a tam takéto prekvapenie.len škoda ze manžel príde až o 2 dni..... :( 😉
@smejko18 to by ste ešte mohli stihnúť. Ovu prichádza aj do 48 hodín od pozitívneho testu. Podľa mňa budeš mať popoludní druhú čiaročku ešte výraznejšiu. Ešte aby ste vy aj netrafili 😂🙏
Ahoj dievčatá mám otázočku už si asi môžem uvariť alchemilku? Mam normálnu silnú ms aj s kúskami tak aj ak by tam bolo dačo tak sa to itak neudrží nie? Keď odchádza výstelka maternice.
Prosim vas mate niekto skusenost kedy sa ma dostať prva menstruacia po mimomaternicovom po laparoskopii po odstraneni vajcovodu
baby ahojte no ako sa mate co nove?mam na vas taku mozno hlupu otazku mam 6dni do neocakavanej a mam chut na horuci kupel co myslite je to ok??
@vanda12345 hm...😕daj si len teply kupel, nie horuci.
@rula dikes oki tak si dam teplu sprchu ked ja tak rada teplo kedze v praci az tak nemam ale si mila
mozno uz budem otravna ze casto pisem a tak ale cisto hypoteticky myslite ze uz teraz by mohli nejake hormony pracovat ako ja jedevam pravidelne a teraz sa drzim aj ked zjedla by som aj viac a teraz mi oci zaleskli pri moja mama vari ... ty jo nechcem si nic domyslat stale do 24 je este par dni len co si myslite vy baby😉
@vanda12345 no, aj ja by som jedla vsetko mozne ale je to len zimna pazravost.😝
vydrz este a v nedelu si urob test ...😕
@rula dik nie ja si nechcem robit test vydrzim skusala som test pred a neoplatilo sa takze do predu sa nebudem testovat ja ale nebyvam pazrava ale mozno to len taky den🙂
@vanda12345 ahoj, tak tebe sa to blíži, kedy testuješ. my už tiež snažilkujeme, tak zlahka a s radosťou. uvidíme čo príde. som tak nastavená, že to bude dobré. či už teraz alebo o mesiac, hlavne aby to vyšlo až do konca. pozorujem aj hlien, už dlhšie ale tak teraz sa v tom mojom tele nevyznám.
@modrykoniar ahoj mo ano blizi ale asi trstovat az toho 24 ja zas moc tomu verim a presne ako pises az do uspesneho konca tebe ukazal test aj skor??ja som v tedy den po a slabulinka a az postupne sa to zvyraznovalo ano s radostou o to ide aj ked ja teraz uz o 21 spim a dnes som pozerala na hodinky 3.52 co ti poviem nejaka som divna😲
@vanda12345 no prvýkrát mi ukázal už 3 dni pred MS a teraz v oktobri mi ukázal až po 10 dnoch meskania. tak si vyber. ale podľa mňa treba testovať bud v den mrchy alebo ked aspon den mešká. ale poznám sa ja stále skúsim už dáke 3 dni pred ms či náhodou 🙂
@vanda12345 a ináč ked si unavená, viac ti chutí skoro vstávaš, tak to vyzerá dobre. kolko si asi po ovulke, cca ?
@lululka22 a kedy očakávaš resp. neočakávaš mršku? to by ti už mohol testík ukázať 🙂
@modrykoniar no to teda unavena som pridem domov sprace len gauc tv deka driemkam este ze ja varim az na vecetu a mam cas trochen podla apky mala byt 10 no ja tak pocitam 11 alebo 12 ked som v tedy bola u svojho presne pohla apky mala byt a on este videl vajicko tak i den isto posunuta
@modrykoniar praveze to neviem lebo cyklus mam rozny ale konecne poslednu dobu uz max tych 30dni ale to aj ovu byvala neskor ako teraz.cize podla vsetkeho dnes uz som asi mala mat. Uvidim zajtra ak bude teplota hore skusim uz testnut 15DPO uz hadam ukaze. Vzdy som skusala tak 12DPO a dalsi den mas prisla ,tak uvidime. 😉
@lululka22 no to vyzerá nádejne, držím palce 🙂
@vanda12345
no ja by som už skušala ako sa poznám 🙂 lebo už tak 10dpo zvykne ukázať, hoci len dúšika. ale tak nechám to na teba. to by bola pecka, keby sa ti to hned podarilo 🙂
@modrykoniar tak to ano ano ale no vidim ako ja na tom budem rada by som mozno vydrzat ale nehovor hop kym nepreskocis🙂a tak podla toho ktory by si ratala 10dpo?
@lala1501 aj ja som mala paniku. hlavne, keď mi po laparoskopii povedal doktor, že mám zle vyvinutý jeden vajcovod, ale nechali ho tam, že možno je funkčný. na prefuk, či ako sa to volá som nešla, bála som sa. nakoniec v tom asi chyba nebola, lebo som otehotnela ešte 2x (potratila som ale hneď v začiatkoch, ale mimomaternicové to už viackrát nebolo). teraz som v 4.mesiaci a verím, že už bude všetko OK a dotiahneme to do zdarného konca.
treba veriť a nepanikáriť 🙂

@smejko18 no veď počkám keď skončí ms a asi skočím za doktorkou že čo a ako lebo sama tomu nechápem mala som tie isté príznaky ako keď som bola naposledy tehotna ale potratila