Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@myskahryzka noo tak len pekne pracujte na potomstve nech o 2tyzdne sem supne pozitívny tehu test 😉 ja som si dnes objednala 20 ovu testou nech mám v zálohe 😁 a polovičke folondrov vitamíny,nech posilníme vojsko do ďalšieho pozitívneho ovu testu 😁😁
@alilka Zbytocne si peniaze vyhodila 😛
@myskahryzka to by bolo najmenej 😁😁😁
@alilka ale vy ste neboli na spermiograme, ci?
@myskahryzka nie to je ešte skoro..Ešte len druhý cyklus sa snažíme. Ale gynda mi vravela že ešte teraz posledný cyklus poberený clostylbegit,lebo ten sa môže brať iba 3mesiace,potom pauza,a ak by to znova nevyšlo ďalší postup je spermiogram..Že ona to tak robí .A potom laparka,ale tu som ja mala robený cca 4roky do zadu tak snáď tam žiadna chyba nebude a laparka má minie..Lebo moja najväčšia trauma je narkóza 😁😁
@alilka Ty si ako ja... kyret som kvoli narkoze nechcela a celu noc som preplakala pred tym, ze moja posledna. Ale bela som tu cital, ze zeny ho beru aj rok. Moj tiez vravel ze 3 max 4 mesiace. S tym rozdielom, ze u nas bol najprb spermiogram a potom lieky. No my sme sa uz skoro rok vtedy snazili.
@myskahryzka noo tak čítala som aj ja že ho berú aj dlhšie ale mne gynda povedala tak..A veď dobre,veď nech aj dráhy sa troška posnaží nech vieme na čom sme 😊😊 nie len ja riešim BT,ovu testy,injekcie,lieky,čaje a on že kluud veď sa krátko snazime 😂😂😂 no chlapi ti sú vždy akosi kludnejsi 😁 oni to tak neprezivaju ako.my 😁😁
@alilka 😀😀 Minule som jedla grep a ja grepy neznaaaasam. Tak som sa naciahla postipala draheho do zadku. Zacal pistat ze co robim.. ?? No co by. Ked ja musim trpet kvoli plodeniu, budes aj ty.
A naozaj je to tak.. my sa nalievame kadecim, testujeme, sledujeme, planujeme oni si len vrznu. 😁 Ale keby absolvoval kazdy mesiac to, co ty tak by mu nebolo malo dva mesiace.
@myskahryzka presne tak.. 😁 ale oni by toto nezvládli čo my,preto to pán bozko nadelil nám ženám 😉 oni iba splodia,pritom z toho majú ešte pôžitok,2v1 ale nam to splodenim nekončí,ale začína..😁 ale aj tak je to nakoniec tak že my sme "hysterky" a veľmi to prežívame 😁 veď nech si dajú oni neustále robiť vaginálny utz 😂😂😂😂
@alilka a nesmieme zabudnut, ze za odmenu mame potom 3 roky matersku DOVOLENKU. 😀😀😀
@myskahryzka ale že ozajstnú DOVOLENKU 😛😛
@alilka No ale skusme si predstavit, ze by sme boli v praci a chlapi s detmi dkma na materskej. Hrozna predstava 🙈
@myskahryzka no veď vieš,oni nemajú ten materinský pud tak preto to tak dobre ani nedokázu 😁😁 škoda reči sme proste TOP na tieto veci 😇 a veď kedy by sme mali dovolenku keď ešte aj tu by nám vzali 😂😂😂😂
@alilka Jaaj no nech uz aj my ideme na tu dovolenku. Potom ti odtial poslem pohladnicu 😊😀
@myskahryzka ooo tak to ti ku spätné oplatím 😂 veď budeme dostávať cez 21€ 😂😂😂😂
@alilka No dobre. Idem ja kade lahsie teraz. Nieze medzi casom dostanes ms. Potom sa ako vestica neuzivim. 😀 😀 😀 dobru noc
@myskahryzka rozkaz 😂😂 aj tebe dobrú noc..Ráno hlasim čo sa u mňa deje 😛😛
@vanda12345 ja ju tam vidim
@lala1501 fakt??ja ked som kuk ze nic vzala som do ruky a tak sa mi zacala javit slabulnka ale ja som aj min den po meskani nemala o vela silnejsu aaaaaaaaaaaaaaa🙏
@vanda12345 skus tak o 2 dni držím palce 🙂
@vanda12345 je taaaaaaaam. ja sa taaaaaak teším aj za teba. 🙂
@lala1501 ano skusim dik si mila😉
@modrykoniar ty jo fakt??ked som kuk a vravim si ty tapa vravela si nebudes testovat pred a ked som chytila do ruky nieco sa mi zdalo preto somprisla sa sem poradit s vami ja bechapem este nikomu doma nic az ked bude silnejsia🙂
@vanda12345 som rada, že som dobre tipovala. lebo ty si bola jasná už vo štvrtok 🙂
@vanda12345 a teraz hlavne klud. pozitívne mysli. nič zlé si nepripúšťaj. nečítaj nejaké zlé príbehy. bude to dobré. musí byť. verím že to bude dobré a hlavne až do konca. teším. testuj tak obden. 🙂
@modrykoniar si fakt zlata a tak snad aj ty si poriadne posnazilkovala a o chvilu bude tvoj testik tu svietit 😎
@modrykoniar presne tak zakazujem si cokolvek zle a tak nic len pohodka klud a tesis sa s toho ze Boh tak rychlo vyslisal moju prosbu a modlidbu🙏

@alilka No ja mam dnes pozit ovulacny, tak som hned zrana mojho znasilnila a za chvilu nanho skocim zase.. Kupila som si tie gely a ako na potvoru snad prvy krat v zivote mam plodny hlien. A to som zjedla len pol grepu 😀