icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka jaaj ved preto som si kupila tuto stavu.. to nieje dzus 🙂
Jak ze aleluja, ma nestvi. 😉

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka hej viem že tie Rio sú vraj origos z ovocia,no ja tomu aj tak neverím ,😂😂 radšej čerstvé 😁 no aleluja veď to na nervy ani tehu ani mrcha ani nič..Tá to čo to??Nikdy mi Nemeska len teraz musí .defka jedna tá moja mrcha ,sa flaka 😂😂😂😂

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka A robila si rano test? Ci len ten vecer? Kazdopadne, ananas by som nezjedla a takto mam pocit, ze aspon nieco pre to otehotnenie este robim. 🙂

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka nie len ten večer..Ani nemám doma..A škoda testu 😁😁

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka To ako si stihla tak rychlo odpovedat?? 😲 😲 Reku este tu spravu prepisem, nech nepisem dve a tu uz odpoved. 😀
Mohla si si ho nechat radsej na rano. No neviem, ved mohlo by ti to meskat z clostilu. Kto vie.

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka cccccssss ja som ,"rýchlik," 😁😁 neviem z clistilu mi ani minulý mesiac Nemeskala 😊 ale nevadí už nech sa len rozbehne 😊😊

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka No tak ano, ked to ma prist, radsej nech rychlo a moze zacat nove snazenie. Tak nasad alchemilku. Ci ty ju nepijes?

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka tieto mesiace od kedy sa snažíme som ju nepila .Predtým áno..Ale začínam aj tento cyklus..+ mi hematologicka Predtým ešte predpisala pirydoxin..Len neviem čo to všetko môžem kombinovať keďže beriem prednison..

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka preco beries prednison?

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka neviem ..😁😁 dr mi ho predpísala 😁 ale myslím že to je na protilátky

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka A nepriberas z neho? Ja som prave z neho tak pribrala, no mne pichali v nemocnici velke davky.

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka nie zatiaľ ho berwm mesiac a nepribrala som..Šak dobré že tak bo toľko toho do seba trepem že ešte dobre že mi teraz stojí tá váha..A ty si ho prečo brala?

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka Ja som mala nejaku alergicku reakciu po potrate. Ci uz nekrotizovalo to tkanivo vo mne..neviem. No inak..ked si tak pospominam, co si vsetko vravela ze beries.. dvoje hormony plus dalsie ine lieky a b vitamin. To si naozaj gratuluj k tej vahe.

vanda12345
25. jan 2017

@renimac dakujem moc pekne si zlata😀

vanda12345
25. jan 2017

@myskahryzka dakujem este si to ani poriadne neuvedomujem aaaa ale som stastna vsetkym posielam tehu bacili tak sup sup nasledovat ma😀

myskahryzka
25. jan 2017

@vanda12345 A drahy ako reagoval? 🙂

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka vitamín b neberiem..😁 clostylbegit,prednison,fraxiparin picham .Teraz začnem alchemilkovy čaj a ako som písala od hematologicky mám pirydoxin,ale ten neberiem ešte. A to nevravím o tom že mi hematologicka Predtým predpísala B12 injekcie 😵😲😲😲 že keď otehotniem .Ale nechápem prečo tie brať ani nebudem keďže to je origos pre ľudí čo potrebuju pribrať 😷😷

vanda12345
25. jan 2017

Tak baby volala som a sestricka ze to skoro ale mam prist v piatok objednala ma pokecam s lekarom tak som pokojna😀

vanda12345
25. jan 2017

@myskahryzka no on to nejak nedava na javo dnes mi napidobnoval plac ze asi nech si zvykam😝co ti poviem chlap

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka Ja som myslela, ze ten pyridoxin uz beries. No ale tak tie vitaminy okrem priberania podporuju vselijake tie chemicke procesy v tele. To by som nepodcenovala. Ved potom schudnes. Ale teda pozehnane toho mas, ti poviem.. Pichas si sama?

myskahryzka
25. jan 2017

@vanda12345 Vidim, ze drahy je srandista 😀 , ked ti tam mrnci 😀

modrykoniar
25. jan 2017

@vanda12345 to je velmi dobre. pytaj sa na ten dufik. to zvyknu po potrate davat.

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka nooo mám ešte jedne od hematologicky ale ani ich nespominam lebo neviem ako sa volajú 😊pichá mi polovička,ale občas aj sama..Do teraz to ešte bolo Okey ale už začínam mať rozpichane brucho a už to začína bolieť..Picham už mesiac..A hlavne ja mám tvrdé sadielko na bruchu a často mi nejde vôbec prepichnut😇😇

vanda12345
25. jan 2017

@myskahryzka co ti poviem cisty a mi vravi zaviazem to dopredu ci do zadu a tak budes pracovat co ti poviem nemiluj ho😂

vanda12345
25. jan 2017

@modrykoniar sama som zvedava ako nerada ze som adi este vaginalby ultrazvuk no uvidim doverujem mu 😉ja vravim ze v novembri som potratila a vcera neprisla 3ms a mam pozitivny test asi prepocula ze 3 a veavi este ste nemali??ja vravim mala 2 tak z v poho bola robim soky takto rano sestricke😅

myskahryzka
25. jan 2017

@alilka Neni su len tupe ihly? 😀 😀 Ja neviem, ci by som take nieco zvladla..

modrykoniar
25. jan 2017

@vanda12345 to je dobre ked dôverujes lekárovi, aj ja mám takého. je to poklad. teraz by si mala papať zelené potraviny. ale ty tuším ješ listovku. ale tak ak ti prídu na chuť. p.s. ani sme sa nevideli ale aj ja ťa mám rada 🙂

snehuuulienka
25. jan 2017

@alilka B12 vitamin je potrebny pre spravnu tvorbu cervenych krviniek okrem ineho,myslim ze dr vie preco Ti to v tehu odporucila,bola si alebo si anemicka??je aj tbl forma podavania B12,ale docitala som sa,ze je lepsie pichat injekcie je tam lepsia vstrebatelnost

alilka
25. jan 2017

@myskahryzka keď by si musela zvládla by si..Nič iné mi neostáva 😁

petra1804
25. jan 2017

@modrykoniar mozem sa opytat ze ten duphaston davaju po spontannych potratoch???alebo aj po zamlcanych...dakujem