Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@violet1609 poboluje ma hlava ciklam aj v noci prsia citim a je mi tazko ako od zaludka a nechuti mi vanilkovy krem inak nic take a dik😉
@kotatko1232 vidis dobra otazka ale ta ukazuje inak ale co som na nete nasla tak 4+1 a pockaj zadam do apky a tu mi pise 3+4
@vanda12345 tak si to pekne vychutnavaj a snad coskoro sa pridam 🙂
@violet1609 dakujem si mila a este dost vytok mam a zas mi je tazko a keby som nebola v Ke uz davno spim 😉
@vanda12345 kedy si mala poslednu MS a kolko mavas DC??pozrem umna 🙂
@myskahryzka
@vanda12345 babule už sa milostivej zamilistilo prísť ,😁 ale rozbieha sa akoby sa jej vôbec nechcelo 😁 takže zatiaľ len spinenie 😁 idem het spat bo som dokatovana po tej nočnej 😊😊
@kotatko1232 no 31.12 ale ja mam kratke 24dc takze necekala som ju 24,1
@alilka mrchana jedna no tak nabuduce myslim ze tymi tvojimi poznatkami o sebe to das🙂
@alilka aký dlhý máš cyklus??? Nebojky, určite sa to čoskoro podarí. Držím päste.
@alilka 😕
@vanda12345 práveže tie moje poznatky su slabe 😊 ale nevadí 😉
@crazy_girl1 mávam 28dc skoro vždy 😁 mimo takých mesiacov ako teraz že 2dni mešká a príde akoby bola nútená 😂😂 musí sa čím skôr zadari verím tomu 😊
@myskahryzka vidis to?Komu budeš nabudúce veriť mne,alebo mojej maternici?😂😂😂😂
@alilka hm potvora hnusná,ale aspon prisla,síce dva dni meskala,ale lepšie ako dva týždne...no nic,bude sa musieť makat dalej. Bodaj by každá práca bola takto prijemná 😉 ja uz mam plodne dni,ovulka asi este nebola dnes skúsim aj test,včera sme boli s malou u kamošky,prisla som ako zbitý pes,ani na sex nalada,dúfam ze dnes bude lepsie. Ale idu jej posledné stoličky,je to smrt tie zuby. A to keby vyslo za tyzden dva,ale aj dva mesiace trvá,co ich to jeduje kym sa prerezu...
@alilka hmm.. no neviem. To si este rozmyslim. 😉
@alilka Mimochodom, kolko chcete deti? Ja som sa vcera dozvedela, ze chceme este 2 😀
@myskahryzka a ty si teraz v akej faze cyklu? Ze este dve,to bude mať tvoj synator veľkú radosť,bude balit baby,však pubertacky sa zblaznia z fesaka co kočíkuje bábätko 😀
@alilka určite ánooooo!!! Rok 2017 je náš 😉
@tamarka9 Ja som mala v nedelu pozitivny ovu test. Takze 2-3dpo. No moj fesacik nechce ziadneho surodenca, tak neviem ci bude kocikovat 😀 A neviem, ci sa nam do bytu vojdu este dve deti 😀
@myskahryzka mimochodom ja deti ešte nemám 😊😊tak a už mrcha rozbehnutá,BT dole..Takže dnes oficiálne 1DC 😁😁 jaj sa pije tá alchemilka?Koľko denne?
@alilka Ja si vzdy rano uvarim taku silnejsiu. A potom este jednu na obed..
Ja viem, ze ty este deti nemam.. preto sa pytam kolko ich chcete. 😀
@myskahryzka dve kavy su v pohode
@myskahryzka jaaaj ahaa prepáč ja som to zle prečítala ,😂😂 ešte som naslepla po nočnej čo som nedávno vstala ,😁😁 no ja Max 3,polovička že "9" 😂😂😂😂😂😂 silnejšia čo znamená?
jaj vy nie o kavach pišete 😀
@alilka Silnejsia znamena, ze jej tam nakydam barskolko. Ked to vypijem, mam skoro do pol salky bordelu. Jeden pan sa ma tu minule pytal, ci to mam caj, alebo obed 😀
Ten tvoj drahy je nejaky extremista, nie? Ale ked vrhnes 3x trojicky, nieje to az take nerealne. 😀
@lauritka Ale kavu pijem presne tak isto. Rano a na obed 😀
Citam a bavim sa na tych vasich komentoch 😀
@myskahryzka haha ja doobedu a poobede 😀
@lauritka Rozmyslam aj ja, ze tu obednu presuniem na poobede, pretoze ked pridem vecer domov z roboty, padnem ako hnila hruska a dve hodiny niesom schopna zivota ...taka som unavena.

@vanda12345 v ktorom TT by si mala byt??podla Apky 🙂