icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

lauritka
26. jan 2017

@myskahryzka jj.. a inak som minule videla v tv, ze hovorili, ze kava sa nema pit hned ako sa naješ, lebo ti odobera železo.. a tym vlastne aj energiu.. ze az tak hodinu po obede

myskahryzka
26. jan 2017

@lauritka No to je dobry postreh, pretoze ja som chudokrvna..zelezo sa mi nevstrebava a aj to malo co mam, mi nemusi kava brat 🙂

kotatko1232
26. jan 2017

@vanda12345 Ahoj no mne vychadza 3+5
cize 4tt

vilma30
26. jan 2017

@lauritka Ahoj, prosim ta este stale predavas ovulacne testy?

daisylucky
26. jan 2017

Baby aky mate nazor na pohar dva vina obcas vecer v case snazenia? (Samozrejme v tehotenstve, teda potom co uz meska menstracia ani kvapku). Lebo, ked sme sa snazili o prve dve deti, som si v pohode dala a porodila so dve zdrave deti. Avsak co som po snahe o tretie v novembri potratila, tak uz neviem. Nad vsetkym sa zamyslam, dokonca ci aj kava v case snazenia nemoze ublížiť. Teda viem ze do meskajucej menstracie by nic nemalo ovplyvnit zdravie dietata, ale mohlo mi to vino v case snazenia sposobit potrat?

myskahryzka
26. jan 2017

@daisylucky Nad takymi vecami ani neuvazuj!! Nijako si neovplyvnila to, ze si on prisla. Proste toto babatko ti nebolo sudene.

lauritka
26. jan 2017

@vilma30 pisem ip 😉

lauritka
26. jan 2017

@daisylucky tolko vinka určite nie.. poharik je pravaze dobry na prekrvenie maternice a lepsiu sliznicu. plus je to aj antioxidant 😉

eliss19
26. jan 2017

@lauritka ahoj potrebujem od teba radu rozhodla som sa ti napísať lebo som ťa našla aj v diskusii ovu.test 🙂 dnes som si 1x robila ovu test značka pepino dnes som 10 DC a po namočeni testu o pár min ta druha čiarka bola viac viditeľná ako keď uschol test čoho sa mam držať keď zaschne či pár min po vďaka dávam aj foto

lauritka
26. jan 2017

@eliss19 ahoj.tal do 15 minut treba pockat. Zatial je t9 stale negatív

tamarka9
26. jan 2017

@lauritka prosím ta toto by sa dalo povazovat za pozitívne? Ovu test...

lauritka
26. jan 2017

@tamarka9 určite 👍

lauritka
26. jan 2017

@myskahryzka no veru.to len ludia su tak zvyknuti.ze hmed po jedle kavu pit

alilka
26. jan 2017

@myskahryzka 3 trojičky??To by som musela byť už fakt posahana 😂😂 trocha som ale nie az taký extrém 😛😛 som ochotná vrhat' 3krat..Ale po jedno 😛😛

myskahryzka
26. jan 2017

@alilka No po tom Clostile mas sance aj na tie trojicky 😀

alilka
26. jan 2017

@myskahryzka po clostyle som ani neotehotnela nieto ešte trojičky 😁😁 a sa neposmievaj,aby to nečakalo aj teba budúci mesiac 😂😂 ale dúfam,že nie že ho nebudeš už potrebovať 😉

myskahryzka
26. jan 2017

@alilka Ja beriem maximalne dvojicky 😀

alilka
26. jan 2017

@myskahryzka ale teba si nikto nepýtal 😂😂😂 zato že mi tie dvojičky furt vynsujes tebe clostyl dá trojičky 😂😂😂

tamarka9
26. jan 2017

@lauritka dakujem ☺ a je lepsie snažiť sa dnes alebo zajtra? Brucho ma este nebolelo,tak som trochu zmatena...aj ked neviem prečo ma boli brucho,ci je to reakcia na rastuci fokikul,alebo na to ked uz praskne...asi nevieš ze? Každopádne vždy ked prestane bolesť brucha zmení sa aj hlien,este v ten den ako boli je taký mokrý vajickovy a ked prestane bolieť zmení sa na taký kremovy a ďalší den zmizne úplne...

myskahryzka
26. jan 2017

@alilka Pri takomto urieknuti aby som uz zacala zhanat sponzorov na plienky a dojku. 😀 🐄🐄🐄

lauritka
26. jan 2017

@tamarka9 mozte uz aj dnes, alebo zajtra.. tam sa teorie rozchadzaju 🙂 ako bude chut si myslim ..
ano aj mna brucho boli pred ovulaciou.. pootom tiez bolesti polavia a hlien sa zmeni. lekar hovoril, ze je to predzvest prasknutia folikulu, ze uz je dozrety..

tamarka9
26. jan 2017

@lauritka no uz ma zacal bolieť aj vajecnik,zase pravý ako minulý mesiac,je to čudné,lebo sa zvyknu striedať. Každopádne dnes som len 9DC,je mozne mat ovulku tak skoro? Cyklus mam 27 dnovy...

lauritka
26. jan 2017

@tamarka9 ano je to mozne, ze sa to posunie .

tamarka9
27. jan 2017

@myskahryzka no jasne, chalanisko je zvyknutý nat mamku pre seba,ale ja si myslim,ze bude to male zbožňovať,on si to nevie predstaviť,ale budete mat určite veselo ☺

myskahryzka
27. jan 2017

@tamarka9 Ja si tiez myslim, ze uz dost dlho je jedinacik. A dufam, ze to bude ako vravis, ked pride babo, bude ho lubit 🙂 Aj ked rozdiel bude pomaly 13 rokov, ak by som aj hned otehotnela. 😀

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka moja to je v poho dcera byde mat v lete 14 a syn 12 a moc sa tesia😀bude to poriadna zmena z nezavislosti tych aj sama necham v poho ale tesim sa prave cestujem k mudr som zvedava co mi povie nebol za taje skoro 🤰

myskahryzka
27. jan 2017

@vanda12345 Ahoj. No srdiecko asi este neuvidite, ale inak verim, ze je vsetko v poriadku. Potom nam daj viediet, popripade aj nejaku fotecku.. 👶

vanda12345
27. jan 2017

@myskahryzka no to nebude ja len pre pokoj v dusi mozno dufik dostanem alebo tak som sama zvedava co bude jasne ze vas budem informovat😉

alilka
27. jan 2017

@myskahryzka zlato ten grepovy džús na ovu hlien sa pije od kolkeho DC??A koľko?Dnes 2dc a ja som ešte nezačala ani alchemilku piť ,😕 nestíham dýchať neto ešte cajickovat 😕😕

petra1804
27. jan 2017

@alilka zevraj by sa mal zacat pit tak 5dni pred ovu......ale podla mna ked sa bude pit od zaciatku cyklu uz tak tym nic nepokazis