Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@slniecko26 je to tááááááááám. gratulka 🙂 teším sa s tebou
@senselinka Zuzka myslim na vas od rana velmi,dúfam v zazrak!
@modrykoniar dakujem ti velmi. Len nech to uz do 3 je s uspesnym koncom
@slniecko26 gratulujem,je tam pekná ciarocka,tak nech silnie a ste zdraví 😉
@slniecko26 aaaaaa moja je to tam tesim sa moc moc s tebou tak to vyzera ze uz sme 2 ako ja budem volat mudr ale je to viac znech iste tesim sa s tebou s nami 😀
@tamarka9 zlatinko, asi som bola hrozne otravna, lebo babo je tam, pekne narastlo a srdiecko silno bije 💖💖💖
@senselinka hura, tesim sa tesim 🙂, cakala som na túto správu od rána. Zuzik, drzkaj sa ❤
@senselinka jeej hurá,boze to je radosť,strasne sa mi uľavilo,ani si neviem predstaviť ako sa tebe muselo ulavit. Uz aby vsetko islo po poriadku a prekonali toto ťažké zaciatocne obdobie. A kolky si teda tt?
@senselinka urcite ano, nic ine neprichadza do úvahy 🙂. a mala si posunutu ovu? ci ?
@senselinka Velmi ti drzim palce a zelam vela vela zdravicka. Nech sa to uz konecne podari do uspesneho konca.. ❤
@senselinka velmi sa tesim s tebou a verim ze vsetky co sme prezili aj zle veci uz su vsetky za nami a mozme spokojne 🤰 isto ked si pocula ❤bol to ten najkrajsi zvuk tak uz len prijemne a spokojne tehulkovanie nam
@slniecko26 verím že teraz to už bude do úspešného konca, držkaj sa 🙂
@senselinka
velmi velmi sa teším 🙂 držte sa obidvaja 🙂 až do úspešného konca, nech ste zdraví 🙂
@vanda12345 a ty si ako dopadla, bola si dnes u dr?
@modrykoniar okolo obedu budu vysledky krvy ale ja viem ze som tehu a potom ze da dufaston nic sme nepreberali v piatok chcel naprv tu krv dnes je do 16 neviem ci este dnes budem moct k nemu alebo zajtra
@vanda12345 super 🙂 ja nepochybujem že si tehula 🙂 už ste tri. tak sa z vás teším babule.
@senselinka to sa krasne cita po tak dlhom case..silno silno drzim palceky nech vydrzite a bojujete a zo srdiecka gratulujem 🙂..drzte sa ❤
@modrykoniar ano ano ani ja😉super pocit fakt ak to tak bude pokracovat mozme aj novu skupinu takze neotalaj😀
@vanda12345 jaj moja však ja chcem, ale som vnutorne zmierená aj s možnosťou že to ešte teraz nebude, snád budúci mesiac 🙂
@modrykoniar jak zmierena co zmierena ved ty si dobra zakladatelka skupin takze cekam na tvoje // kedy tu mrchu vlastne necakas?
@slniecko26 jeeeeeej, úžasnéééé!!! Gratulkaaaa, už nech len silnie 😉
@crazy_girl1
@modrykoniar
@tamarka9 dakujem Vam kocky ste zlate. Teraz testnem o 2 dni tak uvidime ci bude silniet.
@slniecko26 gratulujeeem

@senselinka jeeeej....ja som to vedela, dnes som na teba myslela cele doobedie 😉....velmi ti drzim palce, aby ste to s drobcekom dotiahli do uspesneho konca ❤
@lauritka dakujem ti 😊
tak teraz som volala hcg nieco vyse 300 tak ze to vyzera na nejaky 4tt zajtra idem k mudr😀
@vanda12345 kolko dni od pozitivneho testu si bola u doktora na krv?

Inak, nasla som takuto kalkulacku. Hodite tam dlzku ms, dlzku lf a vyhodi vam kedy treba testovat.. ovu aj tehu testami. http://www.ovulation-calculator.com/ovulation-c...