Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@slniecko26 tak mne nedosla v utorok piatok som sla vzal krv dnes vysledky zajtra idem k nemu lebo v tedy sme nic nepreberali chcel vediet krv len ze by sme nasadili duphaston tplko povedal zajtra sa dozviem viac
@blanch12 dakujem, zlatinko, panecku, ty o mesiac rodis!!! 😍
@sylvine dakujem, verim, ze to dame 💗
@vanda12345 ja by som mala dostat 4.2. asi. Ale test som urobila dnes co je 29 DC. Este budem testovat o dva dni tak uvidim ako bude ciarka silniet. A potom zavolam k lekarke.
Baby stretli ste sa pocas snazenia s mykozou? Totiz 19.1. som dobrala antibiotiká na zapal priedusiek, 20.1. sme sa zacali snazit. Uz sa mi aj zdalo ze mi rychlejsie spaluje a chudnem, co bol u mna jediny priznak tehotenstva pred meskajucou menstruaciou pri miojich prvych dvoch tehotenstvach. 26.1. vecer ma uz vsetko svrbelo a nolo mi jasne, ze nasledok antibiotik sa dostavil. K lekarke som sa dostala az dnes rano, mam si davat tablety a krem. Tehu test bol vcera biely. A ja teraz ani neviem, ci viac chcem byt tehotna alebo nechcem. Len som z toho strasne na nervy. Pretoze od kedy moje tretie tehotenstvo v novembri skoncilo potratom uz mam zo vsetkeho stres. Navyse ma trasie strasna zimnica uz asi tyzden, takze neviem ci zacinajuca chripka alebo mozny priznak tehotenstva? Vlastne ani neviem poriadne co sa chcem spytat, asi sa chcem len vykecat.
@vanda12345 🙂 ja vôbec netuším kedy ju nečakám 🙂 včera ma už pobolievalo bruško jak na mršu a dnes nič. ja ti neviem. no ja by som hned skupinku založila 🙂
@modrykoniar ano ano ty si taka nasa zakladatelka😀 tak teda hlavne necakaj 😉
@senselinka ja som si toto aj myslela,ze ked vieš kedy bola ovu,tak ze uhniezďovanie trvalo dlhšie. Paráda,velku mam radosť,verím ze druhy kusok budeš držať čoskoro v naruci? September ci uz oktober to vychádza?
@tamarka9 dakujem, zlatik, dufam, ze ma coskoro nasledujes 💖
Polka septembra to je, uvidime, ako s tym posunom...
Ahojte včera som tu písala ohľadom ovu.testom nakoľko som včera večer dostala chrípku tak si nemôžem ísť kúpiť ďalšie testy ale čo som sa chcela spýtať je ;) v ten deň som mala na teste len bledučku čiarku čo znamená že ovu nebola to som bola už 13DC. Ale poobede bolo mojkanie cca o 15hod a potom som mala cca do 22hod stále mokré nohavičky po utreti to bolo naťahovacie bol to ten správny hlien? Dnes ráno už len trochu a skôr už začína tuhnuť tak neviem či bola ovulácia či nie podľa testu nie. Môže to skreslovať pre chorobu?
Babulky ako citite vy Ovulku?? ja by som mala mat az 7.2 ale svrbia ma prsia aj bradavky a mam sem tam tlaky v podbrusku... a samozrejme aj pravy vajecnik ma boli
😘 so srdca sa veľmi teším 💞💞💞 prajem všetko len to najlepšie a dávajte si na seba pozor ❣
@senselinka v polovici septembra sa uzasni ludia rodia 🙂))) uvidíme co my, mne vysla tento mesiac podla bolesti a testu ovu na 11DC, zda sa mi to strasne skoro...no pri nasej sexualnej frekvencii sa velmi bude m cudovat ak nieco 🙂 ale inak ja si aj pri Nikol tak pamatam, ze hned po ms sme zacali skusat a potom asi tyzden po ms som isla lekarke po testy a ona ze tento mesiac este nemame skusat, ze pockame na vsetky vysedky a my ze ok a prask...takze asi tu ovu mavam ozaj tak skoro,len to by som tu lutealnu fazu musela mat 16 dni...to neviem ci nie je moc...
@kotatko1232 ja citim ovulku len bolestou v aktívnom vajecniku,je to ostra pichava bolest,ako zapal mocovych ciest,niekedy sa mi ani vycikat poriadne neda, v teplej sprche je mi najlepsie. Trva ta bolest cca 12 hodin, potom uplne za par minut prejde.
@tamarka9 ms mam dostat az o 23 dni.cize to ms asi nebude cize len ta ovulka
@tamarka9 nie je, 12-16 dni je v pohode este 😉 Nad 18 dni uz je bud problem, alebo tehotenstvo. Inak ja som mavala ovu okolo 12 DC, ale stalo sa mi, ze aj 10 DC bola... To je v pohode. Dokonca na 12 den som uz mala folikul 28 mm, co je strasne vela, takze vajko urcite dozriet stihne 😊
@kotatko1232 nemas ovu test? Ja ked mam tu bolest vajedcnikov,ovu test byva pozitivny...
@senselinka Aj som mala tento mesiac ovu na 11 dc, na 12 dc som bola na preventivke a uz neboli ziadne folikuly, tak povedal, ze bud anovulak alebo po ovu. a dnes som teda 12 dpo a vies co, este nespinim a to posledne cykly spínim aj 4 dni. akoze nechapem. hovorila som o tom spineni aj na preventivke ale duphaston mi nechcel dat kvôli tomu ze mam hrcku v prsniku. tak cakam kedy ta potvora pride
@senselinka hm veru ja uz som test mala pozitivny 10DC poobede a vecer zacalo brucho boliet,cize v noci prebehla ovulka. Lebo na druhy den uz test negativny. Moja ale spravila si mi dnes den, jupi 🙂
@tamarka9 nemam.ale uvazujem ze si ich kupim aj ja...odkial kupujes??
@tamarka9 tesim sa 😊
Ono ked je test negativny, tak ovu je vlastne az vtedy... Ja som si sledovala teplotu a u mna od pozitivneho testu bola do 24 hodin, ale moze to trvat od 12-48 hodin.
@kotatko1232 tu od jednej kocky @korytnacka1981, ma super cenu a brala som aj tehotenske od nej 🙂 Tiez som si nebola ista kedy byva ta boelst a ako to suvisi s ovu,no podla testov to vychadza...
@senselinka jj, ja som mala test 10DC pozitiv a ovulku ratam ze bola 11DC,lebo ma uz aj brucho prestalo boliet v ten den...na teplotu nemam nervy,nechce sa mi 🙂
Ahojte prosim poradte. Nastava my stastne obdobie 😁😁plne plodenia,zajtra som 13dc brala som clostilbegyt a idem na sono ,za par dni by mala byt ovu a cez vikend ideme oddychovat do tatier ze bude odych a o zabavu pri plodeni postarane. Otazka znie muz my prave oznamil ze bol u lekara a ma antibiotika lebo daka chrypka tak nech je cez vykedn lepsie. Mame sa snazit??? Co neni to dobre??? 😢cele zle...

@nikky81 praveze vobec, ale bola som dost chora po ovu a vyzera, ze uhniezdenie bolo az na 10 DPO, takze ten tyzdnovy posun vcelku sedi