icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

janulino
31. jan 2017

@senselinka
@tamarka9 ahojte dievcata citam vas a zaujala ma tema ovulacia..ja som mala 1.pozit.test 18DC a este v ten den okolo stvrtej som citila neskutocne ovu bolesti..tak som myslela ze prebehla ovulacia..19DC bol este test pozit.a 20DC uz negativny..tie bolesti neznacia teda uvolnenie vajicka?😲 podla BT som mala zrejme az 20DC ovu..som z toho JELEN..🙄 prom poradte

lauritka
31. jan 2017

@janulino 20 dc ti stupla ?? -- ak ano, ovulacia bola 19 dc.
ovulacia je len kratky moment.. ale bolesti mozu byt cca dva dni pred.. to je uz pred praslnutim folikulu, ked je dozrety. po ovulacii sa zvyčajne vsetko ukludni.

janulino
31. jan 2017

@lauritka takyto graf mam ☹ vobec sa do toho nevyznam..ja som si myslela,ze ked mam ovulacne bolesti,vtedy treba skusat 🙄 ach tak tento mesiac asi zasa nic😢

tamarka9
31. jan 2017

@janulino
@lauritka kocky ja som na zemi ovulačných bolesti prešla vela aj zahraničných článkov a suma sumarom sa nevie,prečo tieto bolesti vzikaju. Su dve teórie a to ze bolesti su pred ovuláciou,kedy ich sposobuje rastuci folikul a po prasknuti prejdu a druha je,ze sa objavujú v case po prasknuti folikulu,pretože sa vtedy ulovni tekutina vnutri folikulu a aj trochu krvi z prasknutia a tieto tekutiny dráždia okolite nervove zakončenia. Neviem ako sa to dá zistiť,možno len vtedy hneď ako zacnu bolesti byt ns folikulometri kde sa vidi ci je este folikul,alebo uz praskol...

tamarka9
31. jan 2017

@janulino a ano odporúča sa skusat prave v čase tých bolesti,je to znak ze ovulka je na spadnutie,alebo prave prebehla. Cize no stres,ak ste skusili,šanca určite je 😉

janulino
31. jan 2017

@tamarka9 dakujem za vysvetleniee🙏😇 tak teda pevne verim,ze je 👶 tam 😇

modrykoniar
31. jan 2017

@vanda12345 ajoj mamula, no ako bola si dnes u dr? čo ti predpísal ? aby som vedela na čo sa mám pýtať ked to príde aj na mna 🙂

domjulka
31. jan 2017

Ahojte kočky. Dnes som 23DC a pozitívny ovu test som mala na 17-18DC. Dnes som mala ružový výtok. Mohlo by to už byť uhniezdenie? Ďakujem 😉

tamarka9
31. jan 2017

@domjulka hm mne to pride dost skoro,ale asi je to možné,aj ked spravidla,sa udava 6 dni a dokoncene je definitívne na 9ty den.

tamarka9
31. jan 2017

@janulino teraz uz len čakať 😉 a kedy čakáš mrchu?

janulino
31. jan 2017

@tamarka9 6.2. alebo 8.2 podla dlzky cyklu..doteraz bol presny ako hodinky 28dnovy,no naposledy bol 30dnovy..🙄 uz som duuufala a ptm prisla MS a depka ako svet..tak uz teraz pisem rdsj rezervu..😔

tamarka9
31. jan 2017

@janulino no tak to uz je budúci tyzden,to je za chvíľu 😉 tak držím paste!

janulino
31. jan 2017

@tamarka9 bojim sa ze prebehne kratka LF 😕..ale dakujeeeeem 😇🙏 snad to uz vyjde ❤

tamarka9
31. jan 2017

@janulino áno ak si mala ovu 19DC,skor by sedel ten 30 dnovy cyklus,vtedy je uz dost dlhá lutealna. Myslím ze 11 az 16 dni je to ok,ja som to nedávno riešila,lebo sa mi zdalo ze ju mam zase moc dlhu...ja az 16 dni...

janulino
31. jan 2017

@tamarka9 ved to..mne na 28 vychadza len nejakych 9dni 😕 pri 30 aspon 11..tak sa modlim ako sa len da🙏

vanda12345
31. jan 2017

@modrykoniar ahoj moja no nenahovoril vela kuk vysledok a ze ste tehotna🤰 a tak co sme sa bavili naposledy ja vravim ze dupfaston spominal ze oki predpisal a ze ci ine napr hematologiu ja vravim ee ze mam 2zdrave deti a toto 1x potrat tak ze oki a o 3t poradna ale tak to nazvala sestricka

domjulka
31. jan 2017

@tamarka9 tiež sa mi to zdá, že skoro. Ale nikdy som nič také nemala. Aaaaaale keby to tak bolo, tak by som bola veľmi veľmi rada.

lauritka
31. jan 2017

@janulino no prečo ved stupla na 21 dc, sice druhy den pokles, ale to niekedy byva este na 2-3 dpo. treba počkat dalsie teploty či to vybehne zase hore.

lauritka
31. jan 2017

@tamarka9
ano, ze aj ta tekutina moze sposobovat bolesti.. ale ja čo mam odsledovane na sebe, som ten prvy pripad 😀 citit to pred prasknutim, aj som nafuknuta, a potom sa mi ulavi a BT stupne 😝

brezkicka
31. jan 2017

Ahojte babulky 😀tak sa k Vám pridávam aj ja. Snažíme sa o druhé babo už rok a nejako sa nedarí 😔ja som bola už u dr. Tá mi nasadila duphaston no a mm čaká budúci týždeň spermiogram ja už len dúfam že bude všetko Ok a nás Tobik sa tento rok dočká súrodenca.

lilien1914
31. jan 2017

ahojte, tak sa pridavam aj ja, snazime sa od leta, aj pred ovu aj v den aj po a stale nic, mrcha chodi na den presne a aj ovulku si citim v dany den....prve sa nam zadarilo 3 mesiace po vysadeni antikoncepcie.....zbadala som na sebe uz druhy mesiac,ze po ovulke ale este nie tesne pred mrchou ma strasne bolia prsia, predtym som to nikdy necitila....zajtra sa chystam k doktorovi, nejak sa mi to nezda....

myskahryzka
31. jan 2017

@vanda12345 A ty si sa nam kam stratila? Ved nam pod porozpravat ako bolo u dr.. 🙂

janulino
31. jan 2017

@lauritka keby som bola teoreticky tehu mala by sa zvýšiť? či to z bazalnej nezitim? :🙄 ked ja sa do toho tak nevyznam a uz som tolko grafov videla aj v googli a som z toho mimo..😕

lauritka
31. jan 2017

@janulino nie, zvyšena je stale po ovulacii.. zistiš to na konci.. ak nebude klesat a bude hore a nedojde mrcha 😉

janulino
31. jan 2017

@lauritka 😅 dakujem 😅

vanda12345
31. jan 2017

@myskahryzka moja ved som pisala dostala som duphaston kontrola o 3tt nejak sa nevyjadroval asi azked bude vidno nie len podla hcg ved skoro som ho navstivila ale to hlavne pre ten duphaston pre pokoj v dusi aj ked viem ze sa nic nestane 😉som stastna 🤰

myskahryzka
31. jan 2017

@vanda12345 No a kedy najblizsie ides?

vanda12345
31. jan 2017

@myskahryzka 21,2 to uz bude pokne velka bambulka aj so ❤

myskahryzka
31. jan 2017

@vanda12345 Teraz si v 4tt plus nejake drobne?

vanda12345
31. jan 2017

@myskahryzka no podla mojej apky 4+3 takze tak ano a potom uz bude pekne vidno a pocut 😀