Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@janulino
@lauritka kocky ja som na zemi ovulačných bolesti prešla vela aj zahraničných článkov a suma sumarom sa nevie,prečo tieto bolesti vzikaju. Su dve teórie a to ze bolesti su pred ovuláciou,kedy ich sposobuje rastuci folikul a po prasknuti prejdu a druha je,ze sa objavujú v case po prasknuti folikulu,pretože sa vtedy ulovni tekutina vnutri folikulu a aj trochu krvi z prasknutia a tieto tekutiny dráždia okolite nervove zakončenia. Neviem ako sa to dá zistiť,možno len vtedy hneď ako zacnu bolesti byt ns folikulometri kde sa vidi ci je este folikul,alebo uz praskol...
@vanda12345 ajoj mamula, no ako bola si dnes u dr? čo ti predpísal ? aby som vedela na čo sa mám pýtať ked to príde aj na mna 🙂
Ahojte kočky. Dnes som 23DC a pozitívny ovu test som mala na 17-18DC. Dnes som mala ružový výtok. Mohlo by to už byť uhniezdenie? Ďakujem 😉
@modrykoniar ahoj moja no nenahovoril vela kuk vysledok a ze ste tehotna🤰 a tak co sme sa bavili naposledy ja vravim ze dupfaston spominal ze oki predpisal a ze ci ine napr hematologiu ja vravim ee ze mam 2zdrave deti a toto 1x potrat tak ze oki a o 3t poradna ale tak to nazvala sestricka
Ahojte babulky 😀tak sa k Vám pridávam aj ja. Snažíme sa o druhé babo už rok a nejako sa nedarí 😔ja som bola už u dr. Tá mi nasadila duphaston no a mm čaká budúci týždeň spermiogram ja už len dúfam že bude všetko Ok a nás Tobik sa tento rok dočká súrodenca.
ahojte, tak sa pridavam aj ja, snazime sa od leta, aj pred ovu aj v den aj po a stale nic, mrcha chodi na den presne a aj ovulku si citim v dany den....prve sa nam zadarilo 3 mesiace po vysadeni antikoncepcie.....zbadala som na sebe uz druhy mesiac,ze po ovulke ale este nie tesne pred mrchou ma strasne bolia prsia, predtym som to nikdy necitila....zajtra sa chystam k doktorovi, nejak sa mi to nezda....
@vanda12345 A ty si sa nam kam stratila? Ved nam pod porozpravat ako bolo u dr.. 🙂
@myskahryzka moja ved som pisala dostala som duphaston kontrola o 3tt nejak sa nevyjadroval asi azked bude vidno nie len podla hcg ved skoro som ho navstivila ale to hlavne pre ten duphaston pre pokoj v dusi aj ked viem ze sa nic nestane 😉som stastna 🤰
@vanda12345 No a kedy najblizsie ides?
@myskahryzka 21,2 to uz bude pokne velka bambulka aj so ❤
@vanda12345 Teraz si v 4tt plus nejake drobne?
@myskahryzka no podla mojej apky 4+3 takze tak ano a potom uz bude pekne vidno a pocut 😀

@senselinka
@tamarka9 ahojte dievcata citam vas a zaujala ma tema ovulacia..ja som mala 1.pozit.test 18DC a este v ten den okolo stvrtej som citila neskutocne ovu bolesti..tak som myslela ze prebehla ovulacia..19DC bol este test pozit.a 20DC uz negativny..tie bolesti neznacia teda uvolnenie vajicka?😲 podla BT som mala zrejme az 20DC ovu..som z toho JELEN..🙄 prom poradte