icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
13. feb 2017

@violet1609 nz ozaj ❤

vanda12345
14. feb 2017

NUTRILITE™ Iron Folic Plus (Výživový doplnok s obsahom železa a kyseliny listovej)

vanda12345
16. feb 2017

@slniecko26 ahoj moja no ako ty kks ja stale musim jest inak mi je strasne a tak mam este nic brucho ako sud

slniecko26
16. feb 2017

@vanda12345 ahoj tak ja mam brucho ako v 5 mesiaci ked som cakala malu 🙂 tiez si musim sem tam zobnut ked mi je tazko.

vanda12345
17. feb 2017

@slniecko26 ja skoro ako naprogramovana cca kazde 2h potrebujem nieco aj dnes v noci uz mi bolo tazko dala som si pohar vody a 2bebe keksy co ti poviem

vanda12345
Odpoveď bola odstránená
almamicka
22. feb 2017

Ahoj žienky. Rada by som sa k vám pridala.. my sa snažíme už 5 rokov..ale žiaľ neúspešne ( pred 2 rokmi som otehotnela (prirodzene), ale žiaľ som potratila) teraz začíname na plný plyn ...a začínam brať clostilbegyt, dúfam že vďaka stimulácií a načasovaniu sa nám to kpnečne podarí...alebo myslíte že by sa nám podarilo otehotnieť opäť prirodzenou cestou? A vďaka clostil? ...dúfam len že nebude potrebné IUI alebo IVF...

kakatulik
22. feb 2017

@almamicka aho a vitaj medzi nami🙂
Ked sa nedari uz tak dlho,tak musi byt asi niekde problem. Podstupili ste aj s partnerom nejake vysetrenia?

almamicka
22. feb 2017

@kakatulik ďakujem krásne 🙂 vieš čo pred 2 rokmi sme boli v Heliose MT (centrum asist.repr.) ale všetko bolo úplne v poriadku a do 2 mesiacov sa nám podarilo prirodzene..ale žiaľ...
Teraz navštevujeme ISCARE MT a urobili spermiogram (relativne v poriadku) zobrali krv na vsetko mozne mne aj partnerovi -všetko v poriadku..bez akýchkoľvek komplikácií..a potom mi robili HYFOSY tam zistili že mám ľavý vajvovod (ASI) nepriechodny..(píšem asi.lebo sme nevoli dobre poučený.že nemáme mať spolu pohl.styk(a my sme ho mali) a toto vyšetrenie sa má vraj robit na 5DC.ale mne ho robili na 21DC (krátko po ovulácií)...pravý vajcovod 100% priechodný..tak mo nasadila clostylbegit..takže momentálne začíname stimuláciou..a potom uvidíme..

kakatulik
22. feb 2017

@almamicka ahaaa,no vies,ak je vsetko hormonalne v poriadku,tak si nie som ista,ci ten Clostik nie je zbytocny...no ved uvidis. Su to hormony...a co som tu v temach citala,tak je vraj po nom nizka sliznica maternice.
Po 5rokoch si uz asi proficka co sa vseliakych vitaminov tyka,ale ja by som zacala asi tam.
To s tym vajcovodom je zaujimave. To su vsetko take veci medzi nebom a zemou. Je fakt velmi napinave sledovat preco na jednu zenu sa chlap iba kukne a uz je v tom a ini sa trapia roky,su OK a nic.

almamicka
22. feb 2017

@kakatulik No to máš pravdu.:( je to ozaj veľmi zvláštne, že niekomu to ide, len pohľadom, iný musia tvrdo bojovať, :( ale čo už, taký je život....
Vieš čo mne sa nezdá to s tými hormónami, lebo viem, že mám zvýšený mužský hormón v tele...to mi povedala Gyn.tu, ale na SK mi to normálne nepovedali..vždy v norme, v norme, a ja vydím na sebe, že ten mužský hormón mám skutočne zvýšený, lenže pre Lekárov na SK to nie je veľmi dôležitým ukazovateľom...:/ ( a Clostik mi dali aj kvôli tomu, aby zistili či mávam skutočne vždy ovu...a či vajíčko dobre dozrieva, ....proste teraz nás čaká poriadna kontrola)
a Vy ste na tom ako?? ako dlho sa už snažíte???

kakatulik
22. feb 2017

@almamicka no tak ten testosteron byt problem moze,to je fakt. Ak ho mas zvyseny,tak sa moze stat,ze prave naopak tam byva nerovnovaha medzi testosteronom a estrogénom...no a estrogen fakt potrebujeme.Uz si skusila vceliu matersku kasicku. Tato tieto veci pekne upravuje. Cajiky ako alchcmilka....su to vsetko prirodne veci.
Nuz to s tym nasim snazenim je take,ze....ani presne neviem ako dlho,lebo nikdy to nebollo v kuse. Vzdy do toho nieco prislo,bola pauza potom opät mesiac,dva zas nieco...a tak. V aprili sa beriem,teda teraz to snazenie ani take nie je. Zaciname opät 1.5. 😍

almamicka
22. feb 2017

@kakatulik No veď ten blbý testosteron...ach, a mám aj strašne málo železa, asi aj to budem musieť podopĺňať....🙂
NO ta to veľmi pekne gratulujééém🙂 svadba je krásna vec🙂 aj nás čakala tento rok, ale žiaľ zomrela nám mamina, tak sme ju presunuli...:/
a si aj na svadobnom fóre?? (moja svadba) ??
tak super, teraz zrelaxujete a možno po svadbe budete samy prekvapený ako to rýchlo pôjde...🙂

myskahryzka
22. feb 2017

@kakatulik Jeej.. maj, lasky cas. ❤ Aj my mame teraz pauzu a v maji ideme na to. 🙂 Inak ja mam velmi malo muzskeho hormonu. Moze byt aj to problem?

kakatulik
22. feb 2017

@almamicka to zelezo urcite doplnaj.
Ze zrelaxujte...dva mesiace a nieco a ja nevie kam skor skocit....uz ma zacina chytat predsvadobny stres.....
Ano aj na moja vadba som,ale nie velmi aktivne.
Ahaa auz mate aj datum?
Veru snad na sv.ceste opdne ten stres a bude loepsie🙂

kakatulik
22. feb 2017

@myskahryzka ahoj myska🙂
Nedostatok testosteronu by vadit nemal.Asi mas viac estrogenu,co by malo byt pre tehu priaznive To je aj moj pripad.
Skor je tam v tomto pripade nachylnost na myomy ,cysty,prsniky su pod palbou....na www.otehotnenie.sk som citala,ze na nadbytocny estrogen je dobre zjest denne jednu velku mrkvu.
Tak od maja idem na to. Sledujem sa uz roky,cize priblizne az na male vynimky viem ci a kedy by som mala ovulovat. napriek tomu sa nechcem so svojim muzom milovat iba podla kalendara. Sme vdaci za vsetko co mame a to oststne bude uz iba bonus.😍

myskahryzka
22. feb 2017

@kakatulik Krasne si to napisala. Najprv musime byt vdacni za to, co uz mame...az potom mozme ocakavat nieco viac 🙂
Estrogen mam v poriadku. Len ten testosteron mi chyba. 😉

myskahryzka
22. feb 2017

@vanda12345 Zlatko moje a ty sa mas ako? 🤰

vanda12345
22. feb 2017

@myskahryzka no co ti poviem dnes som este nebola na wc aj ked miestami bolo na male😲vcera asi 10x dokonca aj v noci 2x no co uz vydrzime len nech bambulka sa ma dobre😉 inak je to fajn uz mam aj knizku takze ty teraz si davas prestavku??chodis aj po doktoroch ci??

myskahryzka
22. feb 2017

@vanda12345 Tak to je super. Som rada, ze si v poriadku. Len tak dalej. 😘 Hej, mame pauzu. Teraz chodim na tie infuzie zeleza.. Min rok som tiez otehotnela po nich, ale aj potratila, tak rozmyslam, ze si dam tu pauzu, ako mi liecitelka odporucila, pretoze upodozrievam tie infuzie. Predsa len su v nich vselijake pomocne latky, ci aj tie nemozu sposobavat napr potrat. No ved uz tych par mesiacov nas nespasi. A aj tak som chcela jarne dieta 🙂

vanda12345
22. feb 2017

@myskahryzka akze pekne si si to naplanovala ked jarne tak jarne ja mam aprilove a junove takze nas anjelik oktobrovy bude to tiez ine ale je jedno co to bude kedy to bude len nech je zdrave😉 tak tych par mes isto vydrzis ano ja to nejak zvladam snazim sa 🙏

myskahryzka
22. feb 2017

@vanda12345 No ved co ine uz mam robit, ked musim cakat.. hladam na tom aspon pozitiva 😀

vanda12345
22. feb 2017

@myskahryzka asi tak nejak hlavne nech to potom cim skor su //takze az v maji zacinas??

myskahryzka
22. feb 2017

@vanda12345 Ano. Este 3 cykly a idem na to. Podla aplikacie mi skoncia 28,4. a potom mozme zacat. ❤

vanda12345
22. feb 2017

@myskahryzka uper potom este pripomen aby som na teba myslela a drzala prsty😉 to uz aj po velkej noci bude pred teplom to sa bude snazilkovat😀

myskahryzka
22. feb 2017

@vanda12345 Ano, bude aj lepsia nalada, ked uz bude slniecko svietit. 🌞 A ty uz budes vtedy mat aj brusko 🤰

vanda12345
22. feb 2017

@myskahryzka no tak v mojom pripade uz asi aj poriadne 😲

tanietqaa
22. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂 ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..

almamicka
23. feb 2017

@kakatulik no asi budem musieť niečo nájsť:D
Veď ja chápem, že 2.mesiace musia poriadne stresovať:D ale ja som vždy pri svadobných prípravach vypla, vypustila všetko z hlavy a zamestnávala som sa vecami, kt. ma napĺňali, aspoň som nemyslela na dieťa....
a to sa vám skutočne kráti, ale však po svadbe už všetko opadne...🙂 a bude dobre, najmä si svoj svad. deň poriadne uži, 🙂 a potom aj svad. cestu...🙂 a kam sa chystáte??

kakatulik
23. feb 2017

@almamicka niekde pekne daleko,teplo,voda,romantika. Uplne piesnu destinaciu nevieme. 😀