Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@renimac urcite treba zvolnit pocuvat svoje telo a praca neutecie😅 tak to teda nic moc ked si v takom tempe u mna sa da ale tiez nemam najlahsiu pracu obcas aj tazsie dviham no snazim sa obmedzovat😉
@vanda12345 ahoj moja tak ja dnes 1DC, cyklus jak hodinky 🙂 som rada že sa to pekne nastavilo, v podstate toto je 3ms od MA. takže tento mesiac ked sa nebudem často hlásiť tak pracujem nezaháľam na druhom potomkovi 🙂 🙂 🙂
@modrykoniar hahaa ty si maska tesim sa s tebou ze takto pekne sa to upravilo oki doki chapem ,ale zas nas aj poinformuj aby sme vedeli co sa deje 🙂 a ked nebudes vladat povzbudime😅
@vanda12345 joj šak ja som tu každý deň, pozriem čo má kto nové 🙂 tak dúfam, že povzbudzovať nebude treba, len nech malý spolupracuje a pekne spinká ked bude treba 🙂 joj teším sa veľmi, idem do toho tak optimisticky ako ty v januári, tak verím v rovnaký výsledok 🙂
@modrykoniar tak tak je fajn ist s tym spravnym naladenim a isto bude ako ma byt uvidis budem na teba mysliet a o chvilu tu uvidim // a budeme sa pekne vytesovat tuj tuj tuj tak snad bude aj maly spolupracovat a ak nie zapnes rozpravky ci take nefunguje??
Ahojte, chcem sa Vas opýtať na názor, teda ani neviem ci je k tomu co povedat... Dnes som 14dc, ovulaciu som mala podla bolesti aj testu 11 dc, od 12 dc som zacala mat citlive prsniky, co ja zvyknem pravidelne od 21dc, výnimočné od 19dc. Vsetko mi to je také podozrivé a keďže sa snažíme už 12 cyklus tak sa mozno az privelmi sledujem. Poslednú ms som mala 19.2. a to podozrivo slabu spolu 4 dni so spinenim. Bezne zo mna na wc vypadaju kusy zrazenin, teraz minimalne...do kelu neviem ci si moje telo robi zo mna srandu ci co? 🙂 Tak by som chcela uveriť tomu že môžem byť zazracne tehotná ale ranny biely test tomu nijako nenasvedčuje. Som zúfalá a zo zufalosti som sa objednala k doktorovi v dalsom cykle a chcem to zacat riesit. Prepacte za tento moj vylev, ktory mozno nema ani hlavu ani patu, ale potrebovala som to zo seba dostať.
@vanda12345 no rozprávky funguju dobre 🙂 ale moj drahy sa nevie uvolniť ked vie že malý je hore a nebodaj by niečo počul 😂 no čo ti poviem čakáme kým zaspí no niekedy ja zaspím tiež 😂
@modrykoniar jo takhle tak snad bude pekne spolupracovat a aj muzicek sa pekne uvolny a spravy co ma😉
@vanda12345 to ti zbehne ani nebudes vediet ako 🙂
@modrykoniar ahojte baby, aky bol vikend? u mna hroza ☹ v sobotu rano bez priznakov som zacala krvacat, tlacim do seba jednu tabletku za druhou a uz som sa odhodlala pit aj alchemilku na zmiernenie bolesti...
@michaella86 tak moja ked uz si dostala tak len ju pi je dobra na zenske veci a dalsi cyklus je tvoj 🙂
@vanda12345 len kvoli bolestiam som sa na nu znovu odhodlala... s muzom sme s dohodli, ze tento cyklus je posledny a davame si polroka pauzu, lebo uz som z toho fakt na pokraji zrutenia
@michaella86 tak moja v case ovu pkne vhupnut do toho ja som tez nenechala nic na nahodu asi 2dni pred ovu vecer rano vecer a tak poistene este 2dni vecer nikdy nevies kedy presne ovu je tak v tedy taky trocha maraton no v tom case je aj trocha vacsia chut muzi ju maju stale tak sa to da 😉 a bol by v tom cert
@vanda12345 ked ja nikdy neviem kedy ovulaciu mam.. testy ked som skusala minuly mesiac ukazovali inak a podla bolesti v podbrusku a slabeho vytoku bola neskor.. alebo ja uz neviem... keby sa dalo tak casto... som rada, ze mozeme raz denne... ja v praci tazke obdobie - marec, moj v praci inventura, po robote este bud svoje treningy, alebo trenuje deti a pride domov casto az po pol deviatej vecer unaveny... niekedy sa neda ho tlacit do toho, inokedy netreba ani naznacovat 🙂 uvidime.. ako toho pol roka budeme normalne sexovat, nebudeme davat pozor, ale nebudem sledovat ovulaciu, priznaky, nic.. musim to vypustit na chvilu z hlavy 🙂 ale velmi pekne dakujem za akukolvek podporu 🙂
@vanda12345 ahoj mojaaa.dnes som len 8dc a mna uz vajecniky pobolievaju.
Tu bol este mokry testik
@michaella86 no tk ja som sa radila podla apky teda cca 2dni pred a aj po lebo ozaj nikdy neviem vecer a rano som myslela jeden den tak a druhy tak aby spermijky stihli ako tak dozriet zas az taka ninfa ze 2x za den nie som 😅 ved ja som nikdy netestovala ani nic podobne cca v strede cyklu to je ak mas pravidelny da sa to osledovat a hlavne si to uzivat a podari sa to isto 👍😉
@vanda12345 neviem, ci som ochotna vstavat o hodinu skor, ked uz o siestej je pre mna skoro 😀 a co, ja by som mohla aj 3x denne, ale neda sa 😂
@kotatko1232 8dc??ci 8dpo?? neviem co to za test mile ze si to adresovala mne ale ja ozaj nie som ziadna odbornicka
@michaella86 ahhaha tak vidis kazda sme ina ja zas az tak do toho hrr nie som 😉lenivost neopustaj ma😅ale no vies ako to je kde je vola je aj cesta
@kotatko1232 ak je to ovu test tak to este par dni kym pride bude lebo ta /ma byt silnejsia alebo aspon tak silna ako kontrolna ja neviem nikdy som netestovala
@vanda12345 vlastne.. ked sa zamyslam, ja s tym nemam problem ani rano, v poslednej dobe sa budim pred stvrtou rano a do tej siestej sa len orevalujem... ak to bude pokracovat aj v case, kedy by mala byt ovulacia, tak asi budem budit 😀
@michaella86 vidis tak aky super pristup to by veru slo😉
@vanda12345 snad nam uz do toho nic nepride a neprekazi moje plany... lebo mam pocit, ze poslednu dobu nam vobec hviezdy nepriali, vzdy ked sme sa mali najviac snazit som bola bud chora ja, alebo on...
@michaella86 moja jar klope na dvere isto uz aj tie pliagy takze vyhod negativizmus z hlavy a len na to krasne mysli a mozno sa ti to bude zdat trapne ale pred spanim vzdy zaspavaj s myslienkou nie ze budes ale ze uz si 🤰
@vanda12345 preco trapne? 🙂 citam niekolkokrat knihu tajomstvo, co si niektori ludia klopu na celo, ako toto moze niekto citat.. no vzdy si z tej knihy vezmem nieco nove, vela zo svojho zmyslania som zmenila prave po prvom precitani, snazim sa vzdy myslet pozitivne, lebo co vylem, to sa mi vrati a vies co? presne toto som si hovorila v sobotu vecer, ze uz je ako je, ale v marci uz budeme 2v1 🙂
@michaella86 aj ja si take precitam napr moju mamku tu velmi zmenilo a som rada inak neviem ako by dopadla takze tak ano ano a ma sa mysliet od konca a spravny pristup len tak dalej a inak optimizmus je isto lepsi ako pesimizmus ved vela ovplivnuje psychika teda aj zdravie takze tak 🤰
@vanda12345 ved prave.. ja som v piatok sice mala krizu, ale nastastie som sa z nej stihla vyspat.. predsa len, hormony robia svoje
@michaella86 k tak mi hovor o hormonoch 😉 ale my zeny sme silne aj ked to obcas s nami pekne zamava ustojime vsetko
@vanda12345 to ja hovorim, ze obdivujem svojho, ze ma dokaze zvladat s tymi vykyvmi nalad.. odkedy ma gyndos tlacil umelymi hormonami som nevysytatelna 🙈 😕
@michaella86 no ano moj zas tera si zasluzi medailu za to ze si neplnim svoje manzelske povinnosti o pol9 som ko a ja mam vacsinou vecerne nevolnosti aj ked aj ranne😝uz aj dnes som bola na wc takze chudak trocha zanedbavany ale uz nejak ten cca mes este vydrzime😅snad potom sa to zmeni🙏

@vanda12345 ja som pôvodne plánovala robiť do nástupu na MD, ale už teraz nevládzem. V práci mám toho veľa, chodím domov neskoro a celý deň som v rýchlom tempe. A drobec mi to dáva najavo. Takže som už kolegyni naznačila, že nech so mnou už radšej v máji nerátaju.