icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
7. mar 2017

@michaella86 ahoj to s tým vekom vôbec nerieš, ja som mala prvé na 33. teraz mám 35 rokov. tiež som si to inak predstavovala, ja že do 30tky dorodím aspon 3 deti .... no ale plány sa plánujú a blázni sa radujú 🙂

michaella86
7. mar 2017

@modrykoniar dobre ranko 🙂 no tiez som planovala v 27 uz cakat aspon druhe... na jednu stranu som aj rada, ze vtedy este nebolo ani jedno, lebo v 26rokoch som po takmer 10tich rokoch zistila, ze vlastne zijem s chujom... ale vcera som znovu pri zaspavani myslela na to, ze tento mesiac bude nas 🙂 a dakujem za podporu 🙂

modrykoniar
7. mar 2017

@michaella86 ved ono vždy ked sa tak spatne pozrieš na svoj život tak ti väčšinou príde také jasné že prečo to vtedy nevyšlo a prečo to prišlo až neskôr 🙂 a čo bolesti už povolili?

michaella86
7. mar 2017

@modrykoniar asi tak nejak sa na to pozeram 🙂 dakujem za opytanie, uz je to lepsie o cosi, ale este stale citim jazvu v pupku, predpokladam, ze este tak do zajtra bude o sebe davat vediet a potom zas bude v pohode 🙂

modrykoniar
7. mar 2017

@michaella86 aku máš jazvu v pupku? vyberali ti cystu? niečo si spomínala len som to asi nejak nepochopila🙂

michaella86
7. mar 2017

@modrykoniar nie, cystu nie.. par rokov dozadu som mala nador v pupku

tonjadabik2
7. mar 2017

@modrykoniar ty mas 35? a mas jedno babetko a chcete mat druhe? spravne som pochopila alebo nespravne?.. nebooj to sa podari

tamarka9
7. mar 2017

@senselinka Zuzi radosť bola predcasna,myslím že už je aj u nas koniec ☹ rano som sa s tým zobudila,uzkost a strach a prestali všetky príznaky,presne ako predtým. Tak som nevydržala a urobila teraz test a biely ako sneh a pila som veľmi malo ☹ och

modrykoniar
7. mar 2017

@michaella86 aha to vieš vela odpovedí už sa mi to pletie 🙂 aké dlhé máš cykly že či nečakáme spolu mrsulu?

modrykoniar
7. mar 2017

@tonjadabik2
ahoj áno správne si to vyčítala 🙂 chceme druhý pokladík a keby sa dalo tak aj tretí hned 🙂

tonjadabik2
7. mar 2017

Vsetko bude len klud baby

michaella86
7. mar 2017

@modrykoniar v pohode, chapem 🙂 ja uz dalsiu necakam 😀 o par dni skoncim a viac dalsia nepride predsa 🙂 ale tak 26 - 28 dni, ako sa podari.. naposledy to bolo tych 26 dni, dnes mam 4DC

bevab
7. mar 2017

@modrykoniar ospravedlnujem sa, ale riesila si myom nejako ?

modrykoniar
7. mar 2017

@michaella86 no to aj ja nečakám a čakám pozitívny test hahaha. ja mám 30dnové cykly takže ja si počkám dlhšie. ja som dnes 4dc a mrcha je preč. aspon jedna výhoda. môžeme na to skočit 🙂

modrykoniar
7. mar 2017

@bevab ano dala som si ho vybrať. spôsoboval mi velmi bolestivu ms a zaroven bránil uhniezdeniu. po roku od vybratia sa mi vajičko uhniezdilo presne tam kde bol myom.

michaella86
7. mar 2017

@modrykoniar ty sa mas 😀 ja si este pockam, prave dnes to mam tak asi najsilnejsie, takze pocitam do stvrtku a potom uz snad aj na vysetrenie aj ja, aj moj a samozrejme popritom ideme na to 🙂

michaella86
8. mar 2017

Dievcata, dnes rano som si toto precitala, musim sa s vami podelit 🙂 a inak, krasny MDZ vam vsetkym prajem 🌷 🌹 🍹 🌞 🙂

tonjadabik2
8. mar 2017

@modrykoniar a nedari sa?

modrykoniar
8. mar 2017

@tonjadabik2 no zadarilo sa v septembri ale nedopalo to dobre. Teraz presli tri mrchy od MA takze ideme skusit znovu.

tonjadabik2
8. mar 2017

@modrykoniar ahaa tak to ma mrzi.. jasne treba skusat stale naplno

michaella86
9. mar 2017

baby, prosim vas.. ja sa uz citim ako dement, prestavam rozumet vlastnemu telu... koncia mi dni, no od vcera mam zas pocit, ze mam dostat - prehana ma, picha ma dolu, bradavky mam citlive (aj ked tie inokedy nemavam), kava mi nechuti a napina ma z nej, nemam chut na jedlo... je mozne, ze mam po kramoch priznaky ako pred nimi? lebo toto mam prvykrat, stretla ste sa s tym uz niektora? alebo som uz vazne vadna? 🙈 😅

amelie2017
9. mar 2017

@michaella86 ja aom to mala pri biochemickom..mrcha pridla normalne a priznaky ostavali, ba az sa stupnovali..2 dni po skonceni som spravila testy, vsetky pozitivne, no vecer sa spustilo zase krvacanie, krvacala som este 10 dni kym som sa vycistila..dufam, ze to nebude tvoj pripad

michaella86
9. mar 2017

@amelie2017 asi budem za blbu, no nech.. ale co je prosim ta biochemicke? 😲 ja si nemyslim, ze som tehotna, vacsiu cast priznakov mavam pred kramami praveze - nechut do jedla, caste cikanie, tlaky v podbrusku.. ale mozno to bude tym, ze tento mesiac to prislo uplne neohlasene ... inak neviem 🙂

amelie2017
9. mar 2017

@michaella86 biochemicke tehotenstvone, jed dojde k oplodneniu vajicka, ale to sa bohuzial dobre neuchyti a vyplavi sa s menzesom, lenze za tu dobu uz stihne produkovat hcg. Aj u mna to bolo uplne necakane, v mesiaci, kedy som mala obrovsky stres, vela cestovania, plus silna chripka. Navyse sme mali sex len 3 krat. Lenze par dni pred menzesom mi vsetko smrdelo, musela son doslova utiect z niektorych obchodov, vsetko nedlo bolo hnusne, jedla son len mandarinky. Uz som si zacinala mysliet, ze son tehotna a v den ms som si spravila test a biely. Ms prisla o dve hodint tak son to vypustila z hlavy, lenze prsia nadalej napate, plus zacali bolesti bradaviek, ako by mi ich rezali, nechutenstvo a pachy pokracovali. Skoncila ms a vsetko nadalej. Tak po 2 dnoch testy, 3 pozitivne, aj digi. Zacala som krvacat tak sme smi na pohotovost, tam mi nevedeli vylicit mimomaternicove..az o dva dni, ked son mala velke bolesti na vajecniku, sme sli znovu a tam uz mi povedala domtorka, ze biochemicke, lebo na mimomaternicove som mala nizke hcg, z 89 kleslo na 56. Pri mimi by bolo okolo 1000. Skus si spravit test a uvidis.. inak ja mam pocit, ze tento cyklus sa mi to opakuje.

michaella86
9. mar 2017

@amelie2017 ahaaa, no som zas o kus mudrejsia, dakujem 🙂 len, ked sa zamyslim.. sice ano, niektore veci mi smrdia, alebo mam cuch akoby intenzivnejsi a citim to, co ini nie 😀 ale prsia nemam naliate, len ma dnes bradavka zacala pobolievat, iba na dotyk.. no neviem, nechcem zbytocne panikarit, lebo potom som na to prilis zamerana... jest dokazem, len mi trva, kym dostanem chut, to mavam pred menzesom a pocas neho, len uz mam iba ''dozvuky'' ako to nazyvam, ze len spinenie prevazne pri cikani... testovat nechcem, deprimuju ma akekolvek biele testy 😀 pockam teda, co sa z tohto mojho stavu vyvrbi.. dnes idem pisat mail mojmu novemu gyndosovi, ci uz mu stary poslal moju kartu, aby som uz konecne mohla ist na vysetrenie

senselinka
9. mar 2017

@tamarka9 srdiecko, no ako to dopadlo? Snad to bol len nejaky blby kazovy test 🙏 Ved ten tehu testik pozitivny bol taky krasny 😱

tamarka9
9. mar 2017

@senselinka no Zuzi naozaj to vyzerá na kazove testy,dokonca aj na druhy den rano bola ciarka úplne slabulinká,lenze kontrolna tiež nejaká divna,tak som skúsila taký kazetový dr Max a tam pekná ciarka. Tak som sa potešila,ale už netestujem,možno cez vikend este raz ☺

tonjadabik2
9. mar 2017

@michaella86 ani ja nemam chut na jedlo kavu hej len 3 v 1 pijem. ale hladna niesom ani smedna..obcas prsia zacitim..vytoky ziadne meska mi uz 13 den ale netestovala som este zatial.. tak neviem

michaella86
9. mar 2017

@tonjadabik2 len ja som od soboty mala menzes, dost bolestivy, ba dokonca so zrazeninami, takze si myslim, ze keby aj som tehotna a ta jedna z mala, co ma pocas tehotenstva kramy, tak by prebehli bez problemu 🙂 ale teda keby mne to meskalo 13 dni, tak uz mama za sebou haldu testov a telefonat na gyndu pripadne 😀
co sa jedla u mna tyka, tak okolo tej desiatej uz si telo aj ziada jest, no dovtedy nad vsetkym ohrnam nos, co mi nic ''nevoni'' 😀 teraz som zjedla jogurt, na to lekvarovu tasticku a na to este pizzovy kolac 😀

senselinka
9. mar 2017

@tamarka9 tak to je super, tesim sa a drzim moc prsty!!! ✊✊✊💖