icon

S jedným vajíčkom mám šancu a ak áno, čo treba podstúpiť?

adrianaada44
20. sep 2019
chinwag
20. sep 2019

@adrianaada44.... Kurz slovenčiny

berenika39
20. sep 2019

@chinwag úplně každý se tu může zeptat - bez ohledu na to, jestli je dotaz gramaticky správně....díky za pochopení.

h_petra
20. sep 2019

@chinwag odletel mi dekel z tvojho komentaru 😂😂😂😂😂😂

h_petra
20. sep 2019

@berenika39 🙂 bohuzial, ak je dotaz gramaticky nespravne, ostatni mozu mat vazny problem s tym pochopenim 😉

klarissa25
20. sep 2019

Aj tu si?? Vždy som si myslela ze všetky príspevky s extra zlou slovenčinou sú len sranda ale ak je toto fakt tak akože fuuha...

berenika39
20. sep 2019

@h_petra nenapadlo tě, že s jedním vajíčkom znamená s jedním vaječníkem? mě ano. Mrzí mě, že se tu vysmíváte někomu, kdo prostě má problém se slovenštinou...to člověka přeci nedegraduje - těch důvodů, proč píše špatně může být xxx....

chinwag
20. sep 2019

@berenika39.... Milá berenika, tu nikto nebaziruje na čiarkach a preklepy sú v pohode. Ale elementárna slovenčina je vec 1.stupna ZŠ....to je všetko.

berenika39
20. sep 2019

@chinwag vždyť nevíš, proč píše špatně. může mít problémy - jazykovou barieru, všelijaké dys......ne každý je na tom tak, jako my, co píšeme i mluvíme 100% správně. I taková holka si zaslouží odpověď, to mi věř, možná víc, než kdokoliv jiný......

chinwag
20. sep 2019

@berenika39.... Tak milá berenika znova.... Ak si dokáže zapnut internet, zadať login, tak hádam to nebude také zlé....

queen_mary
20. sep 2019

@berenika39 tak to ma teda fakt nenapadlo, ze mysli vajecnik 😅 skor som si povedala, nad cim rozmyslala, ked na nu lekar hovoril

berenika39
20. sep 2019

@chinwag na to nepotřebuje spisovnou slovenštinu.....tolerance, pochopení, co???? Jsou lidi, co potřebují pomoc a neumí správně psát....

h_petra
20. sep 2019

@berenika39 vies co, napadlo mi to. Ale pride mi totalny ulet nazvat vajecnik vajickom. To tazko povazovat za preklep, alebo nejake dys... a pod.
Elementarna schopnost vyjadrovat sa by mala byt u kazdeho priemerne inteligentneho cloveka.

chinwag
20. sep 2019

@berenika39.... Tak jej teda porad, co ma robiť.

berenika39
20. sep 2019

@h_petra jsou tu i maminky, které průměrně inteligentní nejsou a přesto potřebují pomoci.
@chinwag zatím řeším, proč jsou na ní ostatní nepříjemné....

mata1984
20. sep 2019

Ak myslis vajickovod, tak je velka sanca otehotniet prirodzene, pokial je teda vajickovod funkčný, nemas problém s ovulaciou, ale myslim, ze najlepsie je poradit sa so svojim gynekologom...vela šťastia

h_petra
20. sep 2019

@berenika39 ach jaj. Dobre teda. Tak mi skus blizsie popisat, ze aku pomoc konkretne tato zena potrebuje. Lebo teda zacinam pochybovat o svojej inteligencii, ale raz za svet neviem na to prist. Co vlastne potrebuje?

berenika39
20. sep 2019

@h_petra úplně normálně se ptá, jestli je možné otěhotnět s jedním vaječníkem a co by měla podstoupit - udělat, aby to šlo, Nic víc, nic méně.