S manželom sa snažíme o dieťatko
Ahojte, som tu nova. S manzelom sa snazime o dietatko. Som po dvoch potratoch a verim, ze coskoro sa dockame vytuzeneho uzlicka 🙂
dakujemm ,pravdu povediac som uz ani nedufala,je veelka pravda ze cim menej sa snazis tym skor to pride...ja som kontrl.hlien,aj pocitala ovulku..ale milovali sme hocikedy ked bola chut a hlavne rano... 😀 tak neviem mozno aj to pomohlo... 14.2 idem 1x do poradne tak dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂 tak daj vediet ci sa zadarilo..nech ti rychlo ubehne cakanie..ale milujte sa kedy len chcete pomaha to 😵
@hruska5 gratulujem k tehu 🙂 odpovedam este na tvoju davnejsiu otazku...ja som dnes 19DC a veru tie krize ma bolia riadne... myslis ze teba boleli kvoli tehu? este si mala aj nejake ine priznaky?
@alchemilkazltozelena ano prsia ma boleli velmi bradavky som mala citlive vadilo mi ak sa mi aj nejako otierali v podprsenke(mna nikdy neboleli prsia pred MS tak som hned mala citak ze to asi bude nieco "podozrive" 🙂 a biely vytok a samozrejme stale bolesti v podbrusku ako keby uz uz mala prist mrcha..a koneecne neprisla. drzim ti palce! 😉
@hruska5 dakujeeem 🙂 a kedy ta zacali boliet tie prsia?
@alchemilkazltozelena asi 9-12dni po moznom oplodneni...t.j po 18.1.. 31.1 uz som mala pozit test 😀

@seraa neprislaa 😀 31.1 som si robila test bol slabo ale viditelne pozitiv. 2x som sirobila 3.2 a taam uz kraaaasnee ciarky...som stastnaaa..drzim palce aby to coskoro vyslo aj tebe a nasla tie vytuzene 2ciarky 😉