icon

S manželom sa snažíme o dieťatko

katulka25
30. júl 2012

Ahojte, som tu nova. S manzelom sa snazime o dietatko. Som po dvoch potratoch a verim, ze coskoro sa dockame vytuzeneho uzlicka 🙂

Strana
z2
hruska5
5. feb 2013

@seraa neprislaa 😀 31.1 som si robila test bol slabo ale viditelne pozitiv. 2x som sirobila 3.2 a taam uz kraaaasnee ciarky...som stastnaaa..drzim palce aby to coskoro vyslo aj tebe a nasla tie vytuzene 2ciarky 😉

seraa
5. feb 2013

@hruska5

jeeej 😅 no to je uzasneeee, taketo peken spravicky pozitivne nabijaju
drzim palce nech je to krasne tehotenstvo a prajem vela zdravia !!

ja cakam cakam ale este maaam dlhooo az do 19 musim cakat 🙂
zatial na tom pracujem 😉

hruska5
5. feb 2013

dakujemm ,pravdu povediac som uz ani nedufala,je veelka pravda ze cim menej sa snazis tym skor to pride...ja som kontrl.hlien,aj pocitala ovulku..ale milovali sme hocikedy ked bola chut a hlavne rano... 😀 tak neviem mozno aj to pomohlo... 14.2 idem 1x do poradne tak dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂 tak daj vediet ci sa zadarilo..nech ti rychlo ubehne cakanie..ale milujte sa kedy len chcete pomaha to 😵

alchemilkazltozelena
5. feb 2013

@hruska5 gratulujem k tehu 🙂 odpovedam este na tvoju davnejsiu otazku...ja som dnes 19DC a veru tie krize ma bolia riadne... myslis ze teba boleli kvoli tehu? este si mala aj nejake ine priznaky?

hruska5
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena ano prsia ma boleli velmi bradavky som mala citlive vadilo mi ak sa mi aj nejako otierali v podprsenke(mna nikdy neboleli prsia pred MS tak som hned mala citak ze to asi bude nieco "podozrive" 🙂 a biely vytok a samozrejme stale bolesti v podbrusku ako keby uz uz mala prist mrcha..a koneecne neprisla. drzim ti palce! 😉

alchemilkazltozelena
5. feb 2013

@hruska5 dakujeeem 🙂 a kedy ta zacali boliet tie prsia?

hruska5
5. feb 2013

@hruska5 a krize ma bolia dodnes aj podbrusko 😒

hruska5
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena asi 9-12dni po moznom oplodneni...t.j po 18.1.. 31.1 uz som mala pozit test 😀

Strana
z2