icon

Samovoľný potrat v 1.týždni tehotenstva?

vanessabk
15. okt 2018

Ahoj mamičky a žienky🙂), chcela by som sa s vami poradiť...
5.10. sme s partnerom mali nechránený pohl.styk kedže chceme bábätko... ale včera som začala krvácať a mať bolesti v podbrušku, menštruácia to nie je kedže tá má prísť až koncom mesiaca... myslite, že môže ísť aj o samovoľný potrat?

beky1813
15. okt 2018

Nie

marlenka222
15. okt 2018

@vanessabk v 1. Týždni tehotenstva nevieš že si tehotná iba ak máš veštecku guľu 🙂

hivanik
15. okt 2018

Toto je aj na vesticu skoro😉

hennyinnsbruck
15. okt 2018

Nie...

hennyinnsbruck
15. okt 2018

@beky1813
@marlenka222 za chvilu dostaneme z.rb ze sme hnusne.... 😁😁😁

beky1813
15. okt 2018

@hennyinnsbruck ja som napísala len "nie" 😊

hennyinnsbruck
15. okt 2018

@beky1813 jaj ano.... Sorryyyyyyy 😜😂😂😂😂😂😂

marlenka222
15. okt 2018

@hennyinnsbruck ja už som si zvykla... Čím trapnejsia diskusia DOSPELYCH inteligentných žien, tým väčšie vyjadrovanie schopnosti :(

hennyinnsbruck
15. okt 2018

@hivanik
@beky1813 hivanik som chcela oznacit😉😉

vanessabk
autor
15. okt 2018

@hennyinnsbruck chápem, ja si len neviem vysvetliť to krvácanie...

hennyinnsbruck
15. okt 2018

@vanessabk ovulacne krvacanie, skorsia ms zo stresu, choroby, zapal, cysta, pricin moze byt vela... Kym sa to nestava pravidelne neriesila by som to

vanessabk
autor
15. okt 2018

@hennyinnsbruck no je to prvý krát, v minulosti sa mi nič také nestalo. Iba klasická menstruacia... každopádne ďakujem pekne za Vaš názor 🙂 asi to nechám teda tak a nebudem tomu prikladať velku váhu..

hennyinnsbruck
15. okt 2018

@vanessabk pokial nemas extra brutal bolesti alebo ti je ze velmi zle by som to nechala tak..

osky
15. okt 2018

A ake je to krvacanie?
Cervene ci hnede?
Trosku ci normalne krvacas.
Pretoze mozno to moze byt i uhniezdovanie.ale neviem kedy bola ovulacia..skus podla toho.
Teraz tazko povedat...

vanessabk
autor
15. okt 2018

@osky krvácanie je by som povedala normálne, žiaden extrém... a je červenej farby, začalo to malinko a bolo to najprv skôr hnedšej farby len ako sa to spustilo tak to začala byť normálna červená farba... a počas uhniezdovania by bola blbosť spraviť si tehotenský test?

leeenka26
15. okt 2018

@vanessabk o uhniezdovanie sa urcite nejedna v pripade normalneho krvacania. Dostala si skor menzes. Asi bol skratenx cyklus.

zuzi0911
15. okt 2018

Kolky den cyklu si? Este ani uhniezdene by nenolo takze potrat to nemoze byt