Šanca na bábätko u 37-ročnej
Ahojte zienky ,
Mame skoro 7 ( v 30ke) ročného syna , do mojej 35ky sme chceli aj druhe bábätko , avšak prišla covidova epidémia tak sme sa báli aby sa niečo nestalo tak sme sa nesnažili, potom v 05/21 som potratila, zrejme mimomaternicove , 10/21 som absolvovala kyret keďže ďalšie tehotenstvo bolo bez ❤️😞, 11/21 som ochorela na covid - veľmi ťažký priebeh , takže znova sme sa mohli snažiť o bábätko až po lete 2022 avšak doposiaľ neúspešne, v januári robila Dr odber krvi na počet vajíčok povedala ze je to ôk, aj výtery, tento mesiac mi robila znova a už povedala ze je to zle ze mam len 0.75 , ale čo to znamená? Viete mi niekto poradiť, pondelok som mala ovulaciu , veľkosť vajíčka 24 mm, mali sme mať s manželom styk včera a dnes ( mali sme pondelok a vcera) , myslite ze je tam šanca? Už sme sa na tom s manželom pohádali, keďže mi odpovedal ze on neje zajac 🤷♀️🙄🙄🙄, keďže sme už 15 rokov spolu tak ani ten " sex" už nie je 2x do dňa ako niekedy.. aké máte skúsenosti žienky? Mňa už ide poraziť...mam pocit ze to druhe chcem len ja ... 😞aj keď muž vraví ze keby nechcel tak sa chránime, ale odmieta všetky vyšetrenia a nariadenia 🫣😞
@anjelicek26 koľko má byť to AMH ? A je normálne ze za 7 mesiacov kleslo ? Keď v januári povedala ze je to ôk, že ak neotehotniem mal by ísť manžel na spermiogram, a teraz zrazu mam malo vajíčok 🤷♀️ dúfam ze nevadí ak budem tykat, ale nepomohol by mi teda prefuk vaječníkov? Alebo prečo to klesá? 😒
@anjelicek26
@ivanocka331 tak AMH pokial viem hovori o pocte vajicok, ale nic o ich kvalite... obcas staci jedno jedine v skvelej kvalite ako stovky v horsej... je to len cislo... pokial to nie je na nule, stale je sanca... ono to cislo klesa smer menopauza stale.. velmi individualne to je. Mne v marci robili laparku, screening maternice a priechodnost vajcovodov, jeden bol zavrety, skruteny... na tom su teraz dve velke cysty, napriek tehu...evidentne su nase vsetky deti s lavej strany...uz sa ani nedivim, ze dve obojrucne a dvaja lavaci 😅 Srandujem 😂
@ivanocka331 na Mk sa týka... každý každému...😉
@ivanocka331 ja som mala také AMH keď som mala 29 rokov, otehotnela som vtedy s hormónmi. Druhý krát som otehotnela ako 33 ročná (AMH nerastie, iba klesá) po 3 mesiacoch snaženia, ale od začiatku som brala vitamíny čo by mali podporiť kvalitu vajíčok, lebo ako píše @anjelicek26 amh vyjadruje množstvo a nie kvalitu vajíčok
@katesocka môžem sa spýtať aké vitamíny a hormóny? Ďakujem 😊
Mam 37 a podarilo sa nam bez pocitania, sledovania ovulacie, a neviem akych inych metod.. proste nic sme neriesili, a bum som tu uz v 7.mesiaci 😄😄😄
Takze radim neriesit nic, nepocitat, nesledovat ovulaciu, len proste si uzivat sex ked je nálada, chut a cas 😊
@zenulkaaa ked ste obaja zdravi je to ta spravna rada a postup... ale ked je niekde problem, tak stracaju cas...staci, ked je spermiogramm o nicom, sama sa asi neoplodni... ale gratulujem k tehu 😍
@anjelicek26 poznám aj vela ludi, u ktorých nebol žiadny problem, len proste to strašne riešili a ked prestali zrazu sa podarilo... takže podla mna je to dost aj o tom. Ved poznáš, že to čo najviac chceš pride vtedy, ked to najmenej čakaš 🙂 🙂
@ivanocka331 pri prvom pomohol Clostylbegit. A pri druhom tehotenstve som brala Macu, Kotvicnik, vitamíny D a E
@katesocka dakujem
@zenulkaaa k prvému synovi sme takto prišli, lenže ak ste čítala môj celý príspevok, tak nastali u mňa zdravotné problémy a už to nejde tak ako predtým... Vám želám veľa zdravíčka a pohodovy pôrod 😊

Nizsie AMH, ale ziadna katastrofa... ja mam 39, AMH 1,77 ale priechodny len jeden vajcovod, takze sanca len kazdy druhy mesiac, ze sa vobec moze podarit... pravdepodobne od vzdy... pred dvoma rokmi sme prisli o babatko v 14.tyzdni, teraz som tehotna v 10.tyzdni... uz sme ani nedufali... sex ste normalne trafili... uvidite, co s toho bude, nie je to len o veku, ale o milione inych malych faktoroch, ci to vyjde alebo nie...