icon

Skoro pozitívny ovulačný test na 28. deň cyklu

15. jan 2023

Ahojte čo to môže znamenať ? Nikdy som takyto test ovulacny v deň ms (ktorá ešte neprišla) nemala. O babo sa snažíme už rok a pól a stále nič 😏🤷🏼‍♀️

autor
15. jan 2023

A ovulaciu som mala potrvdenu na 10 dc u gynekológa + plus aj hlien a bolesti boli vtedy

autor
15. jan 2023
leuska1991
15. jan 2023

To nič nemusí znamenať.

diewcatqoo
15. jan 2023

Toto nie je pozitivny ovulacny test. Taketo testy mavam polku cyklu. Ak sa ti zda, ze taku silnu ciarku si este nemala, tak nepouzila si inu znacku testu? Alebo si mala mozno menej koncentrovany moc. Kazdopadne, pozitivne, ani skoro pozitivne toto podla mna nie je.

janetinka27
15. jan 2023

skus tehotensky

jaskolka
15. jan 2023

Toto nie je ani skoro pozitívny test. Ja som testovala dlho, fakt poctivo, a niekedy boli takéto čiarky a niekedy (teda celé mesiace) žiadne. A otehotnela som aj tak, 3x, pozitívny ovulačny som nemala nikdy.
A ze doteraz si nemala ani také čiarky? Stačí testovať, keď viac, alebo menej piješ, v inom čase, iná značka a už sa to zmení.
Tomuto nič nepripisuj, aj sa snažíte už dlhšie, tak smer odborná pomoc, gynekológ, pripadne aj návšteva CAR

ajsha123
15. jan 2023

Nebudem sa vyjadrovať k testu, lebo nikdy som ho nepouzila. Len k tomu, ze nie je výnimkou, ze zena ovuluje aj viackrát do mesiaca. Nie každá, ale sú prípady, kedy áno. Kamoška mala jednoznačne ovuláciu vo svojom čase a tesne pred MS bola na preventívke u svojej gyn a na Utz doktorka videla, ze zas práve ovuluje... 🤦‍♀️
Ja som tiež podobný prípad, tesne pred MS, uz ma pobolievalo pod bruško, jasné príznaky, ze dostanem MS. A otehotnela som jednoznačne vtedy.... 🙂

anjelicek26
15. jan 2023

Toto je daleko od pozitivneho, ovulacny vzdy mierne stmavne pred MS...

majki_ki
15. jan 2023

To, že nie je pozitívny, už vieš, ja len chcem dodať, že keď som mala pozitívne tehotenské testy, tak som skúšala ovulacny a bol tak pozitívny, že mi to skoro vybilo oči. Toto naozaj nič neznamená.

guga79
15. jan 2023

Skus tehu test 👍

autor
15. jan 2023

Toto je tehotenský 😊

janetinka27
15. jan 2023

@ajsha123 zena moze ovulovat viackrat (nie do mesiaca, to nie je presne vyjadrenie), ale pocas jedneho cyklu, avsak tieto dve ovulacie mozu prebehnut v priebehu max 48 hodin po sebe.

sweetbrownie
15. jan 2023

jeej tak to gratulujem 😍