icon

Skúsenosti s umelým oplodnením cez známeho?

afanas
26. nov 2023

Ahojte,
Z partnerkou sa nam nedari, aj vieme ze chyba je urcite vo mne. Cesta umeleho oplodnenia cez klinyky vsak nieje to co by sa nam pacilo. Rozpravame sa o tejto teme stale castejsie a uz padli iste naznaky, "ze ma jedneho kamarara z vysky"

Mne sa ta myslienka zacala aj celkom pacit, budeme mat vlastne dieta, a v podstate prirodzene, ale mate z takou cestou niekto skusenosti ? Nenastali nejake necakane problemy, narusenie vztahu a podobne ? Vravim zatial som nastaveny tak ze sa mi to paci a chcel by som to tak, ale to je teraz ...

kandelabra
26. nov 2023

@afanas zena, ktora chce s tebou dieta a spolocny zivot, nikdy nenavrhne, ze si necha spravit dieta od niekoho ineho, toboz nie ak ho pozna. To si teda riadne naivny, ze jej toto veris.

beronsche
26. nov 2023

@afanas ta "forma umeleho oplodnenia" ako to nazyvas je normalna nevera. Manzelka si, pravdepodobne viac krat uzije sex s kamaratom a mozno otehotnie.
Urcite si s tym ok?
Len aby ta to nezacalo zrat potom.
Bude dotycny vediet, ze je "oplodnovac"? Tu je riziko, ze sa raz zacne domahat otcovskych prav.
Nebude to vediet? Odhliadnuc od nemoralnosti taketoho pocinu, to bude manzelka musiet fingovat mimomanzelsky pomer. Ak mam byt vulgarna, to nie je, ze typek pride, strci, urobi sa a odchadza. To je plnohodnotny sex. To je pozitok na oboch stranach.
Uplne sialene.
Takto riskovat vztah..

Ale Este mi napada, ze mozno to bude tak, ze pritomnosti uzivaju ci budete vsetci traja naraz... Takze tebe nevadi, ze ti zena sexuje s inymi..
Tak ci onak, mne to nepride normalne..

martul
26. nov 2023

@afanas lekársky zákrok sa ti nepáči. Ale zaniesť ženu ku kamosovi že nazdar dobre ju poj.b za hodinku prídem pre ňu, to je ok?
Vy obaja by ste mali navštíviť okrem reprodukčného centra hlavne psychiatra.

iwesska
26. nov 2023

Nechcete skusit rovno Borisa Kollara? Tam mate istotu,ze to bude na prvy sup a nemusite "kamarata" znasilnovat kazdy mesiac😀

oslo1
26. nov 2023

V UK je jeden mlady muz, ktory pride k tebe, da ti cerstvy ejakulat a Zena si ho priamo vstrekne striekackou Ku krcku maternice. Neviem, ci maju nejaku kontralt, aby bol chlap osetreny a nemusel platit alimenty
Ste manzelia, takze sa najprv zoberte a potom ked sa dieta narodi, tak Bude automatically tvoje.
Keby ste isli na IVF, tak by ti nejake spermie nasli, Mali sme ten isty problem, mam zdraveho syna.
To, ze by to manzelka zahla a tak ste Mali dieta, Este ti to nezaruci, ze by hned na prvykrat otehotnela.

diaszoky
26. nov 2023

@afanas uistila ta? Ista v zivote je len smrt len tplko k tomu

lunastruna
26. nov 2023

@cubo2 🤣🤣🤣

majada35
26. nov 2023

Kravina ako vyšitá ..buď si taký prízemný, že nevidíš, že tu to už potom nebude o dieťati ale o sexe, a tebou schválenej trtkacke, alebo je tá téma ozaj vymyslená ?!? Neverím, že by dokázal byť niekto taký hlupák?!

pallacinka29
26. nov 2023

@afanas Ty si ch… neskutocny… lekarsky zakrok Ti vadi, ale to, ze Ti niekto fikne partnerku, nie…? Radost mat Ta doma

jaskolka
26. nov 2023

@afanas samozrejme ze umelé oplodnenie je lekársky zákrok, to vlastne ani nemá byt nič osobne a intímne, hlavne ak tam ide o spermie iného darcu.
Ja nechápem, ty radšej chceš aby to bolo osobne a intímne, ale s iným chlapom? To si ozaj taky dobrák, alebo len dobrý "blb*c?"

hendikep
26. nov 2023

@marcellka32 vobec to nemusi byt vymyslene … sestra zije v Brne a pozna osobne par gayov a par lesieb ktori si medzi sebou urobili dieta … chora doba 🤷🏼‍♀️

hendikep
26. nov 2023

@martul 🤣🤣🤣

mogaa
26. nov 2023

@afanas nuž teraz ti to možno nevadí, ale čo ak sa manželke sex s kamarátom zapáči a zamiluje sa? + nevera je vždy nevera, hoci s úmyslom za splodením dieťaťa....si si naozaj istý že jej to nebudeš vyčítať, zazlievať? lebo to nie je len styk, ale žena sa zaláskuje, hlavne ak je chlap nežný a zrejme sú si dostatočne blízky aj teraz keď si styk s ním vie predstaviť.....a jedno milovanie zväčša nestačí na splodenie dieťaťa.....

h2
26. nov 2023

Možno autor nechce to umelé oplodnenie, lebo sa bojí, že to bude prebiehať takto 😂:

mogaa
26. nov 2023

Možno žena po takomto plodení dieťaťa príde na to, že kamarát je jej bližší ako ty, ale ak máš peniaze tak jej to vadiť nebude......však môže chcieť aj druhé aj tretie dieťa🙂nuž povolenie od teba mať bude, môže si trtkať kde chce s kým chce, oficiálnym otcom budeš ty😉

enusamt
26. nov 2023

Hmm.. Hned som si spomenula na serial o sluzobniciach, ked manzelka sluzobnicu drzala za ruky a muz ju znasilnoval.. lebo dieta

Akurat, ze u vas by si manzelka bol ty a bolo by to v prijemnom a prirodzenom duchu, ako si par krat spomenul 🤭

2006_1211
26. nov 2023

@afanas takže tebe sa paci ze tvoja žena by mala sex s jej kamarátom? Tak ty si chorý na hlavu 🤦‍♀️

daulet
Odpoveď bola odstránená
janage
26. nov 2023

Ty si len myslíš, že chyba je na tvojej strane alebo to už máš aj prvým nenáročným vyšetrením potvrdené?

domka222
26. nov 2023

Je pre teba lepšia voľba,že to do nej vstrekne "kamarát " ktorý ju bude jazdiť možno aj rok kým sa podarí,ako by to mal spraviť lekár a s tvojim matrošom? Miesto asistovanej reprodukcie tu máme asistovanú neveru🤣

avonladyba
26. nov 2023

Je to neetické voči dieťaťu, že nebude poznať svojho otca. To, že sa žena vyspi s druhým podľa mňa taká tragédia nie je. Umelé oplodnenie sa mi tiež nepáči, ale ešte menej sa mi páči byť splodená takto, hoci ja som výsledok takéhoto niečoho....

luciah187
26. nov 2023

@afanas joj no moze byt teraz taky typ, ale ked sa to dieta narodi a nahodou ho niekde uvidi. Navyse kazdy sa moze zmenit, nemusi ho tak dobre poznat atd … z tohto moze byt veeelky pruser. Radsej cez anonymneho darcu, moj nazor.

luciah187
26. nov 2023

@domka222 ja zial suhlasim, toto nebude robit dobrotu

majka1921
26. nov 2023

Pane Bože, do čehos to duši dal...🤦‍♀️

afanas
autor
26. nov 2023

Dakujem za nazory ....tu neplodnost nemam lekarsky potvrdenu ale uz sa to nedarilo v 2 predoslych vztahoch a asi aj to bola pricina preco skoncili alebo jedna z pricin ...

Svoju partnerku mam rad a vela pre mna znamena, pri umelom oplodneni spermiami od darcu budem tak ci tak vyvhovavat cudzie a pri adopcii budeme vychovavat cudzie vlastne obaja ....

ano jedina obava je ze by to nejako narusilo vztah, alebo sa don zalubila i ked ona sa z toho smeje ze to by sa nikdy nestalo .... tak neviem 🙂

h2
26. nov 2023

@afanas Takže si nebol ani na žiadnom vyšetrení??? Pri umelom oplodnení je dosť dobre možné, že použijú tvoje vlastné spermie, pokiaľ máš aspoň pár životaschopných. Neverím, že tvoja partnerka by do toho nešla, umelé oplodnenie absolvujú celosvetovo obrovské množstvá žien. Ak to odmieta a navrhuje "oplodňovací sex" s ochotným kamarátom, dôvodom bude niečo úplne iné, než túžba dať ti (jeho) dieťa.

hugger
26. nov 2023

@afanas

Musim s tebou suhlasit. Partnerka je v poriadku, chyba je v tebe a to v tom ze nad tym co i len uvazujes.

Nechcem byt za konspiratora ale je mozne ze partnerka je uz tehotna s kamosom a snazi sa pripravit podu aby to mohla zlegalizovat pre pripad nejakeho genetickeho testu v buducnosti?

jj298
Odpoveď bola odstránená
lenkike
26. nov 2023

@afanas to si vážne myslíš, ze ti tu niekto napíše vlastnú podobnú skúsenosť? Aj keby si to niekto takto "zariadil", určite sa ti tu verejne neprizná 🤦 a podľa mňa je to veľmi tenká hrana, áno, mali by ste bábo, ale je kopec zapeklitych situácii, ktoré z toho môžu vzísť...

luccija
26. nov 2023

@afanas bojíš sa chorôb pri adopcii a kamarát z výšky lieta kade tade po svete.Nikdy by som do takejto akcie nešla.Vies o tom, že môžu spolu spávať aj rok, kým sa zadarí?
Keď partnerku napadol tento super nápad nemajú už niečo spolu?nehovoriac o tom, že jedny testy DNA a dieťa bude v striedavke.Normalne využijete asistovali reprodukciu, alebo navrhni ty nejakú bývalú spolužiačku nech vám porodí dieťa.Prepac to je nonsens čo vás napadlo s obrovským psychickým dopadom na všetkých 3.