icon

Slabé čiarky na tehotenskom teste

modratrixie
30. júl 2025

Ahojte, chcela som sa s vami podeliť o tému ktorú tu vidím skoro nonstop a ktorá zo začiatku stresovala aj mňa keď som to tu čítala. Testovala som sa do 5 dňa po meškaní MS. Na všetkých testoch som mala slabé čiarky aj to na konci limitu a tesne po. Potom som sa rozhodla prestať sledovať somariny. A výsledok je zdravý plod, ktorý nie je ani omeškaný a s bijúcim srdiečkom. Testy sú rôzne značky. Nemá to zmysel sa stresovať, lebo tých rizík je ešte extrémne veľa. Tak dúfam že to niekomu pomôže.

Slabé čiarky na tehotenskom testeSlabé čiarky na tehotenskom testeSlabé čiarky na tehotenskom testeSlabé čiarky na tehotenskom teste
anjelicek26
30. júl 2025

Nepomoze, kazda mame iny priebeh. Tiez mam za sebou aj biochemicke, kde testy nesilneli a po par dnoch meskania dosla MS ako keby nic... ako kopa inych zien, niekedy to dopadne dobre, niekedy nie, taka je priroda tie prve dni. Gratulujem, ze je u teba babatko v poriadku 👍

modratrixie
autor
30. júl 2025
@anjelicek26

Nepomoze, kazda mame iny priebeh. Tiez mam za sebou aj biochemicke, kde testy nesilneli a po par dnoch meskania dosla MS ako keby nic... ako kopa inych zien, niekedy to dopadne dobre, niekedy nie, taka je priroda tie prve dni. Gratulujem, ze je u teba babatko v poriadku 👍

@anjelicek26 aj ja som mala biochemické ale nič mi to nepomohlo predtým vidieť takéto iste testy …