icon

Snaha o bábätko, ale len počas víkendov

11. máj 2021

Ahojte žienky. 🙂
Prosím Vás, dúfam, že ma nevysmejete za moju otázku, ktorá mi blúdi hlavou....
Vopred sa ospravedlňujem, ak ide o hlúposť, ale predsa....
Chceme sa začať snažiť o bábätko, problémom však je skutočnosť toho, že s manželom sme spolu aktuálne len cez víkendy, tým pádom toho času moc nie je. Ale k veci, čo ma zaujíma a čo by som sa rada opýtala. 🙂 Keď sa budeme snažiť po týždňovej pauze, nie je problém v "starom" biologickom materiáli? Partner nemasturbuje (viem, že my asi neveríte, ale je to tak), tým pádom mi napadlo, či z takých "starších" spermií nemôže byť vyššie riziko nejakých budúcich komplikácii súvisiacich s bábätkom....Neviem, či som sa vyjadrila tak ako som chcela, respektíve, či ma pochopíte, na čo narážam, ale dúfam, že áno :D Ešte raz mi prepáčte, ak som Vás nejako zarazila mojou otázkou, ak nie je úplne na mieste. Ďakujem žienky. Pekný zvyšok dňa želám 🙂

sona96
•
11. máj 2021

Spermiogeneza prebieha neustále a "staré" spermie sa vstrebávajú, takže s tým nie je problém. 😉

barus26
•
11. máj 2021

s tým problém nebude. Skôr bude problém sa trafiť do ovulacie, keďže sa stretávate len cez vikendy

hviera81
•
11. máj 2021

no ak si date aj piatok aj sobotu aj nedelu, tak zvysne dva dni budu cerstvi chlapci 🙂 takze to uz bude ok. ale skor ta ovulacia, ako pisali....
inak jeden cas mne vzdy vychadzala na vikend, co bolo super, lebo cez tyzden som bola vzdy k.o. 🙂