icon

Snaha o dieťa a neprajnosť rodiny

zdewma
8. aug 2022

Ahojte mám 28 rokov s manželom máme 2 úžastné dcérky 4 a 6 a pol .Túžime po 3 bábätku síce sme planovali pred 30 ale nastal problém pred 8 mesiacmi na bežnej prehliadke mi oznámila doktorka ,že deti už nebudem zistila mi predčastné zlyhanie vajckovodov a tým pádom sa mi netvoria vajíčka jeden som mala dokonca skoro prázdny a ďalsom polovica.Ma to zložilo bola som na to psychicky zle naštatie mam úzastneho manžela a stal pri mne a dal mi nádej .Problém nastal u rodiny nikdo nevie síce o mojom probléme ale sa im nepáči ,že chceme ďalsie.Stále nas odhovárali,že to nezvládneme.Tretie je zbytočne stačia Vám dve už som stoho na nervy.Hlavne teraz vyzerá to, že sa stál zázrak a som asi tehotná.Mám meškanie 8 dní aj príznaky .hlavne všetko pre bábo máme,aj bývanie aj financie . Má to trápi ,či to príjmu.A vďaka tomu už neviem či nemali pravdu začinam váhat ale napriek tomu sa tešim .Prosím ako zvládate 3 deti je to vážne take zlé alebo ťažške ďakujem za prečítanie
3Ďakujem za prečitanie

janai1
8. aug 2022

Keď máte možnosti a schopnosti na to vychovať aj 3. dieťa tak ostatní vám do toho fakt nemajú čo kecať

ckocka
8. aug 2022

Myslíš že ťa zavrhnú lebo si tehotná?
Kolko detí zvládnete záleží len na vás dvoch, rodina ich vychovávať ani financovať nebude.

zmrzlinka2021
8. aug 2022

@zdewma nedajte sa odradiť, rodina asi ma strach, nemyslia to v zlom. Máš milujúceho muža, financie, choďte do toho a neriešte názory iných. A jasne že ho príjmu a budú ho ľúbiť

matullienka
8. aug 2022

Pokiaľ ste sebestacny v bývaní aj finančne tak všetkých ostatných je do toho prd.

mikadooo
8. aug 2022

@zdewma je to v pohode, neboj. Teda ak vás neživí tá rodina, ktorá vás tak odhovára 😉.

kiki68
8. aug 2022

@zdewma budu oni vstavat k dietatu? Budu ho krmit, prebalovat, mojkat, kocikovat? Toto 24 hod denn a 7 dni v tyzdni? Nie. Dieta bude v rukach Teba a manzela. A este surodencov. Nikto iny si to neodrobi. Cize mozu iba drzat hubu a poslat pekne prianie a nejaky dudlik k tomu. Hlavne aby sa podarilo a mali ste to babatko coskoro v rukach. Niekto hore zjavne mienil inak a velmi drzim palce

lilly16
8. aug 2022

Však to je vasa vec. Ak sa na to citite financne či psychicky tak prečo nie..názor rodiny nech ťa netrápi.. všetko dobré prajem

miskamicha
8. aug 2022

@zdewma mne tiez postupne ale isto zlyhavaju vajecniky /zistilo sa to v 28/ Teraz cakam dvojicky. Ak nie ste zavisli od rodiny kasli na nich...

anjelicek26
8. aug 2022

My sa snazime o dalsie babatko uz peknych par mesiacov, zatial sa nam nedari, ci niekedy (vzhladom na vek a zdravotny stav) este niekedy bude, nie je vobec iste... rodina to vobec netusi, ale tak oni nevedia ani o potrate pred par mesiacmi... neriesim to s nimi... hladkaj brusko a tes sa zo zazraku... je len a len vas a nedovol nikomu, aby ti to blbymi recami pokazil... tvoja rodina, tvoj svet, tvoje stastie...

zdewma
autor
8. aug 2022

@ckocka
@zmrzlinka2021
@mikadooo
@lilly16 ďakujeme za povzbudzujúce slová manžel podniká zo svokrom sa nadrie nič nedostáva naviac vsetko zarobí vlastnými rukami takže nnikdo nás neživy dokonca keď som mu oznamila ,že sa nám možno zadarilo bol nadšení vravel ,že ak bude trebat zoberie si viac roboty ak bude treba

zitaje
8. aug 2022

Čo koho do toho, že vy PLÁNUJETE 3.dieťa? Ani by som to nikomu nevešala na nos. Teda ani som nevešala. Veď stačí potom oznámiť, že si tehotná, ak budeš 🙂
A tretie dieťa je v pohode, zmestí sa aj do auta 😀
@zdewma

0silvia0
8. aug 2022

@zdewma ja tomu nerozumiem. Co ma rodina s vasim rozhodnutim mat tretie dieta? Preco sa zbytocne stresujes? Oni sa ti o deti staraju a financuju vas, ci?

sardinka32
8. aug 2022

Prepáč, ale toto nemyslís vážne...stane sa malý zázrak, podarilo sa Ti otehotnieť a Ty riešiš rodinu? TEŠ sa z celého srdca, že sa to podarilo. Ste nezávislí, rodina si zvykne, ked ho donesiete domov...a keby aj nie, tak čo? Nič sa nedeje, váš život.

zdewma
autor
8. aug 2022

@kiki68 ja sa na to tešim mne to robi veľkú radosť stavat dietatku venovat sa mu pre mňa to znamená všetko.

kikulienkadd
8. aug 2022

Ahoj, držím ti palce, dieťa je zázrak a dar,nenechajte si s manželom do ničoho kecať od rodiny. Prajem Vám veľa lásky,zdravia a šťastia 🍀

zdewma
autor
8. aug 2022

@0silvia0 nie všetko sami o deti sa starám len ja s manželom len občas moja mama a to sama ma prosíka aby som jej ich dala a to max raz dva krát ročne.Financie mame poctivo zarobene dokonca manžel vravel ak sa im nebude pácit nechá svokra podnikať sameho bude sám zarábat ked sa im pácit nebude .

zdewma
autor
8. aug 2022

@kikulienkadd ďakujem krásne

0silvia0
8. aug 2022

@zdewma tak ak sa starate o deti sami, tak si planujte deti sami, aj keby ste ich mali desat. Nikomu do toho nic nie je a nepotrebujes povolenie a odobrenie celej rodiny.

solange7
8. aug 2022

Zbytocne stresy. Tvojej rodine hoci sa mate urcite radi, je hrube hovno do toho kolko mate deti. Ani by som na tuto temu s nikym nediskutovala. Je to vasa vec.

zdewma
autor
8. aug 2022

@sardinka32 ja viem možno to tak vyzne ale kuse ich dokola to isté počúvať je ťažske az zaboli vidia ako je o ne dobre postarané napriek tomu takto hovoria dokonca sami majú niektorý 3 deti sú za ne vdáčny a mna odhovarajú.

zdewma
autor
8. aug 2022

@anjelicek26 jooj to mi je lúto a držím Vám palce nech sa zadarí a budete nárucí držat Váš uzliček štastia .ďakujem už sa lepšie cítim a dufam že sa mi to potvrdí už sa ho neviem dočkat 😀

viestta
8. aug 2022

@zdewma netreba si zamieňať neprajnostvs logickými argumentami. Rozhodnutie je na vás, ale na primerany počet detí môže mať každý iný názor. Ale to neznamená, že vám ho nedopraju. To určite nie. Zle si to vykladás.

zdewma
autor
8. aug 2022

@kikulienkadd ďakujem krásne

sardinka32
8. aug 2022

@zdewma Ja mam tiez tri...najskor obrovské prekvapko, ze v 40tke som tehotná...a teraz ma este otec stale dookola podpichuje, ze kedy bude štvrté a bla bla...a tiez mi to lezie na nervy...to tak proste je, ludia sa staraju o to, čo nemaju, ale tomu nezabranis. Toto je Tvoja citlivá téma, ale kvoli tomu malému to musíš filtrovať a nevšímať si to.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
miadi
9. aug 2022

Nez si zacnes robit stres najprv si urob tehotensky test . To ze ti meska 8dni moze byt aj tym ze nemas vajicka a nebola ovulacia. Cize ty vobec nemusis byt tehotna. Urob si test a ked bude pozitivny tak sa len tes ze sa stal maly zazrak a neries druhu rodinu len tu svoju . Tvoj muz dalsie dieta chce tak nemas problem.

miadi
9. aug 2022

Lebo toto mi pride velmi nevdacne ze si nieco velmi Zelas mas na to mini sance a ked mas pocit ze sa ti to splnilo zacnes cuvat a dumat ci to zvladnes ci to vlastne chces len koli reciam inych . A potom zas hladas oporu v reciach druhych na nete. Trosku si stoj za svojim uprac si v hlave vytesni negativne myslienky. Ak si ozaj tehotna s tvojou diagnozou mala by si byt stastna ako blcha. Ked zvladate 2deti zvladnete aj 3. Snad nepojdes na upt. Vacsie deti budes mat v skole skolke uplne jednoduche budes mat cele dni cas pre babatko. Najprv si ale urob teho test a potom sa uz len tes. Rodine oznamis neskor ..

pazdura
9. aug 2022

@zdewma ste úžasná ja vás obdivujem a prajem všetko dobré! A čo si myslia ostatný vám môže byť šuma-fuk ide o vašu spokojnosť 🥰

elizabet173
9. aug 2022

@zdewma na čo toto vešiaš všetkým na nos? Veď je to výlučne vec tvoja a tvojho partnera. Oznámim až keď som tehotná a neriešim s celou rodinou počet detí. Čím menej rodina vie, tým menej možností má strkať nos do toho, do čoho nechcete, aby ho strkala

chouette0157
9. aug 2022

Je to od nich nepatričné, dieťa je Vaše rozhodnutie, vaša zodpovednosť...držím palce a ja by som im to minimálne prvý trimester ani nepovedala