icon

Snaženie o bábo a alkohol

1. aug 2022

Ahojte, mam taku mozno trocha divnu otazku...ale..snazili ste sa trosku obmadzit vasich chlapov ktorí si obcas vypiju nejako to pivo, vino ? V dobe ked ste sa snazili o babatko?
Nevravim ze uplne mu to zakazat, s kamaratmi do krcmi pit nechodi vôbec, za to som rada.
Len obcas doma si da hlavne teraz v lete to pivo, jedno ,dve.., ked su teraz rôzne akcie, rodine oslavy, svadby, letne akcie, dovolenky, cez vikend spolu nejaky ten pohar vina.. (tvrde obaja vôbec nepijeme)
V podstate cele leto takto..samozrejme nieje to kazdy den...myslite ze to nevadi?
Nemam sa bat toho keby sa nam aj teraz podari, nema to ziadny vplyv?

amonet
•
1. aug 2022

teraz ma mozno niekto ukamenuje ale co uz😅
my sme dieta splodili nie sme si isty kedy. bolo totiz po firemnom vecierku a boli sme obaja riadne opity😅 je z toho nadherne,zdrave,mudručne ukecane a ubehane dievčatko

adeladulova
•
1. aug 2022

Akoze ak sa podari, tak ci vadi ze v tom case bol opity napr? To nema ziadny vplyv na spermiu, neskor embryo a uhniezdenie a plod. Vela tehotenstiev je prave vdaka alkoholu. Opite pary zabudli na ochranu a po svete beha plno zdravych ludi 😄
Ak je alkoholik, moze to mat vplyv na spermiogram. Ale prilezitostne pitie nehra rolu

katka281
•
1. aug 2022

Nie, svojho chlapa som sa nesnazila obmedzovat ani teraz a ani v dobe, ked sme sa snazili o babatko. Ine je, keby denne stiahol nejaku tu sedmicku tvrdeho...to uz by bol "trosku" problem 🤔 mas doma uplne klasicku odrodu katalogoveho slovenskeho muza, dopraj mu sem tam zresetovat pri pive 🤷‍♀️

autor
•
1. aug 2022

@katka281 nie nastastie to tvrde u nas vôbec..maximalne mozno cez vianoce jeden poharik, co bolo naposledny

stellarstar
•
1. aug 2022

Prvé týždne plod nie je na matku napojenú tak pivko vínko neuškodí samozrejme s mierou

autor
•
1. aug 2022

@stellarstar viem..ale skôr som myslela tie spermie ci to nejak neovplyvni ak chlap pije

stellarstar
•
1. aug 2022

Jasné že ovplyvňuje, ale tiež rozdiel či chlap ( teraz myslím všeobecne ) každý deň pije a či veľa pije a či len pivo alebo aj tvrdé. Spermie ovplyvňuje aj teplé a tesné oblečenie, nosenie tel vo vrecku, PC na stehnách, fajčenie atď

ninka99865
•
1. aug 2022

Riešila by som to ak by mal vyslovene otrasný spermiogram.. ale Inac sa nestresuj

autor
•
1. aug 2022

@ninka99865 tak neviem aky ma, kedze prvy pokus o tehotenstvo bol MA v 7tt, (vyslo hned na prvy pokus) teraz sa pokusame druhy krat

stellarstar
•
1. aug 2022

A dodám ze spermiogramm sa mení aj vekom . Skúšali ste nejaké doplnky?

autor
•
1. aug 2022

@stellarstar zatial nie, ja mam 29r a on 28r

autor
•
1. aug 2022

@stellarstar pytala som sa na tie doplnky hned po MA, Dr povedala ze netreba, ze staci zdravy zivotny styl

ninka99865
•
1. aug 2022

Aspoň kyselinu listovú a D

basska_b
•
1. aug 2022

Muz sa v oktobri neobmedzoval, bolo z toho missed abortion, potom uz som si ho lepsie postrazila... a podarilo sa... za mna urcite obmedzit...

autor
•
1. aug 2022

@ninka99865 tú ja uzivam, uz dva mesiace

stellarstar
•
1. aug 2022

To hej zdravý životný štýl ta kyselina listová ako uz spomenutá nezaškodí a on môže folandrol či jak sa vola co majú chlapy a ty môžeš dat aj inofolic

autor
•
1. aug 2022

@basska_b myslis ze MA, mohol byt z toho ?

basska_b
•
2. aug 2022

Vies co, ja samozrejme neviem... clovek po MA vzdy hlada dake zdovodnenie. A kedze lekarske kruhy to vysvetluju ako "nahodnu geneticku vadu" (co sa cloveku tak lahsie prijma), tak som si vravela, ze mozno tam daco zle zmutovalo... mohlo byt aj z toho alkoholu, muz si kazdy den daval pohar vina k veceri. Je to taka vec, ktoru naozaj clovek vie na nejaky cas vylucit a tym aj ovplyvnit

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•