icon

Snaženie sa o bábo po odobratí vajcovodu

miska7754
2. máj 2021

Ahojte po kolkych xx raz sa vam podarilo otehotniet ak ste niektora mali mimomaternicove tehotenstvo a odobrali vam jeden vajcovod? Dakujem

maria898
20. máj 2021

@kkovacovak dakujem este raz

rootham
20. máj 2021

@kkovacovak môžem ťa poprosiť? Po akom čase po operácii si zacala s jogou? Ja mám za sebou kurz hormonálnej jogy, ale teraz neviem, či ju môžem po laparke robiť. Som dnes 5, týždňov po operácii. Dik za radu

kkovacovak
20. máj 2021

@rootham už si nepamätám presne. Určite som čakala po prvej ms a po následnej kontrole u dr ale riadila som sa svojimi pocitmi či ma to nejako bolí alebo ťahá a podla toho ako vyzerali vpichy. Mne sa to hojilo celkom rýchlo. Keď tam boli chrasty alebo to bolo moc červené tak som radšej čakala.

rootham
21. máj 2021

@kkovacovak ja už to mám dávno zhojene. Už som ok. Len som sa zabudla opýtať dr. Dik za info

kkovacovak
21. máj 2021

@rootham tak si myslím že začať zľahka by nemal byť problém

rootham
21. máj 2021

@kkovacovak diiiiik 😉

rika1929
28. máj 2021

@rootham keď toto berieš všetko dokopy , tak to nieje dobre . A určite do toho nepridávaj infolic

maria898
28. máj 2021

@kkovacovak ahoj mas jazvy len take vpichy? Lebo ja mam jeden vpich a ostatne dve jazvy su podla mna doat velke. Take 3 az 4 cm

rootham
28. máj 2021

@rika1929 sorry, už neviem, čo som písala. Na čo si to reagovala? Pripomenies mi?

rika1929
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
28. máj 2021

@maria898 jedna asi 1-2cm, ďalšia vyzerá teraz len ako vyrážka a v pupku mám niečo cez cm. Ale ťažko povedať lebo sa mi teraz v tehotenstve zväčšila a vyzerá hnusne 😏 Ale určite sa vo všeobecnosti zmenšili časom

maria898
29. máj 2021

@kkovacovak mmm no teda. Asi aj zalezi co vsetko robili a aky otvor potrebovali. Lebo neviem ci som dobre doktora na kontrole rozumela ale mam pocit ze aj on skonstatoval ze aka velka jazva. Tak co uz no

kkovacovak
29. máj 2021

@maria898 a koľko máš stehov? Ja som mala v pupku asi 3 a potom v druhej diere 1 a v ďalšej 2

maria898
29. máj 2021

@kkovacovak mam len po dva ale tak dost daleko od seba

maria898
30. máj 2021

Baby kedy ste mali prvy sex po laparoskopii?

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 ja si pamätám že som sa tam bála čo i len prst strčiť 😄 aj keď reálne to s tým nič nemá. Určte som čakala na prvú menštruáciu a kontrolu aby som mala istotu že je všetko ok

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak ja som bola na kontrole po 2 tyzdnoch a robil mi doktor aj preventivku. Nevravel nic ze by sme este mali cakat. Ani ze by nieco nebolo dobre

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 tak ak nič nehovoril a cítiš sa dobre tak by som opatrne vyskúšala. Veď uvidíš aké to bude a keď tak to presuniete na inokedy 🤷‍♀️😄

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak za pokus to stoji 😂 pri vsetkych mojich peripetiach sme mali sex velmi davno niekedy v marci hadam, uz obaja nevieme vydrzat🙊🙈

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 áno to viem pochopiť. Od začiatku tehotenstva som mala sex kvôli problémom 2x...som už v 4 mesiaci 😄 tak len smelo do toho 👍

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak no teda, ale tak v tvojom pripade sa oplati vydrzat. My uz nename co stratit 🤷‍♀️

adnil30
30. máj 2021

@kkovacovak nie je pravda, že sa nedá otehotnieť zo strany, kde nie je vajcovod. Ja som otehotnela a dokonca s dvojíčkami. Žiaľ, prišla som o obidve 😔

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 držím palce nech sa to aj vám čo najskôr podarí a nech je to všetko bez komplikácií 🙏🙂 teraz je tá najlepšia šanca

kkovacovak
30. máj 2021

@adnil30 to ma mrzí že to takto dopadlo...ale vždy je ešte šanca tak hlavu hore 😉

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak no nam sa to asi uz nepodari, nemam prichodny vajcovod... U nas uz asi len umele😭😭

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 ja som tu čítala aj prípady kedy sa časom uvoľnil a baby donosili bábo bez problémov. Aj mne povedala dr že to telo stále pracuje a tak ako sa môže razom stiahnuť aj keď bol voľný tak môže aj povoliť. Myslím si že vždy je tam nejaká nádej 🙂 Ale na druhú stranu v dnešnej dobe je umelé oplodnenie bežnou vecou a už je to bežná prax. Či tak alebo onak snáď sa dočkáte 🙂

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak dakujem za povzbudenie... Veru snad sa este dockame a nech uz akokolvek

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak tazko to nesiem, musim sa s tym nejako vyrovnat... Neviem je to pre mna velmi tazke. Ale to asi pre kazdu zenu

kkovacovak
30. máj 2021

@maria898 tak to určite je. Ale keď tu čítam ako 8x potratili, 2x predčasne porodili a konečne sa im narodí dieťa tak to obdivujem a nechápem. Ja by som to asi nedala. Vždy som si hovorila že sú na tom niektoré omnoho horšie tak nech nevyplakávam a neľutujem sa 🙂 Psychika robí svoje tak hlavu hore 😉 Umelé-neumelé bude vaše a je napokon jedno ako k nemu prídete 🙂

maria898
30. máj 2021

@kkovacovak ano tak je to❤️🙏