Snaženie sa o bábo po odobratí vajcovodu
Ahojte po kolkych xx raz sa vam podarilo otehotniet ak ste niektora mali mimomaternicove tehotenstvo a odobrali vam jeden vajcovod? Dakujem
@kkovacovak môžem ťa poprosiť? Po akom čase po operácii si zacala s jogou? Ja mám za sebou kurz hormonálnej jogy, ale teraz neviem, či ju môžem po laparke robiť. Som dnes 5, týždňov po operácii. Dik za radu
@rootham už si nepamätám presne. Určite som čakala po prvej ms a po následnej kontrole u dr ale riadila som sa svojimi pocitmi či ma to nejako bolí alebo ťahá a podla toho ako vyzerali vpichy. Mne sa to hojilo celkom rýchlo. Keď tam boli chrasty alebo to bolo moc červené tak som radšej čakala.
@kkovacovak ja už to mám dávno zhojene. Už som ok. Len som sa zabudla opýtať dr. Dik za info
@rootham tak si myslím že začať zľahka by nemal byť problém
@kkovacovak diiiiik 😉
@kkovacovak ahoj mas jazvy len take vpichy? Lebo ja mam jeden vpich a ostatne dve jazvy su podla mna doat velke. Take 3 az 4 cm
@maria898 jedna asi 1-2cm, ďalšia vyzerá teraz len ako vyrážka a v pupku mám niečo cez cm. Ale ťažko povedať lebo sa mi teraz v tehotenstve zväčšila a vyzerá hnusne 😏 Ale určite sa vo všeobecnosti zmenšili časom
@kkovacovak mmm no teda. Asi aj zalezi co vsetko robili a aky otvor potrebovali. Lebo neviem ci som dobre doktora na kontrole rozumela ale mam pocit ze aj on skonstatoval ze aka velka jazva. Tak co uz no
@maria898 a koľko máš stehov? Ja som mala v pupku asi 3 a potom v druhej diere 1 a v ďalšej 2
@kkovacovak mam len po dva ale tak dost daleko od seba
Baby kedy ste mali prvy sex po laparoskopii?
@maria898 ja si pamätám že som sa tam bála čo i len prst strčiť 😄 aj keď reálne to s tým nič nemá. Určte som čakala na prvú menštruáciu a kontrolu aby som mala istotu že je všetko ok
@kkovacovak ja som bola na kontrole po 2 tyzdnoch a robil mi doktor aj preventivku. Nevravel nic ze by sme este mali cakat. Ani ze by nieco nebolo dobre
@maria898 tak ak nič nehovoril a cítiš sa dobre tak by som opatrne vyskúšala. Veď uvidíš aké to bude a keď tak to presuniete na inokedy 🤷♀️😄
@kkovacovak za pokus to stoji 😂 pri vsetkych mojich peripetiach sme mali sex velmi davno niekedy v marci hadam, uz obaja nevieme vydrzat🙊🙈
@maria898 áno to viem pochopiť. Od začiatku tehotenstva som mala sex kvôli problémom 2x...som už v 4 mesiaci 😄 tak len smelo do toho 👍
@kkovacovak no teda, ale tak v tvojom pripade sa oplati vydrzat. My uz nename co stratit 🤷♀️
@kkovacovak nie je pravda, že sa nedá otehotnieť zo strany, kde nie je vajcovod. Ja som otehotnela a dokonca s dvojíčkami. Žiaľ, prišla som o obidve 😔
@maria898 držím palce nech sa to aj vám čo najskôr podarí a nech je to všetko bez komplikácií 🙏🙂 teraz je tá najlepšia šanca
@adnil30 to ma mrzí že to takto dopadlo...ale vždy je ešte šanca tak hlavu hore 😉
@kkovacovak no nam sa to asi uz nepodari, nemam prichodny vajcovod... U nas uz asi len umele😭😭
@maria898 ja som tu čítala aj prípady kedy sa časom uvoľnil a baby donosili bábo bez problémov. Aj mne povedala dr že to telo stále pracuje a tak ako sa môže razom stiahnuť aj keď bol voľný tak môže aj povoliť. Myslím si že vždy je tam nejaká nádej 🙂 Ale na druhú stranu v dnešnej dobe je umelé oplodnenie bežnou vecou a už je to bežná prax. Či tak alebo onak snáď sa dočkáte 🙂
@kkovacovak dakujem za povzbudenie... Veru snad sa este dockame a nech uz akokolvek
@kkovacovak tazko to nesiem, musim sa s tym nejako vyrovnat... Neviem je to pre mna velmi tazke. Ale to asi pre kazdu zenu
@maria898 tak to určite je. Ale keď tu čítam ako 8x potratili, 2x predčasne porodili a konečne sa im narodí dieťa tak to obdivujem a nechápem. Ja by som to asi nedala. Vždy som si hovorila že sú na tom niektoré omnoho horšie tak nech nevyplakávam a neľutujem sa 🙂 Psychika robí svoje tak hlavu hore 😉 Umelé-neumelé bude vaše a je napokon jedno ako k nemu prídete 🙂
@kkovacovak ano tak je to❤️🙏

@kkovacovak dakujem este raz