Snažilkovali ste pred ovuláciou a máte dievčatko?
Je to pravda ze ak sa budeme snazit o babo par dni pred ovu bude z toho dievcatko? Vraj su dievcenske spermie pomalsie tak preto. . Vyslo to niektorej z vas?? Samozrejme len za predpokladu merania bt alebo ineho sledovania ovu. Na jonasove vypocty, cinske kalendare alebo ine hluposti. Neneverim. Jedine toto mi vrta este v hlave. Alebo vyslo niekomu aj dievcatko ked ste sa milovali v den ovu? Dajte vediet ci to ma zmysel takto robit 🙂 vdaka
@anjelik87 tato otazka nema zmysel, urcite ti napisu zeny s takou aj takou skusenostou, takze budes na tom stale rovnako...u nas sex cca 40 hod.pred ovulacnymi bolestami, je z toho baba...dve kamaratky-sex cez ovulku, tiez dievcata, dalsia naopak chlapec...ini znami-sex 6 dni po sebe, maju dievca...takze nie, neda sa to jednoznacne ovplyvnit...
Ahoj, my sme mali podľa ovulačného testu presne ovuláciu a mám babu ako vyšitú 🙂 Inak na zistenie ovulácie odporúčam Ovultest Comfort , je fakt dobrý. Dúfam, že sa Vám rýchlo zadarí a dievčatko 🙂
Cakam druhu babu a obe boli splodene presne v den ovulacie...
@anjelik87 myslim ze kazdy par ktory sa snazi o babo sa miluje aj pred ovu aj pocas ovu a aj po nej...myslim si zeby to bola velmi velka nahoda milovat sa iba jediny krat v mesiaci a bol by z toho uspech kedze iba takto je to dokazatelne ze to tak naozaj bolo..ano su nejake studie o tom ze ked sa robi toto alebo hento ze je vyssie percento bud na chlapca alebo na dievca ale 100%-ne nedokazes ovplyvnit nic...aj muz moze svojou stravou ovplyvnit tvorbu bud takych alebo takych spermii ale vzdy to je len o tom bud alebo..
@dominika1988 merala si si bt?
My sme isli iba na 11dc vecer a 13 dc a cakam babu 😉 ...ovu mam myslim na 15-16 dc..mozno aj 17 niektory mesiac 😀 ..nemerala som v zivote bazalnu teplotu..akurat raz za zivot pred par rokmi som si skusala ovulacny test tak podla toho usudzujem 😀
u nas baba presne v den ovulky🙂
u nas presne v den ovulky 2x a vysli z toho 2 chlapci 😉

pozri sa,myslim,ze je jedno,ci to bude dievcatko alebo chlapec,hlavne nech je to zdrave....odpoved pre teba je ale 50 na 50...na 50% to bude dievca a na 50% chlapec....aj ja by som chcela dievcatko,chlapca uz mam,ale tym,kedy budete mat sex to nijako neovplyvnis.....