Snažilkujeme od decembra 2013 a nedarí sa
dobry den viem, je to krátka doba od decembra 2013 sa snažíme o bábetko, ale zatial bez uspechov, poradíte dobre triky a tipy? dakujem vopred. Viem, myslíte si, že prehánam, ale asi aj ano....som z toho nešťastna ☹
@lucinka3289 velmi skoro 😉 ja som mala ducha az na 27DC takze skus vydrzat az do terminu ms, pripadne si meraj kazde rano bazalnu teplotu, ta je dobry ukazovatel ci sa zadarilo alebo nie...
od decembra 2013 ? ako nam sa zadarilo po skoro 4 rokoch...... takže z toho že za mesiac sa nezadarilo určite nebuď smutná....a teraz chceme druhé a snažíme sa trištvrte roka a nič.....

my sme sa snazili rok, z toho pol roka tak intenzivnejsie - spmg, alchemilka, femigard, jonasova metoda, sialene pozorovanie sa, sexovanie na povel len v case ovu, meranie BT, robenie testov kazdu chvilu, hladanie duchov, .....a podarilo sa az ked som si uvedomila ze to dalej takto nejde, ze spejem uz do sialenstva a ze moj vztah s priatelom zacina stagnovat ze sa zaoiberam len otehotnenim a tak som VYPLA MODRY KONIK, ZACALA CVICIT, BEHAVAT, VENOVAT SA PRIATELOVI, PRESTALA MERAT BT, TESTOVAT SA A MILOVAT NA POVEL, ZACALA BRAT inofolic a hned v ten mesiac to vyslo......PSYCHIKA ROBI VELA, vsetkym snazilkam radim to iste - vypnut mk, venovat sa polovicke, brat inofolic a vyjde to....a to sme sa uz chystali na IUI, chvalabohu som dostala rozum, spamatala sa a coskoro uz budeme traja 🙂