icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

kamulilik
19. mar 2013

@salo Snažili sme sa krátko len druhí mesiac len čo je najlepšie že dnes mi oznámili že ma berú do poštovej banky. No ved uvidíme ako to všetko dopadne

zuzi241
19. mar 2013

ahojte baby...my sa snazime uz nejaky cas,aj ked uz dvoch chlapov doma mam,skusame este do tretice :P

patricijkaa
19. mar 2013

Ahoj, dievčatá 🙂 My sa snažíme asi pol roka. Snažím sa nemyslieť na najhoršie, ale pre pokoj duše by som chcela absolvovať nejaké vyšetrenie. Myslíte, že mi lekárka nejaké urobí alebo je to adekvátne až po roku snaženia sa? Ďakujem za odpovede 🙂

monicka79
19. mar 2013

@patricijkaa Ahoj, tak my sa tiež snažíme. S doktorom som to začala riešiť po roku, poslal ma na laparoskopiu, tam je všetko v poriadku, vyšetril aj manžela, ten je tiež ok, ale stále sa nám už druhý rok nedarí. Tak mi teraz nasadil clostilbegyt a duphaston, lebo som mala malé folíky. Dnes som bola práve na sono a asi o dva dni mi pichne pregnyl, uvidíme či zaberie. Ja myslím že ked sa ti do roka nazadarí, tak to začni riešiť s lekárom, ale ono záleží aj koľko máš rokov. Ja mám 34 tak som u dr. ako doma 🙂

patricijkaa
19. mar 2013

Ja mám 23 🙂 Končím vysokú školu, som v neustálom strese, možno preto sa nám nedarí :/ tak ja ešte počkám pár mesiacov a potom pôjdem... Ďakujem 🙂

monicka79
19. mar 2013

@patricijkaa to si fakt ešte mladá. A ten stres to bude pravda, tiež teraz končím školu, viem čo to je, ale ked bude po všetkom, tak sa hádam zadarí 😀

gerci90
autor
19. mar 2013

Ahojte snazilky,tak u nas snazenie najskor skoncilo!stredu som zazila prvy kolaps.odpadla som a tak nestasne hlavou na radiator,a kachlicky potom nastali vyset. A odviezla ma rzp,samozrejme nic nezistili vsetko ok,aj krv tak ale mne je rovnako musim fungovat pri malej ta ma tiez teploty ach neviem si predstav.tehu alebo druhe dieta-musim sa dat zdr.doporiadku nevladzem sama so sebou,velmi ma to aj trapi bo som sa moc tesila a aj koli malej,dneska som bola na gyn.robila mi sono od spodu a teda nasla dake miNI cysticky nic vazne a skor to vyzera na to ze sa mi rozbieha menzes!tak vam ale prajem veela zdravia síl a nech sa splní po com tuzite🙂

jankaferancova
19. mar 2013

@gerci90 tak prajem skoré uzdravenie!

yanni
20. mar 2013

cafte zenule, no co ako? Uz niekto nieco zamiesil? 😀 Tak ja mam dnes dostat moje jahodove, zatial nic, ziadne naznaky. Hm som zvedava, co z toho bude. Inak chodia relativne presne medzi 26.-28. dnom. Meskat mi este nikdy nemeskali. No uvidime, lebo sme boli teraz v Dubaji a v robote mam tiez dost stresov a chlop je tiez zase na cestach, tak som taka vystresovana, na vsetko sama.

jankaferancova
20. mar 2013

@yanni cakam spravu,ze som v tom 😉 ja mam mangela stale v praci a ked pride,tak bude ovulka 🙂 ja budem vediet ci nieco asi az niekedy v polke aprila 🙂

monicka79
20. mar 2013

ja idem zase zajtra na sono, možno mi pichne pregnyl zajtra alebo pozajtra, podla velkosti foliku, tak som strašne zvedavá, potom sa cez víkend už len snažiť, aby sa to podarilo 🙂

kuko7
20. mar 2013

Ahojte baby 🙂 zelam krasny vecer, ja som si dnes kupila aj femibion 800 🙂 tak nech je vsetko ako ma byt 🙂 Urcite som uz ovulku mala, ja mavam okolo 9 az 10dc,,,a dnes som 15dc 🙂 tak budeme cakat,,,,snazilkovali sme podstivo, ale zasa tak ako sme mali chut. Dala som si pauzu aj od skakavej zumby, tak som zvedava 🙂
@gerci90 juuj moja to mi je luto,,,,to som mavala pri malej ked som ju kojila,,,a z toho vsetkeho z vycerpania a tak, som nakoniec dostala panicku poruchu :/ ale uz som viac ako 2 a pol roka v poriadku,,,,no nic moc to nebolo,,,,drz sa , snad nic vazne

kuko7
20. mar 2013

@kamulilik moja to pichnutie som mala aj ja , ale na druhy den od snazenia a to bolo dva dni po menzese,,,,ale je pravda, ze ja som mavala ovulku niekedy aj tesne po menzese 🙂 a mozno som bola tak rozvasnena, ze sa mi aj vyvolala,,aj take som uz citala 🙂 cize mozno aj nam sa uz uhniezdilo :D :D :D Inak len tak medzi nami,,,pri prvom tehu som mala ten mesiac co sme sa snazili take nafuknute brusko a bola som dost unavena,,,no a cuduj sa svete teraz to je to iste,,,ale co to je a ci to je? netusiiim,,,testovat sa este nehodlam 🙂 uvidime co bude

yanni
21. mar 2013

´Dobre ranko,

babule co uz mate deticky, ja viem, ze je to indivindi ale moze sa stat, ze kramy nikde, test negativny a predsa tehu? Ja uz som z toho normalne nervozna. U mna stale nic. Tehu priznaky, ani neviem ake su v takom rannom stadiu. Inak nic nepozorujem, len ma strasne bolia krize (ale to moze byt aj zo sedenia v kancli) a obcas taky "prievan" v podbrusku ako mavam niekedy v prvy den kramov, taka slaba bolest, ktora pride a oddide. A furt beham na zachod. K doc este nechcem ist, co ho budem prehanat. Moj chlop prave priletel, este trci niekde na letisku, sme sa ani nevideli, ja uz som v kancli. Toho tiez nechcem velmi prehanat, nech si nenamysla, ze aky je on plodny 😀 😀 😀 , ked by to bolo hned na prvy sup.

@kuko7 mas krasnu bambulku. A nadherne fotecky. Ty si fotografka? Hned by som ta angazovala 😉

yanni
21. mar 2013

@jankaferancova no tak dufam, ze sa podari 😉

ciusinka
21. mar 2013

@patricijkaa Ahoj, podla mna by ti mohla lekarka urobit vysetrenia aj skor ako po roku..Ja som bola u mojho dokyho, povedala som mu, ze HAK som vysadila v septembri 2011 a snazime sa cca. pol roka, ale neratam si ziadne dni ani nemeriam bazalku ani nic..A on mi sam navrhol postup, folikulometriu, laparoskopiu, atd..Tento mesiac som zaviedla intenzivne snazenie, kazdy druhy den 😀 tak uvidime, ci sa zadari a ked nie, tak buduci cyklus by som isla na tu folikulometriu, uvidime, co sa tam zisti, potom by isiel manzel na vysetrenie, keby sa stale nedarilo a tu laparoskopiu beriem az ako poslednu moznost, zase nechcem sa nechat zbytocne operovat..

Ale ako pisali baby, u teba je fakt ten stres teraz velky a to moze byt hlavny problem, preco sa nedari..dokonci si skolu a ked to vsetko z teba opadne, tak to pojde urcite lahsie 😉

patricijkaa
21. mar 2013

Ďakujem pekne za rady, dúfam, že aj moja lekárka bude taká ústretová 🙂)) O dva mesiace budem mať po Mgr. štátniciach, potom pôjdem za ňou ;) a tebe tiež držím pace v snažení ;)

kuko7
21. mar 2013

@yanni moja ano som 🙂 na FB mam stranku Petronella photography :D

kuko7
21. mar 2013

@yanni a moja ja mam presne to iste 🙂 krize ma bolia , prievan v podbrusku,,,niekedy ma tak pobolieva, ze az,,,,ale tak ja som 16dc a ovu mavam cca 8,9,10 dc,,,takze asi tak,,,no citala som niekde, ze ak ma zena veliku chut na sex, tak moze mat ovu aj skorej,,,ja mavam taketo tak koncom menstruacie 🙂 tak neviem,,,,,ale bude ako bude 🙂
Inak ja ked som bola tehula s malou, tak som skoro nic necitila ,,,prve vracanie bolo az v nejakom 10tt 🙂 do vtedy len take psychicke haluze :D :D :D no a nafuknute brusko a take pobolievanie, tak nejako ako teraz :D :D :D ved sa nechame prekvapit :D :D :D

jankaferancova
21. mar 2013

@yanni jaaaj tak presne takto som to ja mala pri nasom prvorodenom 😉 a este k tomu vsetkemu sa pridala strasna bolest prsnikov,ja som bola zvyknuta spavat na bruchu a zrazu som nemohla,lebo ma prsniky strasne boleli 🙂 potom si vravim to sa mi nezda,MC meskala 2 den,idem testovat a boli dve ciarky,jedna sice slabsia,ale o 2 dni uz bola poriadne viditelna 😉 tak este chvilku pockaj a testni,som zvedava na vysledok 🙂

kuko7
21. mar 2013

Baby ale ja nechapem, mna to podbrusko riadne pobolieva,,,a aj krize :/ to nezvykne u mna 😕

yanni
21. mar 2013

@kuko7 hm tak to sme uz dve 😕 Mozno ze sa tam uz nieco vari 😀 Mna teraz momentalne len krize, ale sedim za stolom a velmi sa nehybem. Ale ziadne naznaky menzesu, ani zdaleka. Vsetko veeeeelmi cudne. A neviem, ci mam utekat kupovat testik a ci nie, uz fakt neobsedim, stale mi to neda pokoj 😕

kuko7
21. mar 2013

@yanni podobne moja 🙂 aj ked ja mam len 16 dc ale ja mavam ovu tak od 8dc az po 12dc 🙂 a to sme snazilkovali :D :D :D no myslim ze som ovu mala tento mesiac ovela skorej 🙂

leviossa
21. mar 2013

caute baby, aj my sme zacali s plodenim potomka od nedele, uplne prvykrat. A odvtedy kazdy den, okrem dnesneho, lebo ma uz bolia nohy 😅 ovulovat som mala cisto teoreticky (a podla hlienu a vypoctov 😉 ) v utorok a vcera, nuz dnes pauzujeme. som veeelmi zvedava, cely cas visim na nete a citam si vsetko mozne o ovu a pocati a tak dokola. dokonca som niekde citala, ze zena vraj citi, kedy splodi babo, nuz ja som mala ten pocit, dokonca aj take vnutorne vnuknutie, ze akeho pohlavia bude babatko 🙂 viem, mozno je to blbost, ale tak velmi sa na babo chystam a tesim, tak snad nam to vyslo, teda voslo 😉

xaxana88
22. mar 2013

božeeee baby... prečo aj ja nie som taká citlivá? keby nemám sem tam výtok a teóriu, tak neviem, že vôbec mám ovu... :( už som čítala všetko možné a aj to že niektoré ženy dokonca cítia ten moment , kedy sa vajíčko pustí na svoju každomesačnú púť... ja ani náhodou... no ale to je jedno... poctivo snažilkujeme... výsledok uvidíme... kámošky majú prísť koncom mesiaca, hoci u mňa je to otázne pri tom mojom cykle... tak uvidíme, že či je manželík taký plodný ako o sebe hovorí.. 🙂

gerci90
autor
22. mar 2013

ahojky Kočky tak ma velmi teši že podctivo snažilkujete ved koniec marca je tu čo nevidiet tak dufam že tu bude čo najviac radostných spav poprípadne aj fotečiek s // 😵 ...k tomu podbrušku aj ja mam veru tento mesiac hrozne tlaky a boleti a som aj nafuknuta ako balon:/ davam si dokonca espumisan,ja viem že mi sme mali posled.,sexik okolo ovulky plus minus 2 dni to by hadam mohli prežit spermijky.aleee ja sa moc nato nespolieham kedže sono mam za sebou a dokina pov.že to sa skor pripravujem na menzes aj krčok ak ho spravne hmatam sa mi zda skor otvoreny ciže skor na mrchu :( uvidime ale ja tomu aspon 50% davam...
@xaxana88
@kuko7
@leviossa
@yanni
@jankaferancova
@patricijkaa

kuko7
22. mar 2013

Baby ja som dnes neodolala a testla som :D ale som len 17dc tak nic nebolo vidiet :D :D :D sibe mi, ale hold aspon som sa uspokojila :D :D :D kramy mam az o 10 dni dostat,,,,:D :D :D to este bude cakania 🙂

xaxana88
22. mar 2013

@kuko7 ale nešibe.. :D ja som si test len tak spravila nedávno... ani neviem prečo.... bol doma... a ráno mi tak šiblo .. 🙂 samozrejme jedna čiarka.. 🙂
@gerci90 50% je pekne veľa... ja nie som v mojom prípade taká optimistka.. :D i keď mocno by som sa potešila.. 🙂

kuko7
22. mar 2013

A inak dnes ma aj prsia pobiliavju a tie krize a bodbrusko nepresalo :/

nelinkabublinka
Autor odpoveď zmazal