icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ceresnicka1990
28. máj 2013

@majaon ahoj moja, no hej beriem inofolic...uz 2 tyzdne skoro...a po ovulke neviem ani ci mam...ach...neviem ci presla alebo nie...mala si aj bolesti nejake? snazime sa od novembra 2012 ... ja chcem dalej s inofolicom pokracovat...dufam,ze zaberie 🙂

zuzu1104
28. máj 2013

@popilka joooj tak prajem veľa sily Tebe aj bábätku, dávaj na seba pozor. To je krásne, že už má mimčo srdiečko, ja dúfam tiež, že na piatkovom ultrazvuku ho budem počuť 🙂 Budem na Teba myslieť, hádam sa to zlepší. 🙂

popilka
28. máj 2013

@zuzu1104 dakujem za podporu. Ja verim, ze to tentokrat dobre dopadne 😉 A ty sa piatok urcite budes vytesovat, srdiecko bude bit ako zvon!!

zuzu1104
28. máj 2013

@popilka určite to dobre dopadne, ale musíš sa o seba teraz poriadne starať a dávať si pozor! 🙂
Bodaj by si mala pravdu, už chcem, aby bol piatok 🙂

majaon
28. máj 2013

@ceresnicka1990 no ja som nemala ziadne bolesti,len mam teraz nejake citlive prsia,teda bradavky a neviem ci je to nasledok Inofolicu,alebo sa nam zadarilo 🙂 uvidime...nechcem si nic namyslat este...tak vy uz par mesiacov snazilkujete? aj mas nejake zdrav. problemy,ked sa nedari?

uankab
28. máj 2013

ahojte baby, mozem sa k vam pridat? potrebujem trosku pozitivnej nalady, lebo my sa uz snazime straasne dlho a nedari sa nam... tento mesiac som si povedala ze vyskusam vsetko a objednala som Macu. Mate s tym niektora skusenosti?

@popilka , neboj ak mate srdiecko, bude to urcite v poriadku.. osobna skusenost, pri prvom som spinila, bolo srdiecko a cele tehotenstvo ok, nenasadili mi ziadne lieky a ani lezat som nemusela.. samo to preslo o par dni...

pri druhom som tiez zacala spinit okolo 8tt ale to dopadlo zle, nemali sme srdiecko 😔

ceresnicka1990
29. máj 2013

@majaon no hej uz je to predsa par mesiacov...tak problemy, ja sama neviem, furt mi povedia nieco ine...nizka hladina progesteronu,berieim na to uz 5 mesiac duphaston...a potom furt nieco ine...ze zvysil sa vam testosteron, asi mate PCO, anovulacny cyklus, potom akoze cysta...potom neviete otehotniet,lebo mate nejake bakterialne ochorenie...a najnovsie, mate vysoku hladinu prolaktinu a preto neviete otehotniet...furt nieco....tak som sa rozhodla zmenit gyn. uvidime co spravi ona so mnou... ja uz si myslim,ze mne ani ten inofolic nezaberie...ach

jankaferancova
29. máj 2013

@popilka drzim palce,nech je vsetko dobre,poriadne oddychuj!

jankaferancova
29. máj 2013

Babule,uz som tu dlho nic neprispela,tak ja som dnes 26DC,mrcha by mala prist v piatok-sobotu,neviem kedy sa jej uraci,ale akoze vobec nemusi prist 😉 aj ked moc tomu nedavam nadej 😒 tesi ma akurat to,ze pride drahy o tyzden v sobotu a to by uz malo byt uplne po mrche a konecne trafime ovulaciu,konecne,huraaaa 😀

ciusinka
29. máj 2013

@jankaferancova Tak to je supis, ze vystihnete na dalsi cyklus akurat ovulaciu, ked sa nezadarilo nahodou teraz, vtedy sa vam zadari urcite 🙂 drzim silno palce 🙂

sandra86
29. máj 2013

@majaon drzim palce aby ti to vyslo, zatial to vyzera slubne. mna tiez nechorazne bolia prsia, teraz som s takou ulavou dala dolu podprsenku, asi vytiahnem jednu co mam o cislo vacsiu este z prveho tehu 😀

jankaferancova
29. máj 2013

@ciusinka dakujem pekne,si mila 🙂 urcite dam vediet,inak zatial ziadne pocity,ze by mala mrsisko dojst,vzdy mam tak cca tyzden pred nejake tie bolesti alebo nieco mrchu naznacujuce,ale ako som pisala nedavam tomu ziadnu nadej,mozno je to prave tym,ze sa extra nesledujem a nevnimam kazde pichnutie 😉 😀 nech len pekne pride,aby sme mohli ist znovu na to 😉 no uz by sa nam patrilo byt tehulkami 😉 aj tebe moja drzim palce,ovulka uz bola,tak vari to vyslo a ak nie teraz,tak jun je nas 😉 😉 😉

ciusinka
29. máj 2013

@jankaferancova Tak tak, jun bude nas 🙂 v juni mam narodky, tak by to bolo fajn ako darcek 😀 aj ked este lepsie by bolo, keby som ako darcek dostala pozitivny test, narodky mam 10.6., mrcha by mala prist 8.6., tak kiezby vobec nedosla..Ale moc tomu neverim, tak uvidime, no snad to niekedy v lete vyjde..

jankaferancova
29. máj 2013

@ciusinka jej tak to je super,moj ma zasa 18.6. a ja som zasa julova 🙂 neboj sa nic,vyjde nam to 😉

ciusinka
29. máj 2013

@jankaferancova V juli mame vyrocie svadby, uz 4 roky, ach jo..Inak ja mavam posledni dni nejake cudne stavy, take pichanie vo vajecnikoch, aj ked sme s muzom snazilkovali, tak som mala pocit, ako keby ma to tak nejako "tlacilo" alebo ja neviem ako to nazvat..Myslela som si, ze to moze byt ovu, ale bolo to niekolko dni po sebe a aj dnes take ako tlacenie v podbrusku citim..No nechapem..

jankaferancova
29. máj 2013

@ciusinka noooo tak to znie celkom dobre,nie?uvidime neskor,ci sa tie cudne stavy mohli pripisat tehotenstvu.bodaj by! ja som bola do vcera taka nafuknuta a este k tomu ma aj strasne palila rana po cisarskom,prvy krat v zivote,ale tak pripisujem to asi skor zmene pocasia alebo niecomu podobnemu,niektore zeny vraj citia,ked ma prist zmena prave v mieste rany 😉

ciusinka
29. máj 2013

@jankaferancova No znie to celkom fajn, len sa mi to zda dost divne, ze mam take stavy v case, ked by mala byt ovu..Uz som mala aj take myslienky, co ak som tehu aj ked som mala mrchu, ale to som rychlo zavrhla, lebo mrcha bola normalna, priam az silnejsia ako inokedy..Tak uvidime, ako to bude dalej, len to cakanie ma najviac na tom ubija, ze teraz zase musim cakat 2 tyzdne, ci dojde mrcha alebo nedojde..ach jaj 😒 a tak ved uvidime, ked mrcha pride, aspon sa na narodeniny poriadne opijem 😀

ciusinka
29. máj 2013

@jankaferancova tak asi pred dvomi hodinami som zazila sok,ked som isla na zachod a nasla som si tam na spodnom pradle "ten spravny" hlien!Konzistencia ako vajecne bielko,velmi pruzny,tahavy..no skoro som odpadla!tak som hned schmatla manzela a odvliekla ho do spalne 😀 takze asi mam vazne tu ovu v ine dni podla vajecnikov,minuly mesiac som mala 17-18dc,na 19dc uz vajko bolo prasknute a dnes som 19dc a ovu mam teraz..Aj ked teoreticky aj minuly mesiac som ju mohla mat aj napr.v noci z 18 na 19dc..No som z toho jelen..tak hlavne nech sa teraz chlapci a dievcata snazia a utekaju k vajku 😀

majaon
29. máj 2013

@ceresnicka1990 no to mas teda pestre,tolko diagnoz,ale neboj,nova doki ta da do poriadku a myslim,ze ten Inofolic je taky maly zazrak,co som citala 🙂 ty si este mladucka,dobre ze ste zacali takto skoro riesit 🙂 nevzdavaj to!!!

majaon
29. máj 2013

@sandra86 dikes,no uvidime...akoze najradsej by som si uz isla kupit test,ale drzim sa na uzde 😀 aj tak je este skoro...
@uankab ahoj,vitaj a prajem vela stastia 🙂

ceresnicka1990
29. máj 2013

@majaon dakujem, ved preto som rada,ze sme to tak skoro zacali...cim skor tym lepsie a hlavne ak to nejde tak lahko ako by clovek chcel...ja tiez verim tomu inofoliku...tak dufam,ze vsetko dobre dopadne 🙂

uankab
29. máj 2013

@majaon , dakujem 🙂
dnes dorazila Maca, tak uvidim ake zazraky to urobi 😉

jankaferancova
29. máj 2013

@ciusinka jeeeej to je inac supeeeeeeeeeeeeer!!!! a ja som sa zlakla,ze aky sok 😉 paraaaada,tak nech makaju poriadne 😉 😉 😉

ciusinka
30. máj 2013

@jankaferancova no pre mna to bol uplny sok, lebo ja ten hlien nikdy nevidim, teda raz sa mi stalo asi pred rokom a pol, ze som ho takto videla, ale inac vobec 🙂 tak teraz len dufat, ze sa najde ta najsikovnejsia spermijka 😉 no ved uvidime..A ty ako, nejake priznaky, ze by mala dojst mrcha?

ciusinka
30. máj 2013

@popilka Ahoj, ako sa citis? To spinenie uz preslo?

jankaferancova
30. máj 2013

@ciusinka no tak super by to bolo,keby to vyslo a nemusela by si postupovat laparoskopiu a vselijake ine veci.ja zatial nic,ziadne priznaky,tak uvidime 😉 ale tak moze prist kludne aj naraz bez nicoho 😒

ciusinka
30. máj 2013

@jankaferancova No ja by som bola tiez najradsej, keby to vyslo, ale radsej neverim nicomu, len v kutiku duse dufam..No to je najhorsie pri mrche, ze nieked pride len tak bez priznakov, aj mne minuly mesiac 😒

jankaferancova
30. máj 2013

@ciusinka tak a je to tu,1 DC 😒 nevadííííí,ideme dalej 😉

ciusinka
30. máj 2013

@jankaferancova Aaaale no, tak to ma velmi mrzi 😒 ale jun bude vitazny, musi byt, este ked vam to aj s manzelom vyjde, ze bude doma cez ovu, tak sa vam urcite zadari 😉

jankaferancova
30. máj 2013

@ciusinka nooo nevadi,co uz a vidis prisla bez ohlasenia,ale dobre,od 10 do 18DC budem mat draheho doma,tak budeme snazilkovat o sto dusu 😀 😀 😀 jun je nas 🙂 a tebe nech sa neopovazi prist,mrsisko jedna hnusna cervena 😉 😀