Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@fidela86 moja ved to je super 😉 juuuj ja by uz testovala.inak uz by ti test mohol ukazat 🙂 jasne ze sa nam mozes vykecat 😉 drzim silno palceky a podme to tu uz rozbehnut 😉
@jankaferancova aale, co ja viem, taky stav som uz mala a nic...ALe zas priznaky som mala od piatka do nedele...az teraz nicc..tak neviem...naozaj...uz len cakat stava...ty si dnes okol 25dc? kedy (ne)ocakavas MS?
@fidela86 no uvidime,sama som zvedava ako to s tebou dopadne.snad to cakanie prinesie pozitivne spravy 😉 ja som dnes presne ako pises 25DC.MS by mala prist v sobotu.dufam,ze nepride 😉 dnes som 11DPO.uvidime co z toho vsetkeho vznikne 😉 inak vsimla som si pri sprchovani,ze sa mi naliali prsia ako ked som kojila,aj podprsenka ma tlaci ;-D
@jankaferancova no ved u teba to tiez dobre vyzera 🙂
A tebe zvykne meskat bezne MS?
tie prsia mam aj ja naliate, len sa mi nezdaju nejako extra...
Ja tu moju MS (ne)ocakavam do konca tyzdna a ak by nahodou nedosla, az vtedy by som si mozno nieco zacala spocitavat....ale---uvidime 🙂
Som tiez zvedava na teba, uz by to tu bolo dobre prelomit...🙂
Zajtra pekny den prajem 🙂
ahojte baby. pisali ste, ze chcete vediet, ktorej marcovke sa zadarilo. som tu napr ja a slniecko... teraz som v 30tt. drzim vam vsetky palce, nech sa to podari co najskor aj vam!!! myslim na vas a posielam pozitivnu energiu!
@nelinkabublinka
@ciusinka
@fidela86
@ceresnicka1990
@zuzu1104
Babulky tak dnes 26DC a spravila som test.uz som nemohla vydrzat.Negratulujte mi,len sa so mnou potichucky teste.Ja som stastna,no zaroven sa aj bojim co bude dalej...v pondelok pojdem k lekarovi,v nedelu si spravim este jeden test ci nam ciarocka silnie.Dnes som 12DPO.Na teste je ciarocku krasne vidno.Drzte palceky nech sa bublinka udrzi!Dakujem!
@fidela86 mne MS nezvykne meskat,raz som mala cyklus 33dnovy ale to preto,lebo ovu bola na 17-18DC a ja dostanwm vzdy MS po 14dnoch od ovu.Ale vacsinou mam 28-29dnove cykly.
@jankaferancova negratulujm ,len sa potichuvcky tesim 🙂
@jankaferancova ty kokso to ako vazne? bomba 🙂 drzim silno silno prsty, aktualizuj potom co a ako 🙂mne uz zacinaju priznaky bliziacej sa MS, tak u mna ani tento mesiac nic, ale tesim sa, ze sa to tu zacina lamat 🙂
@fidela86 moja vazne 😉 ved som ti pisala ako ma strasne ruky svrbia 🙂 jasne budem aktualizovat,dufam,ze s dobrymi spravami!
@jankaferancova jeeeej jani! Silno drzim palceky!!! Pekne nas priebezne informuj!!! Uz sa musi zadarit!
@jankaferancova no ja viem, ale ze super, ze vyslo, tak skoro a ta, proste super🙂 Si nam vsetkym vzorom, ze sa to da 🙂 a snad aj predzvestou zlepsenia bilancie u marcovych snaziliek 🙂
@fidela86 ale tak priznaky bliziacej sa ms mozu byt aj priznaky bliziaceho sa tehotenstva 🙂 Nie? Kym mrcha nepride tak aj bolesti v podbrusku, naliate prsia a podobne mozu byt aj priznaky toho, ze sa zadarilo. Velmi drzim palce. Ja mam teraz pauzicku, kedze mam muza zase v zahranici : ( je to naprd... @jankaferancova a fakt jani, tebe sa aj manzel nejako snazil, aby bol doma ked si mala ovulku? alebo ste sa snazili jednoducho vtedy ked bol doma? Ja mam taku zvlastnu situaciu 🙂 Vsetky snazilky dufaju, ze ked vedia kedy asi mavaju ovulaciu, tak aby aj vtedy prisla a ja mam opacne tuzby 🙂 Kedze mam manzela skoro vzdy prec, ked mi vychadza ovulka, tak sa vzdy skor modlim, aby sa mi to nejako prehodilo 🙂 A aby som mala ovulku nejako necakane, bud skor alebo neskor 🙂 Najblizsie nam to vychadza tak mozno na vianoce.. ach joj :( Inak bola som tak pred dvoma tyzdnami u zenskeho, mala som nastupit do novej prace, tak nech si vybavim lekara.Len tak na preventivke, lenze som mala akurat tak 2 dni po menstruacii,... tak hovoril, ze vyzera, ze mi vajicka normalne dozrievaju.... nerobil mi nijake zvlast vysetrenia, bola to len klasicka preventivka.. odkedy sme sa zacali snazit, tak som u lekara nebola, tak som bola zvedava, ze co povie. Tak ze vyzera byt vsetko v pohode, ale ze by som mala prist radsej tak v prostriedku cyklu, nech mi este zmeria aku mam sliznicu. Dva dni po menzese som ju mala len nejake 2mm. co povedal, ze na 7DC je uplne normalne, len by bolo fajn vediet, ci je vacsia v prostriedku cyklu, ak by nie, tak by mohol byt aj v tom problem... tiez ked som mu povedala, ze mi muz jazdi na kamione, tak hned zalomil rukami a povedal, ze nech v prvom rade poslem muza na spermiogram.. lebo ze kamionisti ich mavaju strasne, prehrievanie, stresy, zivotosprava.. no takze najblizsie sa chystam aj muzicka poslat na vysetrenie.. 🙂 Chvalabohu to uz sam navrhol davnejsie, len sme akosi tomu nechavali volny priebeh, tak sa s nim nebudem musiet trapit a prehovarat, este ze chce ist sam od seba. ale sa aj normalne bojim, ze co ak by to vyslo zle :( ani neviem, ci v takom pripade sa da daco robit, ci aj muzi maju nejake moznosti, ako to liecit... juj ale som sa rozpisala... 🙂 tiez vas zatazujem svojimi vylevmi 🙂 Ale ak to niekto chape tak vy baby 🙂
@bimba01 tesime sa s tebou a gratulujem 🙂 vela stasticka a hlavne zdravicka tebe aj malinkemu
@nelinkabublinka
Ano, moze to byt aj tak, ale co ja viem...Uvidime...tym, ze som nebola tehotna sa mi to velmi tazko posudzuje...a tiez tym, ze si nesledujem ovu...ale tak nadej zomiera posledna zjatra by som mala mat MS, ak by dosla riadne, ale mne zvykne meskat a tento mesiac sme mali stresy...
A s tym manzelom mimo tomu uplne rozumiem...ten moj je tiez rzlietany a teraz ako pozitivum pripadne MS beriem, ze ak dojde cim neskor, tym lepsie, lebo aspon tu bude moj MM pocas doby, kedy by som priblizne mala mat ovulku...
Tak sa drz, mysli pozitivne, lebo to je asi taky zaklad...a s psychickou pohodou sa snad aj skor zadari, aj ked, ako bolo vyssie napisane, ak clovek tuzi po dietatku, je tazke na to nemysliet a byt nad vodou...Tak snad @jankaferancova to tu pekne rozprudi ;) drz sa
@jankaferancova moja zlatá, fakt sa s tebou potichúčky teším, to je super, že to vyšlo, prajem hlavne veeeeľa síl pre bábätko
@zuzu1104 dakujem krasne moja!budem Vas informovat urcite
@fidela86 joj moja ja Vas velmi rada nakazim tehu bacilmi,nech to tu ozije 😉
@jankaferancova no tak to by sme teda prosili 😀 a hlavne kľud, žiaden stres a námaha, vyložiť nohy na celý deň, aby bolo všetko ok 🙂
@nelinkabublinka dakujem moja krasne.nooo mm sa velmi snazil,aby prisiel v case ovulky,aj dlhsie tahal,aj sa to skomplikovalo trosku,no stihol to.ja mavam ovu skoro v rovnakom case.ono vies moja,je to velmi tazke snazenie sa ked chlapa doma nemas a ani sa neda vzdy do toho zasiahnut...ani nevies ovu moze prist skor alebo neskor a mozes otehotniet vtedy ked to budes najmenej cakat 😉 inak nieco som pocula o tom,ze sedave zamestnanie,teplo neposobi na spermie dobre,ale neboj sa nemusi patrit medzi tích,kt.maju spermiogram zly a ak nebodaj ano neboj sa nic teraz existuje vela liekov,kt.sa to da ovplyvnit.este nemusi byt nic stratene.a ked je on ochotny tam ist,tak to je naozaj super!neboj sa vyjde Vam to,nevadi ak az na Vianoce,babatko pride vtedy ked ma 😉 moc Vam drzim palceky!!!!
@jankaferancova diky moc mojo za podporu 🙂 Ved o to ide, ze to teplo a prehrievanie .. cccc. 🙂 tak uvidime 🙂 a ty ma informuuuj!!!!! som asi viac zvedava ako ty 🙂 jooj, velmi ti drzim palceky!
@nelinkabublinka
Veru, myslim si, ze sme minimalne rovnako zvedave, ako @jankaferancova ;)
@nelinkabublinka
@fidela86
joj vy moje zlaticka 🙂 jasne budem Vas informovat,nebojte sa 😉 Momentalne som velmi kludna,mam v sebe neopisatelny pocit stastia,citim sa uplne inak ako ked som otehotnela druhy krat.Teraz to musi vyjst,musi byt vsetko v poriadku.Dufam,ze v pondelok uvidim u lekara nasu malinku bublinku 😉 ale dovtedy sa este otestujem urcite 😉
@jankaferancova , jeej super, tesim sa s tebou!
@nelinkabublinka , neboj, nemusi to byt take zle.. moj ich ma este aj "oziarene" a spermiogram mal dobry..
@ciusinka, tebe sa ako dari? noha je uz uplne zahojena?
Inak u mna nic moc.. mrcha samozrejme prisla, moje dve najlepsie kamosky akurat porodili dievcatka, sefka mi v robote odchadza a cakaju nas to velke zmeny.. manzel uvazuje nad zmenou roboty, do toho Magduska mala 4-te narodeniny, vsetko sa deje naraz.. aj mam papiere z fertility clinic, ale absolutne som nemala cas aby som ich vypisala a poslala spat, teraz mam aj obavu ze nam vysetrenia prepadnu a budeme ich musiet robit nanovo ☹ .. fakt neviem na co sa mam skor sustredit...
@jankaferancova mne akurat dosla MS...trosku smutok...ale snad to prejde...ideme do dalsieho kola, kde ale MM nebude velmi doma... :(
@fidela86 moja,to mi je velmi luto ☹ inak to,ze MM nie je moc doma,to veru dobre poznam 😒 budem Ti silno drzat palceky!!!
@jankaferancova dakujem krasne 🙂
cloveku pride tak smutno, lebo vzdy dufa...skoda teda...do kelu..snad si aj k nam raz babtko cestu najde...Inak, pekny vikend kocky prajem 🙂
@fidela86 moja ja ta chapem,ja som taketo pocity mala tiez,neboj sa babatko si najde cestu presne vtedy ked to mozno nebudes cakat 😉 pekny vikend aj tebe
@jankaferancova hej, len dufam, ze sme obaja v pohode a ze ma vobec sancu k nam dojst, ale tak snad ano 🙂 Vdaka 🙂 O chvilku vyrazam z prace smerom k vikendu, aj ked s bolestami ako das, ale s nadejou, ze to je jeden z poslednych cyklov ;)

@jankaferancova
@nelinkabublinka
@ceresnicka1990
No baby, dnes som 29dc a priznaky bliziacej sa MS nikde (aj ked uz boli asi pred tyzdnom, ale akosi utichli...). Viete, ako by som chcela, aby sa "nahodou"zadarilo?
Aj ked si nemyslim, ze sa zadarilo a myslim si, ze ak by ano, vedela by som o tom, alebo by to bolo apson take nejake...esteze mam vas, komu mozem tieto moje "talafatky" vesat na nos ci chcete alebo nie ;)