Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@zuzu1104 Odpisala, al uz sa to nestihlo vcera zrealizovat, ale tak nevadi, zajtra pouzijem ten, co mam a aspon budem mat tie od nej do zasoby 🙂
Joj no ta druha volba, to by bolo neskutocne 🙂 chcem mysliet pozitivne, ale stve ma teraz aj ta choroba aj blbe pocasie a vsetko 😒 aspon ze uz je piatok a ide vikend 😀
Baby, kedy mozem testnut? dnes by som podla vsetkeho mala byt 7DPO...este skoro nie?
@ceresnicka1990 Asi zavisi aj od citlivosti testu, ale ja co som vacsinou citala v diskusiach, tak sa odporuca testnut az ked meska mrcha..Lebo ze ono uhniezdenie vraj moze nastat az 11 dni po ovulke..Takze ja by som pockala, az kym bude meskat..mne meska od pondelka a testovat planujem zajtra..
@ciusinka jasne,ale kedze ja nemam pravidelnu mrchu , neviem ci mi meska 🙂 ako boli ma uz 3 den brusko ale teplota mi stuuupa, som po ovulke...takze netusim co bude dalej...ved uvidime 🙂
@ceresnicka1990 Nasla som tu k tomu jednu temu: https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/kedy-vam-tehotensky-test-ukazal-dve-ciarky/
Co som tak zbezne videla, je to u kazdej rozne, jedna tam pisala, ze 9 DPO este test neukazal a 10 DPO uz ano, dalsej ukazal na 11 DPO..proste vselijako 🙂 Ja by som mozno na tvojom mieste pockala do toho 10 DPO a vyskusala 🙂
@ceresnicka1990 Ahojky, ja by som testovala tak na 12-13DPO, to už by mohlo na testíku ukázať. Ja som dnes 5DPO a tiež už som taká zvedavá 🙂
@ciusinka Ahoj Lucka, ako sa dnes cítiš?
To nevadí, že ste to teda nestihli zrealizovať. Ja pevne verím, že ten tvoj test bude pozitívny a my tu budeme všetky jasaaaaať od radosti, že to vyšlo 🙂
Joooj som taká nedočkavá, už nech je sobota 🙂, sa nervujem, ako keby som ja mala byť tehotná 😀
@zuzu1104 Ahoj Zuzi, no citim sa este choro, drazdi ma krk a soplim, inak neviem, stale mam to brucho take nafuknute a tvrdsie ked si ho stlacim, prsia ma nejako extra nebolia, co pred mrchou zvyknu, takze uvidime zajtra 🙂 Ja som uz tiez nedockava, ale nechcela som robit test skor, keby to meskanie bolo sposobene chorobou, co sice stale moze byt, no ved nechame sa prekvapit zajtra rano 🙂 hlavne nech dovtedy ta svina mrcha nepride 🙂
Inak som zabudla napisat, ze este aj cez vikend som si znovu nasla ten tahavy husty priesvitny hlien, no nechapem :-/
A ty sa mas ako? 🙂
@jankaferancova tak ja dnes mala biely test,ale uz 3 den ma boli podbrusko ako pri kramoch, tak neviem no... 🙂
@ceresnicka1990 a robila si z ranneho mocu?Tak skus znova o 2 dni,ale z ranneho,viem,ze testy su teraz uz celodenne,no na testovanie v tychto skorsich stadiach je najlepsi ten ranny moc.drzim palce a daj vediet 😉
@jankaferancova jj z ranneho som si robila....ale ja som dnes len 7 DPO takze to moze byt skoro 🙂
@ceresnicka1990 hej moja citala som,jasne,ze moze byt skoro,vies niekomu ukaze az 10DPO ducha,niekomu neskor a niekomu uz peknu viditelnu ciarocku,takze myslim,ze este nie je nic stratene,takze drzim palceky silno. a aj @ciusinka som zvedava na zajtrajsi testik 😉
No ako ja ti poviem pravdu,nemyslim si ,ze to tento mesiac vyjde aj ked by som bola najstastnejsia 🙂 ale beriem to sportovo
@ceresnicka1990
Drzim palce, aby to tento mesiac vyslo, na test je mozno este skoro, ja som z tych testov somar, ja som minuly mesiac omylom pouzila namiesto ovu test tehu test a ten mi po limite ukazal krasne dve ciarky a aha ho, ms dosla na hodinu presne 😠
@ciusinka Test Ti urcite ukaze 2 ciarky 😉
Ja som dnes 8 dc, pozajtra ideme s malym naspat domov od nasich ku mm, a snazilkovanie moze zacat, dufam, ze oktober bude stastny mesiac pre nas 🙂
Kocky krasny dnik vsetkym 🙂
@luckalucka83
@ceresnicka1990
@ciusinka
Predsa som vas len prisla ceknut, co a ako 🙂
Takze vsetky cakame na zazrak pozeram...Ja by som dnes mala byt cca. 6DPO a nedelu zacinam druhe balenie inofolicu...
Inak som sa trosku zamerala na ine veci, ako sledovanie sa- zacala som 30day shred cvicenie, dnes si chcem ist este zabehat do parku, lebo je vcelku pekne pocasie a potom si uzit vikend...a cez pracovny tyzden neostane cas zamyslat sa nad tym, co a ako moze nemoze byt snad ;) A duuufam teda, ze dalsi vikend mrchula nedojde 🙂
@ciusinka Lucka, drzim palce aby to zajtra vyslo! ked ti uz tolko meska mrcha, tak nech ma na to dobry dovod 😉
mne ukazal monitor 6 najplodnejsich dni, z toho dva ked mala byt ovu, snazili sme sa 4x pocas toho.. tak dufam, ze to bude na nieco dobre!.. dneska som len 16DC, tak este budem musiet 2 tyzdne pockat na vysledok..
pekny vikend prajem vsetkym, my mame uprsane pocasie, tak asi budeme musiet byt zatvorene vo vnutri cely vikend, no uvidime, snad sa to aspon v nedelu umudri.
@luckalucka83 Dakujem velmi pekne 🙂 uvidime ci sa laskovanie podarilo 🙂 ale este musim bohuzial pockat 🙂ale bolia ma uz prsia ako pred MS, takze ocakavam ju tak o 3-7 dni...
@fidela86 To je fajn ,ze sa tak nesledujes, ja som sa zacala takto sledovat az tento mesiac, aby som prisla na to,ci vobec ta ovulacia je alebo nieje 🙂 na moje potesenie ocividne prebehla 🙂
@ceresnicka1990 tak ja presne pre to netestujem, lebo sa bojim, ze by som prisla na to, ze nie je...a to by som sla do kolien, takze tak radsej dufam, ze je vse ok 🙂
Ale tak u gynekologa som bola akurat nejaky 16DC na preventivke a povedal mi, ze vzhladom na dlzku cyklu a jeho momentalnu fazu vyzera na ultrazvuku vsetko, ako ma, aj folikul a ze o dva dni by som mala z toho a toho vajecnika ovulovat- tak snad teda nie je u mna s tymto problem (lebo u mna kvoli zvysenemu prolaktinu v minulosti zvykli byt nejake komplikacie, ale tak vyzera to, ze uz to je OK, ak to takto povedal, co vy na to baby?
@zuzu1104
@fidela86
@uankab
@luckalucka83
@jankaferancova Babulkyyyyyyyyyy,ja tomu proste neviem uverit,ale je to tuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀

@zuzu1104
@ciusinka
@jankaferancova
Jaaaj kocky, ja som si tehotensky test este v zivote nekupovala, ani nepouzila...verim, ze raz v takom stadiu budem, ze bude dovod si ho kupit a aspon vyskusat ;)
Zajtra mame piatok, uz sa velmi tesim 🙂 mam za sebou pekny den- v praci narocny, ale s dobrym vysledkom, ak nie vybornym (a to som sa dost obavala, co a ako bude), potom nakupy a cvicenie a pohodicka a vinko s mm...vyborne nieco, lepsie, ako piatky su pre mna uz len stvrtky popoludni a vecer ;)
Uzite si babulky vikend, ja si dam mozno trosku pauzu od MK, ale v pondelok sa urcite hlasim 🙂 mavajte sa krasne, cmuky 🙂
Ale minimalne v sobotu si predem precitat, ako dopadla @ciusinka s testikom- siiiiiiiiiiiiiilno drzim palce moja 🙂daj vediet cim skor, ako budes nieo vediet, ahojky 🙂