Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
Baby počujte ja som to stále nepochopila, teda tú teplotu:
pred ovu je nižšia, 1-2 dni pred ovu sa ešte zníži a po ovu je vyššia? aká je potom priamo pri ovu?
@ewik333 ja teplotu studujem len prvy mesiac, pred ovu ju mas mat nizku, v den ovu ti ma este klesnut a nasledne sa zvysit, a ovu nastala v posledny den nizkej teploty pred zvysenim... lauritka ma vela grafov, pripadne ona to vie dobre vysvetlit...najsi si skupinu spoznavam svoje telo a tam ti dievcata vsetko pekne vysvetlia...
@ceresnicka1990 super dík - ja som to tiež takto pochopila,. len som si nebola istá. Vždy som si myslela, že teplota pri ovu má byť práveže najvyššia... 😖
@ewik333 tak mne to bolo tak vysvetlene ,ale tiez sa v tom nejak nevyznam, takze na vsetko sa pytam Lauritky 🙂
@ewik333
Obe ciarky musia byt rovnako silne alebo ta testovacia este silnejsia ako kontrolna,
ale neboj, aj to bude, len tie testy ocikavaj kazdy den cca. v rovnaku dobu, pred tym velmi nepi a bude to 🙂
@luckalucka83 počkaj nepi ako tekutiny či alkohol, lebo ja ako večer veľa vypijem teda tekutín :DDD
@ewik333
Nic nepi 🙂 🙂
treba obmedzit akekolvek tekutiny, asi aby bol vysledok co najpresnejsi 🙂
@luckalucka83 no lucinka ale to pitie ovplyvní len výsledok testu nie snaženia? či?
@ewik333
ved to, ze len vysledok testu, kebyze snazenia to by som hned obmedzila tekutiny, kebyze to pomoze 😀 😀
Ja testy robim druhy mesiac, okolo obeda, ked prideme s malym z vonku, mne prave dnes vysiel pozitivny, a to som len 11dc, ale pozitivny vysiel aj digitalny clear blue, tak asi na tom nieco bude, uz len skocit na mm a dufat, ze sa najde vitazny sampion, ktory trafi do ciela 😀
@ciusinka juuuuj to mi je luto 😢
V ziadnom pripade si nedavaj robit cistenie. Presne tak ako radi @uankab. Keby si s testom pockala este 2-3 dni, tak by si ani nevedela, ze nieco bolo a brala by si to krvacanie ako normalne kramy. Aj preto ja nerobim testy skor ako po dvoch tyzdnoch meskania. Podla statistik toto byva dost casto.
@uankab
@yanni no ja tomu velmi nerozumiem ale mne ten gestacny vak neostal v maternici ale je nalepeny niekde mimo a lekar povedal ze mam prist na prijem,dokonca aj dnes si ma tam uz chceli nechat,neviem ci by som sa chcela dalej stresovat s tym,ci to vyjde samo alebo nie,takto aspon budem vediet,ze som cista a nic cudzie dnu neni..Aj kamaratka tak bola v juni a teraz je znovu v 6 tt..
@ciusinka , ibaze by si mala mimomaternicove tehotenstvo??? vtedy to urcite musia odstranit...
ale v maternici nevideli nic... drzim palce! ale skus sa naozaj na to spytat, moju kamosku tak vystresovali, zostala v nemocnici dva dni a nakoniec prisiel rozumny lekar ktory povedal ze cistenie netreba, tiez bola len v 5tt tehotenstva a vycistila sa sama a ona bola zdeprimovana uz len z toho ze v tej nemocnici lezala.. bola rada ze sa nakoniec nic nekonalo... ja som bola v 9tt ked som prisla o babo a tiez ma necistili, krvacanie trvalo asi 2 tyzdne a potom bolo dobre...
@uankab No moj lekar na klasickom utz v maternici nic nevidel,poslal ma na nejaky specialny utz a tam tiez v maternici nic nebolo,ale niekde vedla nej je prichyteny ten gestacny vak,brali mi aj krv na hcg a to boli nejake smiesne cisla 5,29 ci tak nejak..A ja nebudem nastastie lezat v nemocnici,na siedmu mam prist,urobia mi nejake rychle predoperacne vysetrenia,potom samotny zakrok a poobede domov..Ale som na nervy,lebo mna este nikdy neoperovali ani som nebola pod narkozou ani nic ☹ uz nech to je za mnou,ale bojim sa ze z tohto sa tak skoro nespamatam ☹ konecne sa to podarilo a teraz toto ☹ ☹
@ciusinka
☹
To ma velmi mrzi, velmi mi je to luto :(
Nech je to co najskor za Tebou a aby si nabrala nove sily, myslim na Teba
@ciusinka Bože moja...to nemyslis vazne... 😢 😢 😢 je mi to naozaj velmi luto ☹ ja mam tiez nieco podobne za sebou a viem,co momentalne prezivas ☹ Ale ty si Lucka velmi silna zena,zvladnes to,nepoddaj sa celkom smutku a zialu,plac kolko len chces,hnevaj sa na cely svet,na to mas uplne pravo,ale treba sa vzchopit a verit,ze toto nie je koniec.Pozri je vela zien,ktore po potratoch priviedli na svet krasne a zdrave deticky a na druhej strane,aspon viete,ze to ide,viete,ze ste schopni splodit novy zivot a teraz treba presunut vsetku energiu na to,ze sa to raz znovu podari.Bude ta to este dlho boliet,ale neboj sa liekom na tvoju ubolenu dusicku bude prave dalsie tehotenstvo a ja verim,ze sa Vam to podari!!!
Co sa tyka toho prijmu zajtra,tak dobre,ze ides,mozno to fakt vyzera na mimomaternicove tehotenstvo a keby sa to neriesilo,tak ta to moze ohrozit aj na zivote,takze zakrok je v tomto pripade naozaj nutne.kyret by nemali dovod robit,pretoze ked je maternica cista nemaju ci cistit...narkozy sa neboj,pred MD som pracovala na ARE ako anesteziologicka sestra,takze pri uspavani som bola az moc casto,zaspis naozaj velmi prijemne a narkozu nebudes mat az taku silnu,takze by si nemala mat ziadne tazkosti po zobudeni.No moze sa stat,ze budes mat napr.pocit na zvracanie alebo nieco podobne,kazdy z nas ma iny organizmus,kt.reaguje na rozne lieky inak.ale neboj sa moja,vsetko dobre dopadne.Budem na teba mysliet.
Drz sa Lucka!Si naozaj silna zena!Drzim palce!
@jankaferancova ahoj moja, ako sa mas?
@ciusinka a ty moja ako? ako sa citis?

@ceresnicka1990 no tak paráda, to som sa zbytočne tešila