icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

zuzu1104
19. okt 2013

píšem somariny nie 10 a 13DC ale DPO

ceresnicka1990
19. okt 2013

@fidela86 Ahoj moja, ja som prave 3 DC a cakam aky bude tento mesiac...vcera som si pochovala moju milovanu babicku, kt. stale cakala ,kedy ju urobim prababkou, no nestihla som...som na tom psychicky dost zle, Inofolic briem...jedina pozitivna sprava u mna je ze mrcha prisla na 37 DC co je u mna super pri mojich 50 dnovych cykloch...dufam, ze vsetko bude ok...

uankab
19. okt 2013

@zuzu1104 , jeeeej super, blahozelam !!!!!
urcite to vyjde, musime verit! a posli nam kopec virusikov, lebo u nas zase nic, mrcha sa pomaly ale isto rozbieha :(

zuzu1104
19. okt 2013

@uankab ďakujem Zuzi za povzbudenie a posielam virusíky 🙂

uankab
20. okt 2013

@zuzu1104 chytaaaaammmmm !!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 krásne silnejú, super, držím palce nech je všetko v poriadku...juj verím že do Vianoc aj mne bud ev brušku rásť fazuľka 😵
ozaj baby skvelý receptík dnes som piekla, mňňňňááám
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/skoricovy-ve...

huncut
20. okt 2013

@ceresnicka1990 úprimnú sústrasť moja... plne ťa chápem, my sme mali taký ťažký začiatok roka, najprv moj potrat, potom na bielu sobotu cez Veľkú noc som pochovala dedka, o necelý mesiac manželovu babku...proste jedno za druhým...verím však že im je tam hore len dobre a že nám pošlu dole anjelikov v podobe zdravých detičiek

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut ďakujem Angelika, 🙂určite bude, len tomu musíš veriť 🙂

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 jasné, ved ja silno verím...už nech máme konečne kľudné obdobie bez stresu a aj drobec sa zadarí, vy ste snažilkovali každý deň?

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut zadarí určite 🙂.uvidíš, pozri môj grafík, tam mám zaznačené, ako často sme sa milovali
http://www.fertilityfriend.com/home/4743de

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 dakujem moja, aj za grafík ale nezobrazuje ti milovanie, to nemáš asi nastavené

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut za málo. 🙂Aha, tak napíšem, milovali sme sa 8, 12,13,14,17DC,

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 ďakujeeem, no uvidím kedy sa konečne aj nám zadarí 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut budem držať palce, ja tiež ešte nie som za vodou, vydýchnem si, až keď keď mi lekár povie, že je všetko ok, ale fakt sa veľmi bojím

luckalucka83
20. okt 2013

@fidela86
Nevesaj hlavu, ked ms pride tak pride, s tym nic nenarobime a zlou naladou si len pokazime dalsie dni,
vonku je tak krasne, treba si spravit niecim pekny radost, tak sup do toho 🙂
Ozaj a ms mozno ani neprisla, ci?
😉

fidela86
20. okt 2013

@luckalucka83 Ahojky 🙂 Mame za sebou krasny slnecny vikend v prirode, na vidieku, bolo super a MS zatial nikde...Tak (ne)cakame dalej🙂 Idem akurat precitat, co tu mate noveho 🙂

luckalucka83
20. okt 2013

@fidela86
Tak to je super sprava, ms nech nedorazi 🙂

fidela86
20. okt 2013

@luckalucka83 tak kiezby...ale neverim, ze by to bolo realne...nemam ziadne priznaky (okrem bolestivych a naliatych prs...)- ale take stavy som uz mala, a hned po nich prisla MS...ale tak mozete pre istotu drzat palce ;)

luckalucka83
20. okt 2013

@fidela86
Budeeeeem, vsetky a silno 🙂

fidela86
20. okt 2013

@luckalucka83 vdakaaaa 🙂ty si mala aky vikend?

luckalucka83
20. okt 2013

@fidela86
Fantasticke dva dni v Semmeringu 🙂 Je to nedaleko od nas, tak sme si tam zarezervovali hotel, vyvetrali maleho, pochodili po okoli, povozili sa na lanovke, Matko ani nedychal 🙂 Teraz sli chlapi na bicykel s tym, ze ma nechaju aby som mohla vybalit veci a poupratovat a aha ho, skumam kona 🙂

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 ja ťa chápem, že sa bojíš...je to normálne po tom čo si zažila, som na to podobne ale až budem mať bábo v brušku budem sa snažiť myslieť len pozitívne, žiadne stresy, nič...všetko bude v poriadku

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut veď snažím sa, myslím dokonca pozitívnejšie ako pri predchádzajúcom tehoitenstve, ale ten strach tam ostane do konca tehu. Ver tomu, že aj u teba to tak bude, ten strach tam ostane

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 ja viem, spom si vedomá že strach ostané...stále sa budem sledovať a že či je všetko v poriadku, to je normálne podľa mňa... neboj všetko bude v poriadku

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut presne moja, vkuse chodím na záchod pozerať či náhodou nešpiním alebo nedaj Bože krvácam, stále keď ma niečo pichne , tak ma chytá panika. No je to des. Ale fakt chcem silno veriť, že v júni to bola len náhoda a teraz si už 1.7.2014 +- donesiem z pôrodnice svoj krásny druhý batôžtek 🙂. Veľmi to prajem aj tebe!

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 no to som robila aj ja teraz ked som bola tehu, akoby som tušila že niečo nieje v poriadku... a pri prvom tehu s malpou bolo všetko v poriadku, žiadne problémy ako teraz....takže nechápem...lekárka povedala že teraz je strašne veľa MA a že skoro každá žena si tým prejde 😒

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut presne tak, choooorá doba to je proste. Ja som tiež mala so Samkom bezproblémové tehotenstvo, takže tiež som vôbec nechápala, že prečo to tak bolo pri tomto druhom, som to brala ako samozrejmosť, že otehotniem, donosím, zdravé porodím. Ale tiež som mala od začiatku tušáka, že niečo nie je ok, lebo HCG mi zle stúpalo. Test som mala pozitívny aj to len s duchom až po dvoch týždňoch meškania menštruácie, takže mi to bolo fakt divné.

huncut
20. okt 2013

@zuzu1104 no to som aj ja mala od začiatku nejaké divné, tetsy boli síce silné ale hcg stúpalo pomalšie a nebolo nič vidieť, najprv že mimomaternicové, potom už bolo v maternici ale nič, bez embria...proste otrasný zážitok, nikdy viac zažiť 😒 veľmi to bolí 😢

zuzu1104
20. okt 2013

@huncut chápem ťa, ako keby si opisovala môj príbeh aj u mňa to bolo presne tak isto, ale tak verme, že ďalšie tehu už bude v poriadku, držte sa Angelika a určite ma o všetkom informuj

jankaferancova
20. okt 2013

@zuzu1104 Zuzi moja,tak ja Ti uz takto verejne este raz gratulujem! Nech ta streda vyjde a urcite daj vediet ako ste dopadli.a vitaj medzi tehulkami 😉
Babule,Vam kt.to zatial nevyslo nebojte sa pride cas aj na Vas!drzim palceky!