Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@fidela86 Ahoj moja, ja som prave 3 DC a cakam aky bude tento mesiac...vcera som si pochovala moju milovanu babicku, kt. stale cakala ,kedy ju urobim prababkou, no nestihla som...som na tom psychicky dost zle, Inofolic briem...jedina pozitivna sprava u mna je ze mrcha prisla na 37 DC co je u mna super pri mojich 50 dnovych cykloch...dufam, ze vsetko bude ok...
@zuzu1104 krásne silnejú, super, držím palce nech je všetko v poriadku...juj verím že do Vianoc aj mne bud ev brušku rásť fazuľka 😵
ozaj baby skvelý receptík dnes som piekla, mňňňňááám
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/skoricovy-ve...
@ceresnicka1990 úprimnú sústrasť moja... plne ťa chápem, my sme mali taký ťažký začiatok roka, najprv moj potrat, potom na bielu sobotu cez Veľkú noc som pochovala dedka, o necelý mesiac manželovu babku...proste jedno za druhým...verím však že im je tam hore len dobre a že nám pošlu dole anjelikov v podobe zdravých detičiek
@huncut zadarí určite 🙂.uvidíš, pozri môj grafík, tam mám zaznačené, ako často sme sa milovali
http://www.fertilityfriend.com/home/4743de
@fidela86
Nevesaj hlavu, ked ms pride tak pride, s tym nic nenarobime a zlou naladou si len pokazime dalsie dni,
vonku je tak krasne, treba si spravit niecim pekny radost, tak sup do toho 🙂
Ozaj a ms mozno ani neprisla, ci?
😉
@luckalucka83 Ahojky 🙂 Mame za sebou krasny slnecny vikend v prirode, na vidieku, bolo super a MS zatial nikde...Tak (ne)cakame dalej🙂 Idem akurat precitat, co tu mate noveho 🙂
@luckalucka83 tak kiezby...ale neverim, ze by to bolo realne...nemam ziadne priznaky (okrem bolestivych a naliatych prs...)- ale take stavy som uz mala, a hned po nich prisla MS...ale tak mozete pre istotu drzat palce ;)
@fidela86
Fantasticke dva dni v Semmeringu 🙂 Je to nedaleko od nas, tak sme si tam zarezervovali hotel, vyvetrali maleho, pochodili po okoli, povozili sa na lanovke, Matko ani nedychal 🙂 Teraz sli chlapi na bicykel s tym, ze ma nechaju aby som mohla vybalit veci a poupratovat a aha ho, skumam kona 🙂
@huncut presne moja, vkuse chodím na záchod pozerať či náhodou nešpiním alebo nedaj Bože krvácam, stále keď ma niečo pichne , tak ma chytá panika. No je to des. Ale fakt chcem silno veriť, že v júni to bola len náhoda a teraz si už 1.7.2014 +- donesiem z pôrodnice svoj krásny druhý batôžtek 🙂. Veľmi to prajem aj tebe!
@zuzu1104 no to som robila aj ja teraz ked som bola tehu, akoby som tušila že niečo nieje v poriadku... a pri prvom tehu s malpou bolo všetko v poriadku, žiadne problémy ako teraz....takže nechápem...lekárka povedala že teraz je strašne veľa MA a že skoro každá žena si tým prejde 😒
@huncut presne tak, choooorá doba to je proste. Ja som tiež mala so Samkom bezproblémové tehotenstvo, takže tiež som vôbec nechápala, že prečo to tak bolo pri tomto druhom, som to brala ako samozrejmosť, že otehotniem, donosím, zdravé porodím. Ale tiež som mala od začiatku tušáka, že niečo nie je ok, lebo HCG mi zle stúpalo. Test som mala pozitívny aj to len s duchom až po dvoch týždňoch meškania menštruácie, takže mi to bolo fakt divné.
@zuzu1104 Zuzi moja,tak ja Ti uz takto verejne este raz gratulujem! Nech ta streda vyjde a urcite daj vediet ako ste dopadli.a vitaj medzi tehulkami 😉
Babule,Vam kt.to zatial nevyslo nebojte sa pride cas aj na Vas!drzim palceky!

píšem somariny nie 10 a 13DC ale DPO