Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka zial niekedy si ludia neuvedomia co povedia... uprimne mam podobnu skusenost... kedze nasi odchadzali na dovolenku, tak sme im pred odchodom povedali ze cakame babo (to som bola asi v 7tt)... medzitym ako boli na dovolenke sme on prisli... a moja mamina (a doteraz nemozem tomu uverit) mi povedala ze sme sa predvcasne tesili! skoro ma vystrelo! nejako som to z nou nerozoberala odvtedy ale povedala som si ze najblizsie to neoznamim nikomu pokial nebudem na konci prveho trimestra.. svokra doteraz o tom nevie..
akurat ze najblizsie sa nejako nekona ☹ ☹ ☹
inak praveze prve mesiace su najlepsie na otehotnenie,tak uprimne povedane cakat nemusite a pustite sa hned do toho! mne mrcha prisla hned, asi po 3 tyzdnoch a potom som mala vyse roka velmi rozhadzany cyklus.. pupalkovy olej je to na velmi dobry. Drzkaj sa!
@zuzu1104 ,urcite bude vsetko ok, neboj,.. inak v UK nedavaju ziadne lieky na udrzanie tehu. vraj je to len oddialovanie osudu.. ak je plod v poriadku, tak sa udrzi (aj ked spinis, to som mala pri Magduske).. a ak je nieco zle, tak odide bud hned, alebo casom lebo sa prestane vyvijat.. a rikikove tehotenstvo je tiez len vtedy ak mas nejake zavazne zdravotne problemy (ako preklampsia, atd).. inak ta nechaju zit 🙂
@ciusinka ach moja, tak to naozaj "potesi"....Myslim, ze kocky nado mnou vyssie v prispevkoch to presne vystihli...Kazdopadne, drzkaj sa nam....
@zuzu1104
@luckalucka83
A vy kocky, kiezby uz som bud hned dostala tu MS alebo uz vobec...lebo take natahovanie neznasam...Kazdopadne, dnes som na konci 32DC...a mavam riadne cca. 30dc...ale bolo uz aj 34, takze zatial nie je dovod sa nicoho "obavat"...och...No nic kocky, ja musim na skolnie zajtra, kde budem az do konca tyzdna...a uz podbrusko zacinavam citit...
Drzte sa mi tu a cakam uz len same dobre spravy od vas, uz ked to tak pekne @zuzu1104 zacaka ;)cmuky🙂
@fidela86
Budeme v kazdom propade na Teba mysliet, aby to teraz nebolo 34 dc, ale 9 mesiacov 🙂
Pekny skoliaci dnik zajtra 🙂
@luckalucka83 vdaka 🙂 kiezby si mala pravdu...ale pre mna ako prvosnazilku je to nieco priam magicke a zazracne a nepredstavitelne, zeby to vobec mohlo vyjst ;)
@huncut No ved toto, ze ako keby nestacil ten stres, co tam clovek ma, este aj natahovacky s lekarmi musi riesit..Ale ja som mala este nakoniec stastie, lebo v ten den nam robili kyret styrom, z toho 2 boli v nemocnici uz den predtym a ani v ten den ich nepustili, takze stravili v nemocnici 2 noci..Tak este stastie, ze som si vydobila, aby ma pustili uz v ten den..
@uankab No ja som povodne mame o tomto nechcela vobec hovorit, lebo sme sa uz viac ako mesiac nebavili, ale svokrovcom sme to povedali a ti, ze asi by som jej to mala povedat..A tak nejako som dufala, ze ju to nejako preberie alebo co..Ale nie, ona mi zahlasi toto a uz sa ma potom ani neopyta, ako sa mam alebo ako sa citim..A presne som si aj ja povedala, ze nabuduce (snad nejake bude) im to poviem az tak najskor v 4. mesiaci..Svokrovcom aj skor, ale nasim urcite nie..a mozno im to nepoviem vobec, az ked sa niekedy potom stretneme a budem mat brucho, tak ved vtedy to zistia..
No ja som teraz zacala brat ten Calibrum Babyplan, tak snad aj to trochu pomoze a chceme pockat do toho dalsieho cyklu ked mi nabehne a potom sa asi zase zacneme snazit..Tiez som to uz pocula z viacerych stran, ze takto po kyrete je to lahsie otehotniet, ked je maternica cista a tak..Ved aj kamoska bola na kyrete v juni, pockali na obnovu cyklu a hned sa im zadarilo a teraz je v 8. tyzdni..Tak kiezby sa aj nam zadarilo, ale neverim tomu, ze by sme mali take stastie ☹ no ved uvidime..
@ciusinka ja ťa chápem a ani si nevieš predstaviť ako. Ja sa tak neuveriteľne bojím, že keď prídem k lekárovi a opäť tam bude len vačok, sa z toho celá trasiem, ale snažím sa presviedčať, že toto bábätko je bojovník a všetko zvládne. 🙂
Každé snaženie o dieťa je iné a je naozaj pravda, že maternica je po kyretáži ako pohnojená a očakáva náhradu, už to môžem potvrdiť aj ja. Takže určite sa vám zadarí hneď. Len v to jednoducho musíš veriť, zahnať pochmúrne myšlienky čo najďalej od seba. Ja viem, že je to ťažké, ale nič iné ti poradiť nemôžem.
Teraz je fakt chorá doba, potráca skoro každá žena, asi nám nič iné neostáva len sa zmieriť s touto informáciou, lebo už do tejto štatistiky patríme aj my dve.
A vieš čo je aj dôležité? No predsa fakt, že môžte počať prirodzene, že to proste ide. Len sa proste k vajku dostala zdegenerovaná spermia a tak dieťatko príroda vyselektovala. Bola to len zlá náhoda.
Kúp manželovi E-čko, selén a zinok na kamošov
@zuzu1104 No ved to ze ked vidim a citam, kolko zien potrati, tak mi je z toho az do placu ☹ a potom sa zase niekde docitam o tom, ako nejaka zena zabila svoje dieta, ako minuly tyzden tusim na druhy den ako som bola v nemocnici, som sa docitala, ze nejaka zena hodila svojho novorodenca do latriny a tam ho nasli mrtveho..No kde uz preboha je ta spravodlivost, ked takymto je dopriate mat dieta a este ho potom aj zabiju a ti, co po dietati tuzia a chcu mu dat vsetko, tak ti potratia? ☹ Je to cele chore a nespravodlive..
Ano tym sa utesujem, ze sa to podarilo prirodzene, tak snad sa to podari znovu..Ale kazdopadne uz viem, ze test si budem robit najskor 2 tyzdne po tom, ako mi bude meskat..
@ciusinka Máš pravdu je to nespravodlivé, ale keď si to zas vezmeš z inej strany, bábätko odíde preto, lebo by malo byť pravdepodobne postihnuté alebo nejako choré, slabé. A keď vidíš také postihnuté dieťa, nie je ti ho ľúto, že ho tak svet doslova neprijíma? Tak mu je určite lepšie v nebíčku, ako sa trápiť na tomto svete. Také deti sú doslova nedoktnuté a prečo by ich mal svet nejakým spôsobom špiniť.
Ja som čítala jednu krásnu knihu po potrate, volala sa Schody do neba a tá mi toľko vecí pomohla pochopiť, že moje nazeranie na život sa úplne zmenilo a hlavne som začala byť vyrovanejšia. Odporúčam si to prečítať.
Budem ti silno držať palce, aby sa to podarilo a aby bolo všetko ok. 🙂
@zuzu1104 Dakujem Zuzi, aj tym sa utesujem, ze mozno by babo malo nejake problemy aj kvoli tomu, ze som brala tie antibiotika, aj ked teda vsade pisali, ze su v tehu bezpecne, ale clovek nikdy nevie..Tak hladam vselijaku takuto utechu, ze mozno by som 9 mesiacov trpla, ci sa nahodou neprejavi nejake postihnutie alebo nieco take..Preto aj teraz beriem uz radsej tie vitaminy, aj manzel zacal brat vitaminy, tak snad to pomoze nasmu buducemu mimi sa udrzat..

@huncut Tak to si mala vazne super Silvester ☹ ☹
Mne lekar v pondelok a aj v utorok rano hovoril, ze to je jednodnova zalezitost, este v utorok mi hovoril, ze v Amerike sa to robi tak, ze zena je normalne v robote, po robote ide na zakrok povedzme o piatej a na druhy den je znovu v robote..Tak ja som s tym tak aj ratala, ani som si nebrala uterak, zubnu kefku, nic..Lebo aj mojej kamaratke to robili v tej istej nemocnici v juni a jej to urobili rano o 9:00 a o 14:00 uz isla domov..
V utorok rano som na 7:00 isla na ambulanciu, kde mi dali papiere na prijem, sestricka mi vzala asi 3 litre krvi, poslali ma na EKG..A potom na prijem, tam som vypisovala nejake papiere, dali ma na izbu..a nic sa nedialo, stale som sa pytala, kedy asi budem na rade, tak sestricka mi povedala, ze najprv robia cisarske rezy a potom tieto zakroky..Este o nejakej 12:45 bol lekar za mnou a ze ma vezmu za chvilu (nerobil to on) a pustia ma v ten den domov..Na zakrok som isla nejako 13:45, potom na izbe ked som sa prebrala mi sestricka povedala, ze mam tak 2 hodiny minimalne lezat a mam si pospat..no ja som uz ani oka nezazmurila, uz som len sledovala hodinky, kedy to prejde a pojdem domov..Isla som za sestrickou, ze kedy mozem ist domov a ona ze na dalsi den! No skoro som odpadla, lebo ze mi nikto nepodpisal prepustaciu spravu, tak som ju poprosila, ci nemoze niekomu zavolat, nejakemu lekarovi, nech mi to pride podpisat..Tak ze zavola lekarke, co ma sluzbu..Potom mi prisla povedat, ze lekarke povedala, ze mi podpise tu spravu ked pride na vecernu vizitu, ale to bohvie, kedy bude, podla toho, kolko bude mat pani lekarka prace..No a pani lekarka ked prisla si ma zavolala a este na mna nabliakala, ze kto mi to povedal, ze pojdem v ten den domov, hovorim, ze moj lekar, co je prednosta kliniky..A ze on to nikomu tam nepovedal, ona ma za mna zodpovednost atd..Takze este na mna nakricala za to, ze som len chcela to, co mi lekar sam X-krat opakoval..Toto sa udialo nejako 18:15 a teda ze ma pusti o osmej, ani o chvilu skor!Tak som este cakala a potom chvalabohu som isla domov..Bol to teda zarucene najhorsi den mojho zivota :(