icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

fidela86
20. nov 2013

@adikaz jeeeej, tak to siiilno siiilno drzim palce 🙂 Mne ma dorazit dnes resp. zajtra, ale zvykne sa omeskat aj 4 dni sem- tam, takze to ma este casu :D

adikaz
21. nov 2013

@fidela86 joj nic mrcha prisla dalsi pokus moze byt az po 18.12 az vtedy mi pride chlap. ale tebe drzim paluchy aj na nohach aby sa zadarilo

fidela86
21. nov 2013

@adikaz aaale do kelu...to mi je luto....ale nevesaj hlavu, ideme do dalsieho kola....🙂
Ja zatial cakam, dnes mala dorazit, ale zajtra uz podla mna dorazi, uz aj prsia viac pobolievaju, aj som nafuknuta...hmm :/ ja by som ju brala hned, len nech ma nenatahuje, ako minuly mesiac...tak uvidime...a dik za tie palce, nadej zomiera posledna 🙂

adikaz
22. nov 2013

@fidela86 to je na tej potvore najhorsie ze da nadej a potom pride ale prajem aby neprisla

fidela86
22. nov 2013

@adikaz ved prave...preto ja vzdy vravim, nech radsej pride skor, ako ma ma natahovat...Ale nemyslim si, ze by sa zadarilo tento mesiac, tak uz by vazne mohla dojst...

uankab
22. nov 2013

@fidela86 . moja uz trva 7 dni.. nechapem, so spinenim 3 dni pred uz viac menej spinim / krvacam 10 dni 😨 .. nechapem co sa deje..

fidela86
22. nov 2013

@uankab aale, to je dost...zvyknes to mavat castejsie? Ja pri nachladnuti ma niekedy aj 7, max. 8 dni, aj ked posledne 4 su skor potom len takym spinenim...

uankab
22. nov 2013

@fidela86 zvyknem spinit niekedy az 4 dni pred, ale obvykle na stvrty den po uz len malinko spinim a na piaty nic... Teraz som siedmy a este stale spinim, nechapem 😒 ....prechladnuta nie som, ale som mala vela stresu v robote, vcera som to eskalovala na lidske zdroje a dnes riaditelovi nasej pobocky... Tak mozno je to aj tym zapricinene.. Neviem, a potom sa cudujem ze sa nedari 😢 ... Stres tomu urcite nepomaha...

fidela86
22. nov 2013

@uankab tak to ti rozumiem,,,ja som mala spinenie medzi cyklami kvoli stresu...vtedy mi vyskocil prolaktin kvoli tomu...Ten stres nam ver+u na nicom nepridava...drzim palce, nech sa to dam cim skor spat do normalu...

zuzu1104
23. nov 2013

@uankab Ahoj Zuzi, cítim sa nanič, je mi brutálne zle, už asi tretí deň na skapanie, celý deň. Nemôžem nič jesť, zo všetkého ma naťahuje. Z nemocnice som sa vrátila vo štvrtok a v piatok som bola na kontrole u svojho gynekológa a ten povedal, že hematóm sa už vstrebal a bábätko krásne rastie a presne zodpovedá veľkosti podľa ovulky. Dnes som podľa menzesu 8+4 a podľa ovulky 8+5. Tak som veľmi šťastná, že to moje zlatíčko je v poriadku. 🙂
Stále ležím v posteli, aby som opäť nezačala špiniť. Doktor ma dal na rizikové a až do materskej som na PN.
A vy sa máte ako? Ty ako s cyklom? Ste zdravé?

fidela86
23. nov 2013

@zuzu1104 tak to sme rady, ze ste v poriadku 🙂 Len sa drz, davaj na seba pozor a oddychuj oddychuj 🙂

zuzu1104
23. nov 2013

@fidela86 ďakujem moja. 🙂 A ty ako s mrchou, nedošla?

fidela86
23. nov 2013

@zuzu1104 ahoj, nedosla...ale test bol negativny dnes rano...takze nic 😖

zuzu1104
23. nov 2013

@fidela86 to ma veľmi mrzí:(, ale keď nedošla, tak ešte nie je nič stratené, ešte nestrácaj nadej

fidela86
23. nov 2013

@zuzu1104 tak nestracam...uvidime, ci dorazi alebo nie...inak to budem brat, ak naozaj nepride, lebo som ani raz v zivote nemala nad 35DC, co je v pondelok, takze dovtedy ak nic, ziadna MS, tak este mi nadej obzije ;)drzte mi palce kocky, ja by som hrozne chcela, aby to vyslo...

zuzu1104
23. nov 2013

@fidela86 budem na teba silno myslieť🙂, držím palce!

fidela86
23. nov 2013

@zuzu1104 dakujeeem 🙂 budem to potrebovat 🙂 si zlata 🙂Skoda, ze to kazda zena nema rovnake, aby sme s urcitostou vedeli, ako na tom sme a nie takto tapali v nadeji nenadeji...;)

zuzu1104
23. nov 2013

@fidela86 viem o čom hovoríš, ale ti môžem povedať, že aj keď otehotneš, tak ani vtedy nebudeš mať v ničom istotu :(
Ale veľmi ti prajem, aby tá hnusná červená potvora už nedorazila, aby si už aspoň v tomto vedela na čom si. 🙂 Určite mi potom napíš, dobre?

fidela86
23. nov 2013

@zuzu1104 samozrejme 🙂 A vdaka za podporu🙂

zuzu1104
23. nov 2013

@fidela86 za máličko, kedykoľvek 🙂

fidela86
24. nov 2013

@uankab ahojky, ako sa mas, ako spinenie, ustalo to?

jankaferancova
25. nov 2013

Snažilôčky moje ako sa máte?čo nového?
My sa máme fajn,dnes I.screening,NT všetko je ok.Babuľo má všetko čo má mať,maminke bruško rastie,papá,chutí jej 😀 a tu je najnovšie foto

uankab
26. nov 2013

@fidela86 , ustalo veru... dnes som 11DC a mam pozitivne ovu testy.. a manzel nie je doma ☹ .. pride zajtra, tak sa pojde na vec 🙂 a ty ako?

@jankaferancova , fotka bruska chyba 😉

jankaferancova
26. nov 2013

@uankab bude aj to,nebojkaj 😉

uankab
29. nov 2013

baby, nejako to tu utichlo.. ako sa mate? ja mam teraz tazky tyzden pred sebou v robote, potom skusku deviateho a po nej sa konecne mozem tesit na Vianoce 🙂

jankaferancova
29. nov 2013

@uankab drzim palce,nech to zvladnes!no ticho tu je,pockaj ved oni vsetky naraz tu vyletia so svojimi pozitivnymi tehu testikmi 😉

fidela86
30. nov 2013

@uankab ahoj, utichlo veru...ja sa nemam nic moc, posledna MS ma doslova zlomila a nejako uz po tom vsetkom neostava ani ta nadej...takze to tu nejako tiez neriesim a mozno to v konecnom dosledku ani nebude zle, trosku nemysliet len na to jedno, aj ked sa to zrejme nevyhnem...ty sa drz a maj sa lepsie, nech sa dari 🙂

zuzu1104
1. dec 2013

@jankaferancova Jani, krásne fotky, blahoželám k dobrým výsledkom, len nech ste zdravučkí 🙂

zuzu1104
1. dec 2013

Ahojte kočky, ako sa máte? Ako sa vám darí?
@ciusinka Luci, ako sa ty máš? Ako sa cítiš?

jankaferancova
1. dec 2013

@zuzu1104 Dakujem moja,aj Vy sa drzkajte,a ako sa mi mas?