Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@adikaz aaale do kelu...to mi je luto....ale nevesaj hlavu, ideme do dalsieho kola....🙂
Ja zatial cakam, dnes mala dorazit, ale zajtra uz podla mna dorazi, uz aj prsia viac pobolievaju, aj som nafuknuta...hmm :/ ja by som ju brala hned, len nech ma nenatahuje, ako minuly mesiac...tak uvidime...a dik za tie palce, nadej zomiera posledna 🙂
@fidela86 zvyknem spinit niekedy az 4 dni pred, ale obvykle na stvrty den po uz len malinko spinim a na piaty nic... Teraz som siedmy a este stale spinim, nechapem 😒 ....prechladnuta nie som, ale som mala vela stresu v robote, vcera som to eskalovala na lidske zdroje a dnes riaditelovi nasej pobocky... Tak mozno je to aj tym zapricinene.. Neviem, a potom sa cudujem ze sa nedari 😢 ... Stres tomu urcite nepomaha...
@uankab Ahoj Zuzi, cítim sa nanič, je mi brutálne zle, už asi tretí deň na skapanie, celý deň. Nemôžem nič jesť, zo všetkého ma naťahuje. Z nemocnice som sa vrátila vo štvrtok a v piatok som bola na kontrole u svojho gynekológa a ten povedal, že hematóm sa už vstrebal a bábätko krásne rastie a presne zodpovedá veľkosti podľa ovulky. Dnes som podľa menzesu 8+4 a podľa ovulky 8+5. Tak som veľmi šťastná, že to moje zlatíčko je v poriadku. 🙂
Stále ležím v posteli, aby som opäť nezačala špiniť. Doktor ma dal na rizikové a až do materskej som na PN.
A vy sa máte ako? Ty ako s cyklom? Ste zdravé?
@zuzu1104 tak nestracam...uvidime, ci dorazi alebo nie...inak to budem brat, ak naozaj nepride, lebo som ani raz v zivote nemala nad 35DC, co je v pondelok, takze dovtedy ak nic, ziadna MS, tak este mi nadej obzije ;)drzte mi palce kocky, ja by som hrozne chcela, aby to vyslo...
@fidela86 , ustalo veru... dnes som 11DC a mam pozitivne ovu testy.. a manzel nie je doma ☹ .. pride zajtra, tak sa pojde na vec 🙂 a ty ako?
@jankaferancova , fotka bruska chyba 😉
baby, nejako to tu utichlo.. ako sa mate? ja mam teraz tazky tyzden pred sebou v robote, potom skusku deviateho a po nej sa konecne mozem tesit na Vianoce 🙂
@uankab drzim palce,nech to zvladnes!no ticho tu je,pockaj ved oni vsetky naraz tu vyletia so svojimi pozitivnymi tehu testikmi 😉
@uankab ahoj, utichlo veru...ja sa nemam nic moc, posledna MS ma doslova zlomila a nejako uz po tom vsetkom neostava ani ta nadej...takze to tu nejako tiez neriesim a mozno to v konecnom dosledku ani nebude zle, trosku nemysliet len na to jedno, aj ked sa to zrejme nevyhnem...ty sa drz a maj sa lepsie, nech sa dari 🙂
@jankaferancova Jani, krásne fotky, blahoželám k dobrým výsledkom, len nech ste zdravučkí 🙂

@adikaz jeeeej, tak to siiilno siiilno drzim palce 🙂 Mne ma dorazit dnes resp. zajtra, ale zvykne sa omeskat aj 4 dni sem- tam, takze to ma este casu :D