icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ciusinka
15. dec 2013

@jankaferancova Testla som dnes rano,ale zase len jedna ciarka..Ale ziadne naznaky mrchy,jedine mam take zvacsene prsia,ale nebolia ma nejako..Tak ja tomu nerozumiem ☹

jankaferancova
15. dec 2013

@ciusinka Fiha?no tak nevadi,cakame dalej,vyzera to dobre,mna by asi lakalo aj zajtra rano spravit 😉 Drzim palceky,nech mrcha naozaj nepride!

ciusinka
15. dec 2013

@jankaferancova Vies co teraz si asi urobim az vo stvrtok,to budem 37 DC a to uz by snad muselo ukazat..Teda ak dovtedy mrcha nepride..Lebo vo stvrtok mame vianocny vecierok v praci,tak aby som vedela,ci mam alebo nemam pit..

Ale uz mi to riadne lezie na mozog,dnes v noci sa mi snivalo ze som si robila asi 3 testy a vsetky pozitivne a vzapati sa mi snivalo ze prisla mrcha ☹ach jo..

jankaferancova
15. dec 2013

@ciusinka tak to veru uz musi ukazat nieco.a vies co znamena krv v sne?RADOSŤ! Tak bodaj by to bola radosť z pozitívneho testiku! 😉

ciusinka
15. dec 2013

@jankaferancova No kiezby to tak bolo,ale moc tomu neverim,hlavne dufam,ze nebudem mat nejaky zdravotny problem,ked mrcha meska..

fidela86
15. dec 2013

@ciusinka drzim palceky na testovanie, daj vediet, co a ako 🙂

ciusinka
15. dec 2013

@fidela86 Dakujem velmi pekne a jasne,ze dam vediet..

A dufam,ze aj vam sa uz tiez coskoro zadari,asponze su teraz tie Vianoce a da sa mysliet aj na ine veci..

zuzu1104
16. dec 2013

@ciusinka Do frasa, táto správa ma vôbec nepotešila a som z toho veľmi sklamaná :(. Veľmi držím palce, aby mrcha meškala preto, že si tehotná, ale ak nie, tak choď na gynekológiu, aby ti pichli vyvolávačku ak by si bola aj tak tehotná, tak vyvolávačka bábu neuškodí, skôr tehotenstvo podporí. Myslím na teba, drž sa!

ciusinka
16. dec 2013

@zuzu1104 No ved uvidime, ked do zajtra nic, urobim dalsi test a ked stale nic, tak potom vo stvrtok..Zajtra budem 35 DC..Len najhorsie je to, ze teraz ani nebudem mat kedy ist k lekarovi, kedze idu sviatky a to urcite nebude robit a my aj cestujeme prec..A vlastne teraz v piatok bude len tyzden, co mi meska..Cely den ma boli v podbrusku, prsia mam zvacsene a uz ma aj bolia, ale to podbrusko ma bolelo aj v piatok a nic..Som stale unavena, raz mam zacpu, raz mam hnacku a stale chodim cikat..Tak ja uz tomu nerozumiem ☹

zuzu1104
16. dec 2013

@ciusinka A testík máš ten najcitlivejší? Ja fakt pevne verím, že si tehotná, veľmi ti to prajem z celeeeeho srdca. A k lekárovi nemôžeš ísť vo štvrtok ak do vtedy nedostaneš a test bude stále negat??

ciusinka
16. dec 2013

@zuzu1104 No testy mam tie od lauritky, co tu predava v bazare, to neviem, ake su citlive, ale tusim ty si mi ich vtedy aj odporucala?No vo stvrtok to je len 6 dni meskanie a nechcem aby tam na mna kukali ako na debila zase a na UTZ by tak skoro aj tak nic nevidel a ja sa k nemu musim tak ci tak objednat vopred a to uz vo stvrtok bude neskoro..No uvidim, neostane mi ine, len cakat..Este sa jedine utesujem tym, ze kamoske tiez na 33 DC este nic neukazalo a na 36 DC mala este len slabucku druhu ciarku..Takze nejaka malicka nadej este je, ale vobec tomu neverim, len nechapem, naco ta mrcha caka ☹

zuzu1104
16. dec 2013

@ciusinka Luci a kedy si mala ovuláciu, vieš to alebo si sa nesledovala?
Tie od lauritky sú najcitlivejšie, takže to by ti malo ukázať už 10-11DPO a áno ja som ti ich odporučila.
Tak to budeš musieť vydržať bez lekára, nič iné asi neostáva

ciusinka
16. dec 2013

@zuzu1104 Vies co podla toho, co som zvykla mat, tak byvala ovulka tak na 17-19 DC a to by vychadzalo tak na 29.11.-1.12., ze vtedy niekedy bola..Aj hlien som vtedy nejako badala..Takze to uz som daaavno po 10-11 DPO..No kazdopadne mi teraz neostane ine len to riesit bez lekara, tak snad to nebude az take, ze by bolo treba vyvolavacku, tu som zatial nepotrebovala nikdy..

zuzu1104
16. dec 2013

Budem držať palce, aby to dopadlo dobre a máš pravdu to už si viac DPO, ale tak každá sme iná a aj každé tehotenstvo je iné. Niektorým ženám ukáže aj neskôr test, tak uvidíme. Určite nás informuj.

ciusinka
16. dec 2013

@zuzu1104 No jasne, dam vediet a dakujem 🙂

ciusinka
19. dec 2013

@zuzu1104
@jankaferancova Ahojte, takze ja stale nic, dnes som 37 DC, rano test negativny, ved ako inak, bolia ma prsia a brucho, ale to uz par dni a mrcha stale nikde, takze je to proste uplna parada, ved preco by som ja mala mat pekne sviatky, ked sa mozem radsej takto stresovat ☹

zuzu1104
19. dec 2013

@ciusinka To ma mrzí moja :(, dúfam, že ťa mrcha nebude dlho naťahovať a keď má prísť, tak nech radšej príde :(

ciusinka
19. dec 2013

@zuzu1104 No prist pride urcite, to je jasne, len by ma vazne zaujimalo kedy..Uz som z toho uplne hotova, len nervy a stres mam 😢

jankaferancova
19. dec 2013

@ciusinka och moja,tak ja som sa tesila na dnes,ze napises,ze si si nasla //. Je zaujimave,ze test stale nic neukazuje,inak musim povedat,ze mne tie od lauritky ukazovali ovela slabsie ako ostatne,teda presnejsie mala som pruzkovy RapiClear,tak este by som vyskusala ten urobit.Ja stale verim,ze to meskanie je zapricinene tehotenstvom,ale ak to tak nie je,nech mrcha pride na cas.Je to vsetko cele cudne,aj ovulka bola velmi davno,uz by mrcha mala tak ci tak prist,ak dobre ratam od ovulky je to uz cca 18-20dni,takze ked rozmyslam,bud bola ovulka neskor ako si si myslela,ze bola,tymto ta urcite nechcem spochybnovat a mrcha pride o par dni alebo si fakt tehotna a testy to este stale neukazuju,takisto aj psychika vie posunut mrchu,ale myslim,ze toto je uz moc,ze to psychikou nebude.Vies Luci,su zeny,ktorym ukazu testy tehotenstvo aj po 2 tyzdnoch meskania,takze este tam stale ta nadej je.Odporucam vyskusat inu znacku tehotenskeho testu a potom uz uvidis,ak tam nic neukaze,tak bud mrcha pride,alebo je to fakt tym testom,ze treba este pockat na tie // par dni....drzim palce!!!

ciusinka
19. dec 2013

@jankaferancova Dnes som si robila uz iny test, taky ruzovy rapiclear, co sa tam naberie do takej pipety a nakvapkaju sa 4 kvapky do otvoru a caka sa, ale tiez nic..Tak ja uz fakt neviem..Ale mrcha urcite dojde, len neviem, dokedy chce cakat ☹ citala som tu teraz poslednych par dni aj pribehy inych bab, ktorym tak meskalo a testy boli negativne, jedna dostala mrchu po 12 dnoch meskania..Keby mi ale nebolo tak cudne, teda ta bolest v podbrusku a to mam uz od piatku..A aj tie prsia ma jeden den bolia uplne hrozne a druhy den skoro vobec..No ved v kazdom pripade cakam dalej..K lekarovi sa dostanem tak ci tak az po novom roku, takze este mozem cakat dalej..

Akoze tu ovulku mozes kludne spochybnit, lebo ja si nie som ista, kedy presne bola..Lebo sice som si nasla ten hlien vtedy, ked mala pravdepodobne byt, ale ved potom aj dalsie 2 tyzdne som mala ten priesvitny zelatinovy hlien, tak ja neviem, co to znamena, mozno nakoniec islo aj o anovulacny cyklus alebo ja uz neviem, preco to moze byt..

jankaferancova
19. dec 2013

@ciusinka tak moze to byt aj anovulacny cyklus,ale na to radsej nemyslime 😒 takze dnes si si robila uz iny test...no uvidime ci mrcha pride,este ma napadla jedna vec,ze ked sa k lekarovi nedostanes teraz,tak existuje ina moznost,ist na gyn.pohotovost,u nas to normalne funguje kazdy den od poobedia do rana.Ja by som tam isla s tym,ze mi meska mrcha a mam bolesti,testy negativne a oni by Ti iu pichli vyvolavacku,kt.bud pomoze k tomu,aby prisla mrcha,ale ak si tehotna neuskodi,prave naopak pomoze.Nemusis tam ist hned teraz staci aj po vikende,to uz bude meskanie (ak nepride) dost velke.
Ja by som to riesila takto,cakat a az po novom roku ist k lekarovi,to by som asi nezvladla 😉 a ak je nejaky problem,tak nech ho riesia cim skor,z pohotovosti ta nevyhodia a odides odtial s tym pocitom,ze budes vediet co sa asi deje.
Samozrejme,nechcem Ta na nic nahovarat,ja by som to riesila takto,do noveho roku je este dost daleko 😉

ciusinka
19. dec 2013

@jankaferancova No ja prave na pohotovost nejako velmi ist nechcem, uz som sa tam nachodila tento rok dost a hlavne moc taketo veci tam nechcem riesit..No ved uvidime, ja dufam, ze ked ma mrcha prist, tak pride do vikendu a bude aspon pokoj..

jankaferancova
19. dec 2013

@ciusinka no vsak jasne,mas pravdu.Ale to bola len taka moja uvaha 🙂 tak daj vediet,ako sa to s tebou dalej vyvija.Budem na teba mysliet!

ciusinka
19. dec 2013

@jankaferancova Jasne dam vediet, dakujem 🙂

fidela86
22. dec 2013

@ciusinka ahojkky moja, tak ako?

ciusinka
23. dec 2013

@zuzu1104
@jankaferancova
@fidela86

Ahojte, tak nakoniec som v sobotu napisala lekarovi, ci nahodou nerobi este dnes alebo v piatok, kedze mrcha stale nikde, tak ze by som dobehla na UTZ alebo vyvolavacku..Tak mi zavolal a dohodli sme sa, ze dnes pridem rano na ambulanciu, ze on sice nevie, ci tam bude, lebo este sa nerozhodol, ci pride, ale ze nech pridem a poviem sestricke, o co ide a ze mi ma pichnut tu vyvolavacku, ze on jej mozno aj zavola..Tak ze ok..No len mala som samozrejme nervy z toho, zase dalsia injekcia a vobec sa mi nechcelo ist k lekarovi ☹ tak som sa rozhodla, ze tu mrchu nejako vyvolam, uz v piatok som si dala horuci kupel, v sobotu sme si otvorili s muzom flasu cerveneho..Vcera rano som sa zobudila a stale nic, tak uz som prepadala uplnej depke a potom sa asi moje telo nado mnou zmilovalo a zacala som spinit..Takze mrcha sa rozbieha..Chvalabohu..Aj dnes sice len spinim, ale minuly mesiac som to mala tiez tak, ze najprv 5 dni spinenie a az potom mrcha..Takze nakoniec som k tomu lekarovi nesla a obislo sa to bez vyvolavacky, chvalabohu..

jankaferancova
3. jan 2014

@ciusinka ahoj moja,tak po dlhsej dobe som tu nakukla,nakoniec mrcha prisla,no nevadi,aspon,ze prisla,idete dalej,podari sa raz urcite!
Ja som bola vcera v poradni a dozvedeli sme sa,ze cakame druheho chlapceka 😉 teraz je radost o to vacsia,ked vieme co to bude a moc moc sa tesime 🙂
@zuzu1104
@fidela86
@ceresnicka1990
@nelinkabublinka
@uankab

fidela86
3. jan 2014

@jankaferancova jeej , tesime sa vsetky s tebou, to je super 🙂 no my cakame, ze rok 2014 bude k nam lepsi, ako ten minuly, tak uvidime ;)

jankaferancova
6. jan 2014

@fidela86 Dakujem krasne 😵 ja Vam prajem,aby bol tento rok snazilkovania uspesny pre kazdu jednu z Vas a budem sa s kazdou jednou tesit z tych krasnych sprav!

manucao
6. jan 2014

@jankaferancova Ahoj citam, ze si statna..musi to bt krasny pocit mat dveciarky na teste..Ja som ich mala pred 8 rokmi..presne v marci to bude 8 rokov..dcera je uz slecna a druhe sa nam zatial nedari..skusame takmer dva roky..Beriem uz tretie balenie inofolicu a som po porefuku vajcovodov a tie boli priechodne..Tak snad..Prave mam ovulku ,alebo som po nej..sama neviem..od soboty ma picha do vajecnikov..v sobotu vecer som mala ten soplovity hlien a milovali sme sa s manzelom vcera..a dnes ma opat picha do vajecnikov...tak snad..dnes som 15 den cyklu a vcera na 14 sme sa milovalli...