icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
6. jan 2014

@manucao Ahoj,ano som velmi stastna...neboj sa,na dobre sa niekedy dlho caka....a veru u Teba je to naozaj velmi dlha doba,ja si neviem predstavit v akom stave by bola moja psychika 😒 urcite ta kazdy povzbudzuje slovami,neboj sa podari sa,podari sa,pride to casom...snad Ti ten Infolic zaberie,budem drzat palce a verit,ze tu onedlho bude aj tvoj prispevok plny stastia,radosti 😉

manucao
6. jan 2014

@jankaferancova no snazime s o babo takmer dva rojky..aleminuly rok sme to az tak neriesili, lebo sme kupili dom a prerabali..vlastne to ako keby sme stavali na novo..a v lete toho roku sme sa stahovali..dcerka nastupila do skoly, takze akosi som nebola tym nejak naockovana, ze chcem a chcem drühe dietatko..milovali sme sa lebo sme chceli nie ze musime, lebo mam plodne dni..Nechapem ako niektore zeny sii meraju teploty, robia ovulacne testy..ale neosudzujem ich...My velakrat aj plodne dni prespime..xixixi...proste ak to ma prist tak to pride..akurar po roku a pol manzel isiel na spermiogram a je OK a ja som tiez ok..vajcovody priechodne...verim, ze to pride..jedna vestica mi pred rokom povedala, ze budeme mat syna..ze ma vidi v tehotenskych satach pri dome..a ja tomu verim...xixixi..samozjreme dobrym veciam clovek rychlo uveri..ale tak..potesila ma
Dakujem ti

jankaferancova
6. jan 2014

@manucao Tak teda do noveho treba dietatko 😉 bodaj by sa slova vestice naplnili presne do bodky 😉 drzim palce,nech to naozaj vyjde!

fidela86
6. jan 2014

@jankaferancova ach, tak kiezby... Nadej este stale zije a viera tiez ;) Ma sice sem-tam absenciu, ale co uz...aj take dni patria k snazilkovaniu...drzte palce aj dalej, raz nam to musi vyjst...

jankaferancova
7. jan 2014

@fidela86 tak som rada moja,ze stale verite,to je dolezite!Nam sa sice podarilo otehotniet do 6 mesiacov,bohuzial aj s jednym potratom,takze patrim skor k tym "stastnejsím" kt.to vyslo pomerne dost rychlo,ale verim,ze aj Vy,kazda jedna z Vas sa dockate pozitivneho tehotenskeho testiku.Budem silno drzat palce kazdej jednej!!!

zuzu1104
7. jan 2014

@ciusinka Luci, mrzí ma, že som sa neozvala skôr, nestíhala som. Som však rada, že ti menzes nakoniec dorazil, aspoň vieš, na čom si. Drž sa a nech už tento mesiac tá hnusoba nepríde. 🙂

zuzu1104
7. jan 2014

@jankaferancova Jani, to je krásna správa, zo srdiečka blahoželám, takže Samulo bude mať kamoša, skvelé. 🙂 Držte sa a veľa zdravíčka prajem. 🙂

jankaferancova
7. jan 2014

@zuzu1104 Dakujem Zuzi,akurat som sa Ti chystala pisat,ze ako sa mas?ako sa citis?vsetko v poriadku?drzkajte sa aj Vy moja

zuzu1104
7. jan 2014

@jankaferancova Ahoj Jani, dnes sa cítim trošku pod psa, mám silnú hnačku a bolí ma celé brucho, ale inak fajn, v pondelok idem do poradne a na triple test, mám strach, čo sa na tej poradni dozviem, lebo ten hnusný červík v hlave stále pracuje, ale hádam bude všetko ok. Ten čas do kontroly sa neuveriteľne vlečie, už mám aj pocit, že cítim pohyby, ale nie som si celkom istá.

jankaferancova
7. jan 2014

@zuzu1104 joj Zuzi,tak sa nam poliec,najhorsie je,ze v tehotenstve nemozes vselico.veru cervik bude pracovat stale,ale neboj sa vsetko bude v poriadku,celkom nam to uteka a dotiahneme to do stastneho konca 😉 daj vediet co v poradni,drzim palce,nech si testy v poriadku.Tak pohyby mozes citit,ved uz nie si prvorodicka,su este take jemnucke,za chvilku pridu krasne kopanceky 😉 drzkajte sa!

fidela86
8. jan 2014

@jankaferancova vdaka 🙂 verit musime, to je zaklad... Samozrejme, ze su aj tazke chvile, ale tie uz k tomu po takej dobe bohuzial tiez patria... Vdaka este raz, ze na nas myslis a drzis nam palce 🙂 si poklad 🙂

zuzu1104
14. jan 2014

@jankaferancova Ahoj Jani, tak včerajšia poradňa dopadla dobre, bábätko si pekne ležkalo, občas kývlo rúčkami, asi spinkalo, bolo fakt pokojné. Lekár povedal, že pekne všetko sedí. Pohlavie sme ešte nevideli, tak si ešte trošku počkáme.
Testy na Dawna máme negatívne a aj výter dopadol super, lekár povedal, že už lepšie PH tam dole nemôžem mať 😀 a predstav si, že ten hnusný stafylokok sám odtiaľ zmizol.
Takže som šla z poradne maximálne spokojná. 🙂
Ako sa máte vy? Samko počúva, teší sa na bračeka?

jankaferancova
14. jan 2014

@zuzu1104 Ahoj Zuzlik 🙂 tak som rada,ze je vsetko v poriadku.Ja pojdem do poradne 5.2.,potom o nejake dva tyzdne aj na 3D/4D,tak sa tesime,ze nasho drobceka uvidime znovu.Takze aj stafylokok zmizol,to ma naozaj velmi tesi,dufam,ze sa viac u teba nezabyva 😉
My sa mame dobre,Samko pocuva,od 3.2. ide do skolky,ale len na poldenny pobyt,kedze budem doma,na cely den ho nevezmu,ale velmi sa tam tesi,dnes sme si to tam boli okukat a uz tam chcel ostat hrat sa 🙂 Tesi sa na braceka,povedal,ze mi bude pomahat 😉

zuzu1104
14. jan 2014

@jankaferancova No super, teším sa z vás. Ja som tiež plánovala 3D/4D, ale lekár mi povedal, že ak chcem odborné sono, tak buď Košice-Dankovčík alebo Martin-Grochal a to je pre nás ďaleko. Som sa pýtala aj na Poprad, teda tu u nás a on mi to moc neodporučil, že je to len komerčné a zbytočne predražené a nie je to odborné, tak my asi nepôjdeme, aj keď mi je z toho smutno, ale radšej odložíme na kočiarik peniažky. 🙂
Náš Samulo sa tiež tešil do školy, keď sme tam prišli, tak ma posielal preč, že on tam ostáva a potom po troch dňoch už plakal, že tam nechce ísť, že sa mu tam nepáči a bol veľmi často chorý, tak som ho nakoniec z tej škôlky odhlásila, teda dali sme do septembra odklad a pre mňa to bolo lepšie, lebo ťažšie mi bolo, keď bol chorý a ja som musela ležať kvôli tomu krvácaniu. Tak sme teda zvolili menšie zlo, ale od septembra ideme skúšať nanovo.
Prajem ti, aby sa do škôlky len tešil a chodil tam rád, ty si aspoň do obeda budeš môcť oddýchnuť. A aby sa mu braček páčil a pekne ti s ním pomáhal. 🙂

jankaferancova
14. jan 2014

@zuzu1104 vies co my sme pri Samkovi neboli na tom 3D,budeme mat aj video aj fotky,taku pamiatku a samozrejme podrobnejsie vysetrenie to bude.robi to moj gynekolog,pojdeme cez vikend niekedy ku veceru.
Tak musim povedat,ze ja som bola velka frajerka,ked ostavalo dost casu do nastupu do skolky,ale ako sa k tomu blizilo,tak som stale polavovala a ze ho ani nakoniec nedam,ze ako to budem prezivat ja.ale on je na to pripravovany uz davnejsie,ze tam pojde,takze nebude to pre neho taka naraz velka zmena a chce tam ist,tak uvidime jeho reakcie aj neskor.ocakavam aj caste choroby,tie doteraz nemal vobec,tak uvidime,ak bude casto chory,nebude tam chodit,ved aj neskor pre druhe babo to nebude dobre,ked bude stale v pritomnosti nakazy....inak raz ten nastup do skolky musi prist,takze od toho neutecieme 😒
Aj Vy sa nam drzkajte,inak nas Samko uz skoro kazdemu vykecal,ze ide mat braceka 😀 sme mu mali co povedat 😉 A Vas Samulko ako?tesi sa na surodenca? 😉

daniela020202
16. jan 2014

Ahojte baby môžem sa Vás spýtať meškajú mi sviatky a teda som bola gin.a ten mi dal injekciu ktorá nezabrala vravel mi že 4-6 dní predtým čo som bola u neho som začala krvácať 3 dni po pichnutí a teraz stále nič a robila som si test a bol negatívny poraďte ďakujem
🙂

ciusinka
24. jan 2014

@jankaferancova
@zuzu1104
@fidela86 Ahojte dievcata, tak som tu po dlhsej dobe a s dobrymi spravami 🙂 Vyzera to tak, ze nam to vyslo 🙂 Len mi este negratulujte, len mi drzte silno palce a modlite sa prosim, aby to tentokrat dobre dopadlo..Poslednu MS som mala 24.12., vrchny test je robeny teraz v stredu 22.1. co je 30 DC a spodny je robeny dnes, 32 DC..Ani som tomu neverila..Len mam trochu obavy, lebo cca. od 23 DC mam take slabucke spinenie, je ho vidno iba na papieri a co je najhorsie, tak moj doktor je mimo SR az do 5.2., takze mi ani nemoze predpisat nic na udrzanie...Ale snazim sa byt v klude, mysliet pozitivine a dufat, ze to spinenie je len uhniezdovanie a vsetko bude ok..

jankaferancova
24. jan 2014

@ciusinka Luci to je krasne prekvapenie takto z rana!Velmi si ma potesila,zo srdca Vam prajem,aby to vyslo a bolo vsetko v poriadku.Opatruj sa moja,davaj si na seba velky pozor.to spinenie mohlo byt kludne aj uhniezdovanie,neboj sa moja,vydrzite to! 🤐

ciusinka
24. jan 2014

@jankaferancova Dakujem Jani, snazim sa mysliet pozitivne a tajne dufam, ze toto bude maly bojovnik a zvladneme to spolu az do konca, uz aby som isla k tomu lekarovi a nech mi povie, ze je vsetko v pohode, musi byt!

fidela86
24. jan 2014

@ciusinka to je uzasna sprava 🙂 budem sa za vas oboch modlit, nech to ide ako ma🙂 drzkaj sa 🙂

ciusinka
24. jan 2014

@fidela86 Dakujem velmi pekne 🙂 a aj ja tebe stale drzim palce, aby to aj vam vyslo co najskor 🙂

fidela86
24. jan 2014

@ciusinka vdaka 🙂 Tak vies, no...snazim sa mysliet pozitivne, snad aj nam Pan Bozko raz dopraje... Ale ty sa hlavne drz, strasne silno drzim palce 🙂

ciusinka
24. jan 2014

@fidela86 Dakujem velmi pekne a verim tomu ze aj ty nam sem uz coskoro pridas fotku svojho pozitivneho testiku 🙂

zuzu1104
24. jan 2014

@ciusinka Jej moja zlatá, tak to sa potichúčky teším, fakt skvelá správa. A to,že tvoj lekár neordinuje to nevadí, určite ho niekto zastupuje, tak zbehni za zastupujúcim, určite ti vyjde v ústrety. Veľmi držím palce.

ciusinka
24. jan 2014

@zuzu1104 Dakujem Zuzi velmi pekne..Uvidim este ako s tym lekarom, ja na jednej strane by som aj pockala, lebo toho 5.2. to uz budem viac ako 6 tt a uz uvidime nieco na UTZ a mozno aj srdiecko, zatial co takto by sa vo mne sparali a aj tak by nic nevideli..Jedine, coho sa bojim, je to spinenie, aj ked vcera a dnes uz som ho nasla max. 2 krat a to cikam asi kazdu pol hodinu a aj to bolo len take slabulinke..Uvidim este cez vikend, budem len lezat a snad sa to aj same nejako da do poriadku a bude to v pohode a ked nie, tak pojdem k nejakemu lekarovi..Velmi si prajem, aby to uz dopadlo dobre a aby sme v septembri boli traja 🙂

zuzu1104
24. jan 2014

@ciusinka Moja, veľmi na teba myslím a veeeeľmi veeeľmi ti prajem, aby bolo všetko v poriadku. Lekári v zahraničí mamkám nedávajú nič na udržiavanie, tak buď to plod zvládne alebo nie. Ako vravíš, hlavne veľa lež, ale to sa asi moc nedá, keď chodíš aj do práce.. Skús sa dať u všeobecného lekára vypísať na PN

ciusinka
24. jan 2014

@zuzu1104 No uz som manzelovi povedala, ze cez vikend len lezim a v praci tiez vacsinou len sedim a momentalne zaujimam taku polohu pololezmo 🙂 tak snad to bude dobre..Verim, ze to teraz uz vyjde 🙂

zuzu1104
24. jan 2014

@ciusinka tak sa len opatrujte a čakám správy od teba, dúfam, že budú naozaj len dobré a budem sa môcť s tebou veľmi tešiť. 🙂

ciusinka
24. jan 2014

@zuzu1104 Dakujem Zuzi 🙂 aj vy sa opatrujte 🙂

fidela86
24. jan 2014

@ciusinka kiezby tak bolo 🙂 ty teda len prkne odpocivaj🙂 drzkaj sa🙂