Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@snehulienka82 ano, mala som na neho kontakt od mojho brata - oni boli u neho na IVF... a uspesne - maju teraz dvojicky 😉 tak som ho brala ako odbornika... a kedze som s mojim nebola spokojna, tak som presla k tomuto... jedina nevyhoda je, ze sa tam plati za clenstvo 60€ na rok... co je teda dost vela, najma ak nic nepotrebujes riesit... ale zasa na druhu stranu, teraz chcem riesit babo, tak som sa na to dala...
@snehulienka82 13 d po ovu .A to som sa testla po nocnej co som prisla s prace.
@rencici27 tak este pockaj tak 2 dni a urob dalsi test, ak by vystupila hladina HCG vyssie, tak by tam mala byt silnejsia ciarka 😉
Nečítala som všetky príspevky, ale napíšem svoju skúsenosť.... My sme sa snažili od semtembra 2010, otehotnela som až v auguste 2011 - samozrejme, prvý polrok sme veľmi veľmi chceli, po polroku sme si povedali, že to necháme tak...nebudeme na t neustále myslieť a stresovať každý mesiac, či už "som" alebo "nie som"... nakoniec sa podarilo. Podotýkam, aj ja aj partner sme v 100% zdr. stave. Príroda to tak zariadi...a určite je niečo pravdy aj na tom, že keď človek veľmi chce...ono to proste nepojde. Netreba "tlačiť na pílu"...🙂 chce to čas...nehovoriac o tom, že ste predtým niekoľko rokov brali anti.
@snehulienka82 pockam a uvidim co bude....
@lina129 ano, citala som to na ich stranke... ale ked vies, za co platis, tak to nie je az tak vela. hlavne potom nemusis cakat v rade. u toho mojho ja vacsinou presedim cely den, ked neidem na plateny termin, co je 10 Eur. a najhorsie je, ze ani nevies, ci ma niekto pred tebou plateny termin... vela krat bolo, ze uz som bola na rade a prisiel niekto na presny cas... a cakaj dalej... ked by robil napr. folikulometriu, co tam mas prist aj 4 krat za sebou, tak za tyzden zaplatis 40 Eur... ak vobec maju este volny plateny termin. lebo ja som mala aj tak, ze uz bola vycerpana denna kapacita neplatenych terminov (asi 8 ludi) + vsetky platene terminy a uz ma nemala kam dat, ale ked chcem, tak mozem prist a cakat tam akoze cely den... inak je moj dr. vraj velky odbornik... no muza na spg neposlal... len ja som mala brat duphaston...
@rencici27 drzim moc palce 🙂
@snehulienka82 Dakujem 🙂
@snehulienka82 aha... tak to hej... no u mojho predchadzajuceho sa neplatilo skoro vobec nic, aj za plateny termin bolo len 7 eur, ale kedze som chcela poriadne riesit babatko + testy a vsetko, takto to mam pod jednou strechou 😉 navyse tu na MK som citala, ze aj inak pristupuju k svojim pacientkam ako ku externym... ale neviem co je na tom pravdy... ale odporucam, ja som tam spokojna... navyse, minule som sla na krv rano - pred robotou a bala som sa, ci sa stihnem vratit a za 10 min som bola vybavena.... 🙂
@lina129 no v nedelu budeme mat u nasich oslavu,maju domcek so zahradou,takze sa rysuje grilovacka, snad aj poco vyjde, a ak nie, tak dame nejaky nahradny plan 🙂 ale inak ziadne velke oslavy 🙂
Clostil aj Duphaston znasam uplne v pohode, nemam s tym ziadny problem, ani zle mi nebyva. Tej kamoske bolo zle pocas toho,co to brala? Baby to asi znasaju rozne, ja som si pre istotu necitala ziadne skusenosti bab odtialto, lebo by som si este nahovarala nejake priznaky alebo co,keby som citala,co vsetko to moze spravit... to je ako s tymi tehu testami v skupine snazilky :D fakt tam prestavam chodit, neprospieva mi to tusim.
Inak ten Gyn - Fiv asi naozaj vyskusam,ak sa nepodari, akoze nic neni prilis drahe ak ide o babo, aby sa konecne podarilo 🙂 takze nejakych 120 € za vysetrenie, alebo dalsie € za ine vysetrenia kludne obetujeme, lebo su to dobre investovane peniaze ;)
A s tym kocikovanim ta berem za slovo! Ale to uz sme sa dohodli minule, ja s tym raaataaaam :D
@tixx tak dnes uz opat piatooook 🙂 sa tesim, ale na druhej strane aj desim, lebo sa mi zda, ze nemam este uplne vsetko pripravene na svadbu ☹ dost mam z toho stres... a potom sa nam ma darit babo 😒
Hej, co si sa pytala, tak ano, tej kocke byvalo dost zle od zaludka, ked brala tusim Dufik 🙂 ale hned v dalsom cykle otehu, takze teraz jej zasa byva zle z tehu 😀 tak drzim palce aj Tebe! nech nemusis dlho do seba tlacit hormony 😒
Tak vsak uvidis, skus tie 2 cykly este s tabletkami a uvidis, ak nic, tak do toho CAR sa objednas bez problemov podla mna 🙂 a mozno uz nebude treba 😉 vsak mozno nam @rencici27 rozbehne skupinku a my uz budeme dobiehat 😉 vsak stretko na Antolskej to istiiii 😅
Tak peknu oslavu 🙂 zajtra ma byt dobre pocko, tak gril party urcite date 😉 tak potom napis ako bolo...
Pekny vikend kocky @rencici27 @snehulienka82 @tixx 🙂
@lina129 no ja sa neskutocne tesim ze je koniec tyzdna , neviem sa dockat toho vikendu uz! pocko vyzera fajn, tak grilovacka MUSII vyjst, dnes som bola nakupit veci na nedelu, akoze isla som s rukami ako orangutan vytahanymi, tolko toho bolo :D
Ty sa nestresuj kvoli svadbicke, ja som si povedala,ze ak som nieco nestihla,tak to bolo preto,ze to asi nebolo potrebne 🙂 Brala som to celkom sportovo 🙂 aj cely ten den som sa snazila brat tak,ze ak nieco nevyjde, nic sa nedeje,ide sa dalej, napr. sme sa chceli fotit na Devine, ale nestihali sme, tak sme sa operativne rozhodli,ze to bude v Botanickej, a fotky su odtial fakt nadherne... co ti este chyba vybavit?
no a samozrejme, PEKNY VIKEEEEEND ;)
@lina129
@tixx
@snehulienka82 Plodny a pekny vikend prajem babulky 🙂)
@rencici27 dik a ty sa pekne otestuj este parkrat 😉
@lina129 kedy sa budes vydavat?? nejak mi to uniklo... 😎
@snehulienka82
@rencici27
@lina129
anooo plodny vikend aj vam, veru tak!!! ;)
@tixx Ahoj no tak uz viem ako..... kupim dudlik a ked prideme do noveho bytu tak mu dam do ruky dudlik a spitam sa kde bude decka izba.....No kedze som to nevidrzala tak som mu nieco naznacila a moj muz si myslel, ze si robim srandu a vobec nic nepochopil.....Takze pockam do utorka a spolu s dudlom mu dam tehot test.. s // č(teda dufam ked bude druha ciarka silnejsia)
Ahojte, rada by som sa k vam pridala.. My sa s manzelom tiez snazime od septembra a doteraz nic.. Dost mi to uz vrta v hlave, bola som uz aj u doktora, zobral mi krv a povedal, ze vsetko je O.K., teraz cakame na manzelov spremiogram, ma ist zajtra, tak som z toho dost nervozna.. No doktor povedal, ze ak bude aj manzel v poriadku, tak bude treba tomu dako dopomoct, tak som velmi zvedava. Uz som prestudovala asi kazdu zemu na modrom koniku, ale nie som z toho mudrejsia..
@denisalv ahoj, jasne, pridaj sa 🙂 sme tu na tom vsetky tak rovnako, tiez sa pokusame od septembra,a zatial nic... ale aj na nas pride rad, skor ci neskor - ale radsej teda skor 😀 😀 😀
ja som uz bola u lekara na horm. profile, manzel na spermiograme, a teraz beriem aj lieky, no nie som s tym moc stotoznena,kedze mne v podstate podla vysledkov HP nic nie je, mm mal horsi spermiogram,ale to je tiez premenlivy udaj, zavisi od vela faktorov, myslim,ze keby sme sa viac dni pred vysetrenim nesnazili,vysledky by boli mozno ine, lepsie. Nemate sa ozaj coho bat, to vysetrenie je uplne v pohode, potom nam daj vediet, ako vam dopadli vysledky. A ty uz si bola u lekara, resp. beries nejake vitaminy?
@tixx ahoj, no ja som bola u lekara, bral mi krv a robil dake vysetrenia, asi ten hormonalny profil a povedal, ze u mna je to v poriadku a teraz cakame na ten spermiogram. A potom sa uvidi co dalej. Inak beriem iba kyselinu listovu, ale iba nejaky druhy mesiac. A preco s liekmi nie si stotoznena? Aku inu pomoc by si ocakavala? Su aj ine moznosti? Mne doktor povedal, ze tomu bude treba trochu dopomoct asi tiez dakymi tabletkami, tak som zvedava. A ako dlho ste cakali na vysledky spermiogramu?
@tixx ahoooj tak dodatocne vsetko naaaj k narodkam 😉 ako dopadla oslava? aj ste robilii grilovacku? 🙂 my sme boli s rodicmi v Pandorfe na shoppingu - konecne som si neskusala ja, ale mamina a oco 😅
Na svadbu mam uz viac-menej vsetko, az na nejake detaily, ktore sa nejakym zazrakom neustale objkavuju 😀 Inak, dnes rano mi napadlo, ze presne takto o 2 mesiace je nas den D 😀 tak ten stres uz vrcholi, ci mam vsetko a podobne... no hadam aspon vsetko podstatne uz mam...
Vcera sme sa trosku aj pochytili s mojim nastavajucim, ale to mi asi blbnu hormony a k tomu este ten svadobny stres... no je to zabavicka 😒

@rencici27 nooo vyzera tam byt dúšik 🙂 kedy mas termin ms? ze by si nam odstartovala skupinku??? drzim paluchy!