icon

Snažilkujeme od septembra a stále nič

subbinka
6. feb 2014

ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás

tixx
23. apr 2014

@denisalv my sme mali vysledky spg uplne ze hned, akoze neviem co vas ten lekar tak natahuje... ved oni to musia vyhodnotit hned, do hodiny, takze vysledky musel mat uz vtedy, tam nie je na co cakat... potom daj vediet, ked ich budes mat, ako vam dopadli 🙂

tana85
24. apr 2014

@snehulienka82 mozes maprosim pridat?

rencici27
24. apr 2014

@sono2 Hlavu hore za chvilku bude plna deckeho placu.Len musis mysliet pozitivne.

snehulienka82
24. apr 2014

@tana85 ahoj, dala som to na hlasovanie vsetkym clenom, tak cakam na ich vyjadrenie. iba pred chvilou som sa prihlasila na MK, tak preto reagujem neskor... dufam, ze sa nehnevas. 🙂

zabkazabicka
26. apr 2014

ahojte my sa snazime uz nievo vyse roka a stale nic...boli sme aj v care a nemame velmi ukazkovy smg...uvulku mavam adi celkom pravidelne...tetaz mam ist na prefuky v laparke a mam z toho riadne nervy...hrozne sa bojim ci to ma vobec daky vyznam...ako sa s tym psychicky vyrovnavate ked pride mrcha?

denisalv
29. apr 2014

@snehulienka82 ahoj pridas aj mna do tej sukromnej skupiny prosim?

tixx
29. apr 2014

@zabkazabicka poplacem si a poviem si,ze na dalsi cyklus to uz musi vyjst 🙂 ale je to na nervy veru 🙂

zabkazabicka
30. apr 2014

@tixx ved to je to tazke...ja az v semtembri mam ist na laparku koli priechodnosti vajcovodov..este mame skusat tak uvidime

tixx
1. máj 2014

@zabkazabicka my sme na tom podobne, laparku zatial naplanovanu nemame, kazdy mesiac skusame a cakame, ci to vyslo...

zabkazabicka
2. máj 2014

@tixx a kolko uz skusate? mate aj nejaky problem?

zabkazabicka
2. máj 2014

@tixx a tebe uz robili horm.profil? to si si vyziadala alebo ti to lekar urobil pretoze sa vam nedari? mne nic take neponukli....my sme nemalidobry smg...

tixx
2. máj 2014

@zabkazabicka u mna HP v pohode, spg bol horsi, ale v norme. podla mna HP ti lekar spravi, na co budes cakat? kludne mu povedz,ze sa snazite uz dlhsie a ze by si chcela,aby ti to spravil, je to len o tom,ze ti zoberu krv,cize ziadne komplikovane vysetrenie 🙂

zabkazabicka
3. máj 2014

@tixx ja nechapem preco ji HP hned nenavrhol...moze to byt aj preto ze mam peknu ovulku?

tixx
4. máj 2014

@zabkazabicka to by s tym nemalo mat nic spolocne, ja som ju mala tiez 🙂 tam ti zisti,ci nemas viac alebo menej hormonov, co by mohlo sposobovat to,preco sa nedari. ak ty budes ok, navrhne tvojej polovicke spermiogram ako dalsi krok pravdepodobne

zabkazabicka
4. máj 2014

@tixx aha tak ja ked pojdem najblizsie k lekarovi tak mu to pripomeniem...chodievam kazdy mesiac na folikulometriu aby som vedela ze kedy je ten spravny cas...akurat tento vikend sme mali tak som zvedava ci z toho daco bude,,kaxdy mesiac sklamanie uz si sj na to zvykam :( vy sa ako dlho snaite? co vsetko mas uz zasebou? riesite nieco?

tixx
4. máj 2014

@zabkazabicka no my od konca septembra, zatial mam za sebou HP a mm spermiogram, beriem Clostil + Duphaston 2. cyklus a akurat (ne)cakam na prichod ms...

zabkazabicka
6. máj 2014

@tixx ahoj my snazilkujeme od minuleho roku a tiez som absolvovala asi tri cykly ale na pregnyle a duphastone...ale nic nepimohlo to aj som chodievala kazdy mesiac na folikulometriu ale nezadarilo sa....a mm ma aky smg? chodite do nejakeho car-u? my do martina...kedy cakas mrchu? ja bud.tyzden vo stvrtok ale uz ma zacinaju boliet prsia takze zade nic;(

rebelka2014
6. máj 2014

Ahojte dievčatá, chcem vás len povzbudiť, .. pár príspevkov som tu prispela dávnejšie.. snažili sme sa od augusta minulého roku a teraz v marci sa nám vďaka Bohu podarilo zamiesiť.. Teraz som v 8tt.. snáď všetko dobre dopadne a konečne sa dočkáme vytúženého bábätka. Rovnako to prajem aj vám <3

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

zabkazabicka
9. máj 2014

tak tento mesiac prisla mrcha o daco skor:(... takze zase nic ;( uz ma to nebavi nedavsa ani nic planovat...objednat si dovolenku ci nie a podobne otazky...

zabkazabicka
9. máj 2014

@15monca151 podla mna asi ovu test ti nepomoze...asi radsej este pockaj...a kolko sa uz snazite ?

15monca151
10. máj 2014

@zabkazabicka skoro 9 mesiacov,tak teda pockame este 🙂 lebo vobec sa v tych testoch nevyznam 🙂

zabkazabicka
10. máj 2014

@15monca151 a uz ste aj nieco riesili myslim ci si uz bola s tym ze sa vam nedari u lekara...a kolko mas rokov? nam sa uz rok nedari a stale ked mam dostat kramy tak stale sa tesim ze nic a ked to pride tak zase sklamanie...podla mna tie ovu testy su blbost...ak nemad pravidelnu menzes tak chod ku gynegologovi nech to monitoruje cyjlus a mas to vysiu pravdepodobnost ze sa trafite...

15monca151
11. máj 2014

@zabkazabicka ešte sme to zatial u lekára neriešili, povedali sme si že uvidíme že ten rok počkáme teda zostávajú nám ešte 3 mesiace a ak sa nepodarí tak to začneme riešiť s lekárom

zabkazabicka
11. máj 2014

@15monca151 my sme to riesili adi uz pi pol roku ale len tak ze sme chodievali no meranie kedy mam presne ovulku......tiez sme boli na spermiograme a uz som bola aj na inseminaciii, vsetko zatial neuspesne.....v septembri mam ist na operaciu vajickovodov tak som zvedava ako to dopadne...dufam ze sa nam dovtedy dako podari...🙂

15monca151
17. máj 2014

@zabkazabicka držím vám palce 🙂 my ešte chvilku počkáme a uvidíme čo bude 🙂 dúfam,že sa nám coskoro zadari 🙂

zabkazabicka
17. máj 2014

@15monca151
@15monca151 my zase tento mesiac nic :( asi pockame do septembra kedy mam ist na tu operaciu ohladom vajickovodou abuvidime co bude...dnes som to tak ratala ak vseto dobre pojde rak o rok by sa nam az malo podarit otehotniet...musime prejst vsetkymi postupmi tak uvidime...drzkaj sa a daj vediet ci sa zadarilo tento mesiac a ako to prezivas papa 🙂

15monca151
18. máj 2014

@zabkazabicka to ma mrzí ☹ ale verim ze sa vám coskoro zadari 🙂 keď nie pred operaciou tak urcite po nej 🙂
Ja som mala dostať MS a zatial ešte nedorazila,dnes som trochu spinila také nahnednute,ale MS to zatial nie je,tak som zvedava,len si nechcem pripustat že by som mohla byť tehu lebo keď MS dorazí budem zase sklamana....

zabkazabicka
19. máj 2014

@15monca151 ja to mavam tiez tak najskor spinenie ale potom vzdy pride ms :( a kedy mas dostat? moja ms trva asi 12 dni nechapem a gynekolog to neriesi....spinim asi 6 dni potom 4 dni normalne ms a este spinim cca 2 dni na nervy...

15monca151
19. máj 2014

@zabkazabicka podla mňa by si mala zmeniť lekara ,veď to nie je normalne toto....Ja som mala mať v sobotu,dnes som robila testik a ukázal mi aj druhu ciarku 🙂 sice nie taku silnu ale je tam a duch to nie je 🙂 velmi vám držím palce 😉