icon

Snažilkujeme od septembra a stále nič

subbinka
6. feb 2014

ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás

kveetiinka
25. feb 2014

Budem drzat palec,aby to vyšlo 😉

lina129
25. feb 2014

@tixx ahoj, juuj to ma mrzi, ze mas atb... ☹ ano, lieky mozu ovplyvnit ovu testy... no ide o to ake lieky, mozne atb nie, ale neviem tak presne... 😒 myslim, ze aj v pribalovom letaku uvadzaju, ze ktore... Ja zajtra ne/ocakavam ms, tak drz palce... ale obavam sa, ze pride, bo brusko boli.... ☹ ale ak aj pride, tak sa chystam na ten hormonalny profil... To sa tusim chodi 2-3 den cyklu, resp. ms, ze?

tixx
25. feb 2014

@lina129 ahooj, no neocakavaj veru 🙂 to by bolo super , keby si mrcha dala na dlhsie pokoj ;) no ak by naaaahodou prisla, tak na HP som ja bola na 3DC - lekar povedal, ze v 1., 2. alebo 3. den , asi by bolo najlepsie, keby si svojmu brnkla, nech ti povie on, bude to asi relevantnejsi udaj ako ti poviem ja 🙂 a daj potom vediet, ako si dopadla. moj mm ide v piatok na ten spermiogram,tak som zvedava na vysledky, nech to mozeme riesit/neriesit dalej, lebo tento mesiac sme sa teda ani pocas ovu nemohli snazit kvoli tym liekom, takze sa nemohlo nic podarit... lieky dnes doberiem a zajtra kontrola u doktora, tak snad uz som OK, ale je mi podstatne lepsie ako pred tyzdnom teda 🙂

tixx
25. feb 2014

@subbinka no to teda vyzera veeeeeeeelmi nadejne podla mna 🙂 dufam,ze ti budeme moct coskoro gratulovat ;)

tixx
25. feb 2014

@kveetiinka no jasne, ved ty najlepsie musis vediet, ci sa na druhe babo citis, alebo nie 🙂 dufam,ze kontrola u lekara dopadla OK 🙂

tixx
25. feb 2014

@f3rari ako sa ti dari, co mas nove? 🙂

kveetiinka
25. feb 2014

@tixx joooj este som nebola ani objednana este nie som, bojim sa co z toho zase bude, lebo som zacala mavat bolesti a mrcha meska uz 2-hy tyzden. Tehu test samozrejme negativny 😒 . Ale ak nedostanem do nedele tak buduci tyzden uz k nemu pojdem 😅 . Tebe drzim palec nech ti kontrola dobre dopadne 🙂 .

subbinka
autor
26. feb 2014

@tixx no tak asi to uz vyšlo stale mi neprišli kramuse a mam uz take pocity

lina129
26. feb 2014

@tixx ahoj moja, tak som to dostala ☹ presne ako hodinky... tak som sa prave objednala na ten HP a chcela som objednat aj mojho draheho na spermiogram a povedali mi, ze tento tyzden je uz obsadeny, ze najskor niekedy buduci tyzden 😨 tak som v soku, ze kolko asi chlapov chodi na to... Tak super, ze tebe je lepsie uz... ako dopadla kontrola? tak ideme na to od znovu 😒

tixx
26. feb 2014

@kveetiinka no jasne, radsej pre istotu na tu kontrolu chod, aby si potom bola kludna 🙂 neboj sa, urcite vsetko dobre dopadne. Moja kontrola dopadla OK, vyzera,ze antibiotika zabrali, este cakam na dalsie vysledky, no snad uz to bude v pohode.

tixx
26. feb 2014

@subbinka no parada, tak gratulujem a dufam, ze bude vsetko ako ma byt a ze tvoje tehu bude uplne bezproblemove 🙂 daj o sebe potom vediet, ked budes mat novinky 🙂

subbinka
autor
26. feb 2014

@tixx no to dufam aj ja este neviem kedy pojdem k doktorke a ci to aj skoro nebude a strasne ma zaujima vela veci uz som si objednala knizku zajtra mi pride hlavne co sa tyka kavy ja milujem kavu rano ked vstanem neviem sa jej vzdat

tixx
26. feb 2014

@lina129 ahoj, no to ma mrzi, ale nevesaj hlavu, pojdes na HP, tvoja polovicka na spg, a potom uvidite, co dalej 🙂 moj mm ide na spg v piatok, akoze bohvieako sa mu nechcelo, ale volala som tam ja, a lekar povedal,ze staci ak to rano donesieme, takze som zohnala dnes u lekara taku nadobku a len to tam odnesie, vraj to ma trvat 10 minut, kym to vyhodnotia a do hodky budu aj vysledky. To asi zalezi, aky je to lekar, co to ma robit, mna moj gynekolog poslal k inemu gynekologovi (to som zistila, az ked som si to googlila, lebo som myslela,ze to robi urolog) - no a ten riesi prave aj taketo veci, a dokonca je porodnik, co je fajn, lebo moj nie je. Moj gyndos hovoril,,ze ked donesiem vysledky z toho spg, tak uvidime co dalej - a ako to budeme riesit. Ja som dnes 20DC, a kedze sme sa nemohli snazit tento mesiac, bud. mesiac zaciname tiez odznova. Neviem, ci uz to zacat riesit cez hormony (tusim Clostil + Pregnyl sa to vola) alebo ci este dat jeden mesiac tomu volny priebeh len s alchymilkou a inofolicom. Uz si nespominam, ty si Inofolic skusala?

tixx
26. feb 2014

@subbinka haha to si mozeme ruky podat, kava je moja zavislost :D podla mna ked si das otazku do toho fora "snazilky" - tak ti baby urcite poradia, ci sa to odporuca alebo nie, ja s tym skusenosti nemam,ale tiez ma to zaujima 🙂 Testik ti ukazal potom aj silnejsie tie //?
Ty si inak nieco brala na podporu otehotnenia, ci si to len nechala tak,a podarilo sa ?

subbinka
autor
26. feb 2014

@tixx no aakurat si idem spravit kavu :D , este som si nerobila dnes si spravim ak sa k nemu dostanem k tomu testu lebo ho mam u rodicov. a jedine som brala babyplan ale to ked som vysadila antiku a to len mesiac a potom nic teraz od vcera si davam kyselinu listovu

lina129
26. feb 2014

@tixx ano moja, skusala, ale nie uplne dosledne... ma sa to pit dokonca az 2x denne ked chces pomocou toho otehu... je to dost nechutne, tak som to pila vacsinou len raz denne, aj to po ovulke nie uplne kazdy den 😒 ale mozem potvrdit, ze som pri tom mala krasne priznaky ovu, vela hlieniku a ovulecne priznaky cca. v prostriedku cyklu... ukazkova ovulka, len teda neviem preco, ale zatial nic z toho... ☹ tak ako chces, ale myslim, ze inofolic odporucaju pit aj popri hormonalnej liecbe... tak neviem... tazko povedat, ze ci cakat, ci nie, ale myslim, ze v tomto cas hra proti nam, najma ak uz mame 30 a viac 😒 😠

lina129
26. feb 2014

@tixx @subbinka mimochodom baby, aj u mna je kava moja zavislost 😉 potom pozor popri inofolicu neodporucaju pit vela kavy, teda najma pit po inofolicu bezprostredne kavu... pisu to aj na stranke inofolicu...
A kavu mozes pit v tehu, aj ked vacsinou najma v prvom trimestri kava prestane chutit, dokonca som citala, ze vela babam aj smrdi... ale ak ti chuti, tak mozes vypit polovicu mnozstva kavy ako pred tehu... takze ak pijes 2 denn, tak jednu mozes v poho 🙂

subbinka
autor
26. feb 2014

@lina129 hej no ved to ja sa toho bojim ci to nic babu nespravi ale ja neviem asi rano si musim dat aspon ale inofolic som nebrala

lverffy
26. feb 2014

Ahojte dievcata chcem Vam dat do pozornosti - ponukam specialny lubrikacny gel na podporu pohybu spermii spolu s 15timi ovulacnymi testami za 25€ - velmi rychlo som otehotnela a ostalo mi to vsetko doma zabalene/nepouzite - budem rada ak to niektorej pomoze. Vramci BA doveziem. PAPA

subbinka
autor
27. feb 2014

@tixx ahooj takže som si robila včera druhý test a už je to silne čiže asi nam to vyslo 🙂

lina129
27. feb 2014

@subbinka tak šup k lekarovi 🙂 a sme zvedavé na vysledky, ci to teda vyslo 🙂 drzim palce! a gratulujem k testiku!

lina129
27. feb 2014

@tixx ahoj tak dnes rano som bola na krv na HP a prisla som asi o 5 min 8 a po mne tam prislo asi dalsich 5 bab... tak mi zobrala 3 ampule krvi a ze o 3 tyzdne kontrola... a medzitym drahy na spermiogram... tak som ho chudaka objednala, kedze tento tyzden uz mali full, tak najblizsie mohol az 10.3. a az potom som si uvedomila, ze som ho objednala na meniny ☹ tak som mu pripravila pekny darcek 😅

tixx
27. feb 2014

@subbinka no parada, tak gratulujem 🙂 a hlavne prajem uuuplne bezproblemove tehotenstvo 🙂 a urcite nam sem pis, na co sa mozeme tesit, ako ti je, ci ti byva zle a ako to cele zvladas 🙂

tixx
27. feb 2014

@lina129 ty mas kolko rokov? ja budem mat 31 o par mesiacov, takze fakt uz by sa patrilo 🙂 a hlavne keby bolo len na mne, tak ja uz sa o babo snazim dlhsie, len moj mm chcel,aby sme sa najprv zobrali a az potom skusali, ja som v zasade nebola proti, len si teraz hovorim, ze tu antiku som mohla asi vysadit uz ovela skor, ale tak teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom, a hlavne zatial to este nie je ziadna tragedia, baby,co su tu sa niektore snazia x rokov, my v podstate naplno len 4 mesiace. Ja som inak zaciatkom februara zacala brat inofolic 2x denne, lenze potom prisla ta choroba, cize to v tento mesiac bolo asi uplne zbytocne, no nic, pockam na 1DC a idem znova, 2x denne. Moj mm ide na spermiogram zajtra, tak som zvedava na vysledky, a potom sa objednam k dokimu, nech poradi,co dalej. To nevadi,ze to je na meniny 🙂 Ono aspon my to mame tak, ze uz ma doniest vzorku k lekarovi, ze vysledky budu do 10 minut - cize to nie je ziadna veda, tiez sme mysleli, ze to bude musiet riesit priamo tam, ale staci to takto.

subbinka
autor
27. feb 2014

@tixx jasne uz teraz citim ze mam take mdloby ale zatial mi zle neni a hlava sa mi stale toci a orsia mi ide rozdrapit

kika691
27. feb 2014

@lverffy ahoj ako funguje ten gel?Pouziva sa ako obyc.lub.gel?

lina129
27. feb 2014

@tixx ja mam 31, tento rok 32 😒 ja som zasa mala dlho jedneho priatela a ten deti nechcel riesit (on uz dieta mal s jeho ex) a tak som tiez uzivala antiku... a dufala, ze ho casom zlomim ☹ no nic sa nezmenilo a tak sme sa po 4,5 roku rozisli... no a ked som mala skoro 30 tak som sa zoznamila s mojim terajsim partnerom, teda snubencom a on uz deti velmi chce, tak sme to zacali od septembra riesit... cize v podstate 5 mesiacov, ale v oktobri som mala cystu, tak to bol anovulak ☹ ale uz to xchem riesit, bo kym sa nam podari babo, tak uz mozem mat aj 33 ☹
Btw, my mame svadbu o 3 mesiace 🙂 vy ste kedy mali svadbu?

tixx
27. feb 2014

@subbinka no hovori sa,ze prve tri mesiace su najhorsie,asi si to telo musi zvykat na tu novu situaciu...ale poznam aj baby, ktore prve tri mesiace prezili tak,ze pomaly ani nevedeli,ze su tehotne, takze to zalezi... snad ti tie problemy cim skor ustupia a bude to v pohode 🙂

tixx
27. feb 2014

@lina129 no ja som na tom bola podobne, mala som 6rokov vztah, ktory sa rozpadol v 23, potom som bola sama chvilku a s mojim mm budeme v marci spolu 6 rokov, brali sme sa len teraz v septembri ,ale uz spolu zijeme dlho...ja by som mala deti aj hned, ked sme sa dali dokopy, no vies ako to chodi, chlapi su trosku ini v tomto, hlavne ked sme sa zoznamili, mal 25, co este nebol ten vhodny cas 🙂
Tak to gratulujeeeeeem k svadbe, to je super!!! najkrajsi den naozaj, my sme si nasu uplne dokonale uzili, fakt to bol uzasny den. Kedy mate presne? a kde? 🙂

subbinka
autor
27. feb 2014

@tixx no jasne dufam , že budem mať kludne tehotenstvo nemyslim si ze by som vracala len skorej zahu asi budem mavat a jedine tie tocky hlavy a strasne som unavena 🙂