Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@tixx fiiiha, tak uz ste dlho s manzelom 🙂 no ja som sa s mojim ex rozisla ked som mala 28 a 2 roky som s mojim terajsim snubencom... svadbu budeme mat 14.6. 🙂 vy ste rovesnici s manzelom? moj ma 30 a dieta uz velmi chce... co som hrozne rada, bo tym padom je ochotny ist aj na vysetrenie 😉
Inak, co sa tyka mrchy, tak uz mi konci... neviem ako to maju ine baby, ale ja mam tak, ze 1 - 2DC uplne umieram, mavam dost krce a dost silnu ms... a na 3DC uz skoro nic... neviem ci to je normalne, ale ja dufam, ze ano... 😕
Ako ste dnes dopadli so spermiogramom? prepravili ste ho k dokimu uspesne? 😅
@lina129 no uz dlho veru 🙂 a som strasne rada 🙂 ja som o necely rok starsia, takze ja budem mat 31 v aprili a on mal 30 v januari, ale babo uz tiez velmi chce, teda chceme obaja...
Co sa tyka mrchy, tak ja to mam tak,ze v jeden mesiac mi trva 5 dni, v dalsi 3, a potom zase 5 a zase 3... hovorila som to lekarovi, povedal,ze dlzka vobec neni podstatna, takze urcite to je normalne ako to mas ty.
SPG dopadol OK, prepravil to mm uspesne, ja som este spala v tej dobe 🙂 vysledky ma manzel, takze uvidim,ked pride domov, potom zavolam svojmu doktorovi,nech sa u neho zastavim a dohodneme sa,co dalej. Chcela by som asi vyskusat este aspon 1 mesiac tak,ze 2x denne inofolic, bez nejakych lekarskych zasahov, hormonov ... no poradim sa s nim, asi tam skocim niekedy na bud. tyzden. Chcela by som, aby mi spravil tu folikulometriu, ak sa to bude dat, nech mi vie presne povedat, kedy je uplne najvhodnejsi cas na snazenie, lebo mozno sme to vzdy len zle nacasovali alebo co 🙂
A co sa tyka svadbicky, kde ju budete mat? Kolko ludi? Uz sa urcite riadne tesite,ze?
@tixx tak to je ozaj sranda, aj moj je odomna mladsi 😉 priblizne o rok a 4 mesiace 🙂 nikdy som nexcela mladsieho a nakoniec je to najlepsie... moj ex bol paradoxne o 8 rokov starsi a nakoniec to nerobilo dobre... 😒
Tak to je super, ze mu hned dali vysledky 😕 to sa tak aj robi, ze vysledky zo spg su hned? Mne povedal doki, ja budem mat tie vysledky z HP o 3 tyzdne a medzitym ma ist moj chlap na spg a potom sa mam objednat na konzultaciu a dohodneme dalsi postup... Ale aj ja rozmyslam, ze do svadby to necham na prirodu a po svadbe to zacnem aktivne riesit... uvidim co navrhne lekar...
Tak potom daj vediet ako dopadol mm so spg 😅
Svadbu budeme mat tu nedaleko Ba v jednom golfovom rezorte - v hoteli... a budeme mat cca. 80 ludi 🙂 vy ste mali svadbu v Ba? a vela ludi? No tesim sa riadne, ale aj stresujem, pripravy vrcholia...
@tixx Moja, chcem sa este opytat ohladom toho SPG... moj pojde priblizne o tyzden, tak sa chcem spytat, ako dlho predtym ma mat zdrzanlivost? nikde to presne neuvadzaju, len pisu, ze ani nie velmi dlho, ani velmi kratko... a tusim aj by nemal uzivat ziadne lieky, ale mysli sa tym aj vitaminy?
bo on uziva ten Zinok a selen - na zlepsenie spermii, ale neviem, ci to ma vysadit teraz alebo nemusi?
@lina129 pred vysetrenim spg - min. 2 dni by ste sa nemali snazit 🙂 vitaminy netusim, aj moj mm nejake berie, ale neprestal pred tym vysetrenim. vysledky boli tusim do hodinky, normalne si na ne pockal. Ja som vysledky z HP mala do 3 dni tusim, no a teraz by som mala s tymi jeho vysledkami ist opat k dokimu a uvidime,co povie, aky bude dalsi plan 🙂
My sme mali v BA, 60 ludi, co bolo tak akurat, obrad sme mali v kastieliku v Prievoze. Ty by si sa teraz mala hlavne prestat stresovat, nechat to na prirodu a mozno sa to zrovna vtedy podari a na svadbe uz si nebudes moct vypit :P A fakt ti doporucujem, v den svadby sa snazit si vsetko uzit, nestresovat sa, lebo zazila som svadbu,kde kamoska stresovala kvoli hocicomu,a potom nebola spokojna, my sme mali cely den totalne pohodovy, ked sa nieco nepodarilo,nevyslo, tak sme isli dalej, ale cely den bol len nas, boli sme vysmiati a super sme si to uzili.
@tixx jeej dakujem, si zlata 😉 no ja stresujem trosku teraz, lebo my sme sa zasnubili v januari a kedze uz chceme babatko, tak sme nechceli dlho cakat so svadbou a tam kde sme chceli mat uz bolo volne len v jun, jul a polovica augusta a potom az v oktobri a to uz sme nechceli, tak sme sa rozhodli pre jun... a tak som nemala vela casu na pripravu, tak teraz dobieham 😅 no mozno aj za to sa nedari, ze trosku stresujem teraz... ale inak sa tesim 🙂
Tak som zvedava, aky bude vas SPG, drzim palce aby boli dobre vysledky 😉 potom ides k dokimu? tak daj vediet, aky postup vam povedal... Ja som tiez zvedava ako dopadneme my... aj sa dost bojim... no vsak uvidime 🙂 pekny vikend
@lina129 neboj, este mas casu kopu na vsetko 🙂 saticky mas vybrane? Ake budes mat? Ja si myslim,ze sa teraz skus fakt co najmenej stresovat, a ktovie, mozno uz aj do svadby budes tehotna 🙂 A mas sa naozaj na co tesit, je to ten naj den 🙂 co ti este chyba vybavit?
Dam vediet ohladne SPG, potom sa bud. tyzden zastavim u dokiho, nech povie,co navrhuje...akoze nemyslim si,ze by sme uz mali stresovat, este sa nesnazime tak strasne dlho, ale zas ked sa tomu da trosku pomoct, preco nie 😉 Urcite aj vy dopadnete uplne OK, tak neboj 🙂 a pekny vikend aj tebe
@tixx ahoj, tak ako dopadol SPG? k lekarovi sa kedy chystas?
No ja saticky mam na 90 % ale uz som z toho chora, nic sa mi nepacilo 😒 ale tak nakoniec si asi vyberiem tieto... ty si mala pozicane saty? odkial? ja som pochodila asi 7 salonov tu v Ba a nic sa mi tak nepacilo... no az teraz tieto celkom... no a cez vikend sme riesili mojho chlapa - oblek, kosela, topanky... no to bola tiez sranda 😒 ale tak hadam vyberieme 😀 navyse mam trapenie s mojou buducou svokrou, tak si to "uzivam"...
Inak, ako pises, nesnazite (v podstate aj nesnazime, lebo my tiez od cca. septembra skusame) sa az tak dlho... ale predsa len, cas dost leti a tiez si myslim, ze by nebolo od veci tomu trosku dopomoct 😉 tak drzim palce potom u lekara 😉 som zvedava co vam odporuci... 🙂
@lina129 ja som mala z Nicole, model Leonie z 2014 🙂 boli uzasne fakt 🙂 ty mas odkial zatial? My sme museli mojej polovicke davat vsetko sit na mieru, lebo v obchode si kvoli vyske nic nekupi. No so svokrami to tak byva, snad sa to vsetko "utrasie" a bude to OK.
No a SPG - vysledky neboli uplne najlepsie, ja som tam sice nebola, lekar vraj povedal,ze mame skusat a ak sa nepodari, tak o pol roka mame dojst - to urcite... akoze ak mame dojst na kontrolny, tak urcite to bude skor ako o pol roka. Teraz ideme mm kupit nejake vitaminy, a po 3 mesiacoch by sme isli znovu. Zajtra idem ku gyndosovi, dohodnut, co dalej, aky bude postup...drz palce 🙂
@tixx jeeej pozrela som tie Leonie a su krasne 🙂 take romanticke 😉 no mne lepsie pristane uzsi strih, ja v Nicol rozmyslam nad modelom Legara 🙂 Inak, je sranda, ze aj moj snubenec je taky dhy 😅 ma 194 cm a tiez si tazko kupuje veci, jeden oblek sme nasli Wilvorst č. 102 a ten mu celkom sedi, tak uvidime, ci ho kupime 🙂 nevies, kde sa da zohnat predlzeny strih kosele? chcel by na manzetove gombicky... kde si kupoval tvoj mm?
fiha, tak SPG nebol idealny? 😒 no moj drahy uz stresuje, ze urcite je on na vine... tak sa smejem z neho 😉 ale bojim sa, ze ja... ☹ to by znamenalo dalsie vysetrenia asi... On ide na SPG buduci pondelok, tak uvidime... potom sa mam aj ja objednat na konzultaciu k lekarovi... Ozaj, nevies, za ten SPG sa nieco plati?
A daj vediet, co Ti povedal doky 🙂
@lina129 ja v Nicole ten model Legara nevidim, posli mi link 🙂 No inak s tymi mojimi satami to bola haluz, a trosku aj stres, ja som mala vybraty iny model /Donaire/ - len ked som si ich tyzden pred svadbou prisla vyskusat, boli totalne znicene...sede, potrhane, skarede. Chvalabohu mali tieto nove, tak som si ich hned zobrala...
No moj ma 197 :D sranda fakt! my sme davali sit na mieru vsetko, aj koselu, aj oblek... keby si chcela vediet kde, poslem ti link 🙂 manzetove sme kupili v Gyori . Predlzenu koselu inak mozu mat v Marks and Spencer, len je otazka,ci zrovna budu mat, ci to bude na manzetove gombicky a ci sa bude hodit do obleku, svadobna kosela ma trosku vyssi limec.
No SPG nebol uplne najlepsi,ale vraj ani najhorsi. Ono sa to vraj aj meni, teraz moze mat taketo vysledky a nabuduce uplne ok, tak sme preventivne kupili vitaminy, caj kotvicnik a chcem zohnat este Maca. Dnes som bola u lekara, nasadil mi od noveho cyklu Clostil + Duphaston, v polke cyklu pojdem na folikulometriu. Vraj uvidime,ako sa to vyvinie,a keby sa pol roka nedarilo, tak potom CAR...co dufam nebude nutne 🙂 Akoze nechcela som ani tieto lieky brat, ale zase na co mam cakat,nie? 🙂
@tixx http://www.pronovias.com/wedding-dresses-2014/c...
Prepac Lagara som myslela... mne sa viac paci takyto strih siat, aj myslim, ze mi viac pristane... ze su vypasovanejsie a len dolu trochu rozsirene... ale este sa musim rozhodnut 🙂 Ale tie Tvoje su krasne 🙂 Fihaaa, tak riadne je vysoky tvoj mm 🙂 aj ty si vysoka? ja mam 176, takze mozem mat aj opatky pri mojom 😉 No rozmyslame tiez, ze si da usit... tak ak mozes, tak mi posli ten link, pls... On si skusal koselu aj v Blazek, tam maju predlzene strihy, ale nemali na manzetove gombicky ☹
Tak to ste dobre pokrocili, ked uz ti dal aj lieky... tak to bude hned 🙂 co tu citam na MK, tak baby co takto zacali brat Clostil, tak do 2 - 3 cyklov boli tehu... 🙂 a ides to brat uz od dalsieho cyklu, alebo este skusite len s inofolicom? Inak, mm odporucam vitaminy Zn+Se a moze aj kys. listovu - ta sa odporuca aj chlapom 🙂
Co je Maca? to som este nepocula... 😨
@lina129 kraasne su, len na mne by nevyzerali dobre :D a zase ja som chcela take tie princeznovske... mam len 165 cm 🙂 oblek + koselu+vestu sme davali sit na mieru tu: http://www.bizarretailor.sk/
No ja som lieky nechcela, ale tak zas ak to ma pomoct...a ja dufam,ze pomoze 🙂 Idem to brat od dalsieho cyklu, o par dni by som mala dostat MS a ten Clostil mam zacat na 5. DC... a potom Duphaston od 15.DC... Hej, inak presne tieto vitaminy ideme kupit, aj kys.listovu. Maca : https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/maca-zazracny-prasok-ktory-nam-pomoze-k-tehotenstvu-2/ alebo http://bionature.sk/produkty/maca/ - za skusku nic nedame ;)
@tixx fihaaa... o tom som veru este nepocula 😅 sa mi zda, ze to skor posobi na potenciu 😉 hehe... ale moze byt... no moj chlap ma chuti dost, niekedy az moc 😀 len keby z toho uz nieco bolo... 😒 ale tak mozno vyskusame, dik za tip... to ma brat chlap ci zena? ci obaja?
Tieto vitaminove doplnky mozes asi aj popri tych liekoch, tak to je super! Aj inofolic mozes aj pri Clostile - pozri na stranku inofolicu a poradnu pre snazilky, tam to pisu... 🙂 Kedy ocakavas ms?
Inak, dik za stranku na kosele, urcite to ocekujeme 🙂 tak vy mate dobry rozdiel vyskovy 🙂 tak ty mozes aj 15 cm opatky 😉
baby nepotrebuje niektorá INOFOLIC a UTROGESTAN??? ostali mi a škoda to vyhodiť
@lina129 no to som prave nevedela,ci mozem inofolic spolu s clostilom,ci to nebude prilis 🙂 ale je to asi len doplnok vyzivy, no skusim to tu pohladat tie info 🙂
Maca je myslim pre oboch, ale u nas ju asi bude len mm, my tiez nemame problem s chutou :D len to chceme skusit, lebo sa tu dost pise o tom,ze to pomaha k lepsim vysledkom spg... MS by som mala mat okolo 7.3., som zvedava,ci tie lieky pomozu, nie som z nich nejak nadsena, bojim sa,ze su to zase hormony,co do seba budem cpat... ale tak za skusku to asi stoji, bodaj by bola pravda,co si pisala, ze po 2-3 cykloch baby ostali tehotne 🙂 ty kedy ides k dokimu najblizsie? az s vysledkami so spg?
Haha a 15 cm opatky? By som sa zabila :D
@tixx ahoj, pozrela si tu stranku inofolicu? http://www.lejdyklub.sk/pre-snazilky/poradna?str=3 tam pisu aj to, co si sa pytala, ze inofolic sa moze s Clostilom... pozri odpoved 25.2.2014, inofolic v kombinácii s clostilom Myslim, ze je tam viac krat taka podobna otazka 🙂 Tu Macu si zohnala? A kde?
Ja budem mat vysledky z krvi, teda HP az o 3 tyzdne - teda vlastne uz o 2 🙂 tak mi povedala sestricka, ale neviem preco az za tak dlho... ty si mala skor, nie? Mne vravela, ze mi beru aj na nejake protilatky, tak neviem... 😕 A moj chlap ide na SPG v pondelok... 🙂 tak potom pojdem na konzultaciu k dokymu... A Ty si mala z HP aj nejaky nalez, ked Ti nasadil ten Clostil a Duphaston - teda vlastne hormony?
Inak, dnes idem opat do Nicol skusat s kamoskou, tak uvidim, ci nezmenim model 😉
@lina129 nepozerala som este tu stranku, posledne dni mam uplne hekticke, neviem kde mi hlava stoji :D Macu som zohnala tu http://www.superfoodshop.sk/produkt/maca-bio-pr... - je to najlepsi pomer cena/mnozstvo,co sme nasli. Ja som na HP nemala ziadny nalez, praveze bol vraj uplne OK - tie lieky mi nasadil, lebo podporuju otehotnenie, tak uz len dufat, ze pomozu 🙂 Akurat som si ich bola v lekarni vybrat. No a co saticky, ktore si si vybrala na koniec? 🙂
@tixx ahoj, co mas vela v praci? aj ja mam teraz tiez dost vela, este k tomu tie svadobne pripravy... ☹ dik za stranku na tu macu... moj drahy ide teraz v pondelok na SPG a potom mu tiez nasadim Macu 😉 uvidim ako dopadne... Daj mi este nejake rady pred spg, pls 😅
Inak, vymenila som asi saty, teraz dostali novinku v nicol - Ledurne, pozri ich na stranke... uplne som z nich odpadla... 😅 co na ne vravis? sice som chcela vzdy čipkove, ale nevadi... tieto nemaju chybu... tak asi zmenim povodnu predstavu 😀
Tesim sa, konecne piatok, budeme oslavovat draheho meniny, aj ked len vemi skromne, kedze musime teraz absitinovat po kazdej stranke 😀
@lina129 tie saty su paradne, tieto sa mi pacia viac,ako tie prve, nemaju chybu, tak jasne, ked si konecne nasla tie s tym wow efektom, tak ich proste MUSIS mat :D
No ja v robote mam teraz toho viac ako kedykolvek predtym,ale tak su take obdobia, to zas prejde a bude to v pohodke 🙂
Ja idem pre tu Macu dnes, uz som sa tam dohodla s tym panom,ze sa tam po robote stavim. Okrem toho este kupim tu kyselinu listovu, selen , E, zinok + caj kotvicnik, to bude urcite stacit.
Inak som dnes 1DC, od 5DC zacinam s Clostilom, potom Duphaston, tak som zvedava,co to spravi.
Pred SPG nic extra, len abstinovat 🙂 mozno aj preto sme my mali horsie vysledky, lebo som sa az neskor dozvedela, ze je lepsie viac dni sa pred tym nesnazit, no my sme od posledneho snazenia mali ledva 2 dni, mozno preto tie vysledky neboli az take dobre, ale zase ako doki hovoril, na oplodnenie staci 1 spermia ;) Na kontrolny SPG pojdeme asi fakt az o pol roka - resp. dufam,ze to uz vobec nebude potrebne 🙂 to iste prajem aj vam, potom daj vediet, ako vam dopadli vysledky.
Este chvilku v praci a VIIIKEEEEND, uz mi uplne sibe,ako sa na neho tesim 😝
@tixx Ahojky 🙂 trosku neskoro 🙂aaale stale po starom,cakam na mrchu aby mi spravili hormonalny profil a muzovi spermiogram rovno...tak zatial len praca,domacnost..ale zacala som sa vrtat zasa vo svojom hobby aby som trosku vypla a nemyslela na to stale.. uz som taka vynervovana z celeho tohoto ze normalne neviem vydrzat sama so sebou.. 😒 a ty ako? 🙂
@tixx Ahojky 🙂 trosku neskoro 🙂aaale stale po starom,cakam na mrchu aby mi spravili hormonalny profil a muzovi spermiogram rovno...tak zatial len praca,domacnost..ale zacala som sa vrtat zasa vo svojom hobby aby som trosku vypla a nemyslela na to stale.. uz som taka vynervovana z celeho tohoto ze normalne neviem vydrzat sama so sebou.. 😒 a ty ako? 🙂
aa od dnes som zacala brat Gynex,tak uvidim ci je taky zazracny 🙂
@f3rari cauko, no ja som prave vcera mrchu dostala, na HP som bola tiez, vysledky boli OK. od tohto cyklu zacinam brat Clostil a Duphaston, mm bol na spg a vysledky neboli uplne najlepsie, co ale moze byt ovplyvnene vraj kopou veci,a je mozne, ze najblizsie vyjde dobre. Tiez stale dokola riesim pracu, domacnost, uz spekulujem, co si este vymyslim,a by som sa este nejak zamestnala 🙂 a co je tvoje hobby? na co je dobry Gynex?
@kveetiinka co mas nove? mrcha ti uz prisla, uz si sa objednala k lekarovi, ci este cakas? 🙂
@tixx ahoj, mrcha mi uz prisla, tak som sa odhodlala a na stredu som sa objednala na kontrolu, uvidime ze co mi povie. hovorila som sestricke ze som mala bolesti a este nejake problemy okolo toho a hovorila ze to su priznaky prasknutej cisty, tak dufam ze ta cysta je uz prec... a ty sa ako mas? uz naostro snazilkujete?
@kveetiinka no tento mesiac uz mozeme, po tej chorobe a antibiotikach. dnes som vsak len 2DC, od 5DC mam zacat brat 1. krat Clostil, tak som zvedava, co to spravi... potom okolo 12-13DC idem na folikulometriu, asi budem k lekarovi chodit teraz castejsie, ale tak co by clovek nespravil pre mimi 🙂 Dufam,ze ta cysta zmizla, a ze uz to bude len lepsie, potom daj vediet, ako si dopadla, budem drzat palce ;)
@tixx ja viem, ja by som tiez bola urobila cokolvek 🙂 a oplatilo sa 🙂 dnes sme boli kalat drevo, velke tazke kusy, to by clovek musel vidiet, rozbijali sa puckou 🙂 tak som chytila do ruky tu tonovu sekeru ze to aspon vyskusam a manzel mi vravi ze ci si chcem ublizit 😠 a moje dieta ked videlo ako som nanho zaganila hned pohotovo reagovalo : ocko nepodcenuj maminu, ona to zvladne 😀. A ked som sekeru aspon zatala aj ked asi na 5 pokus dodala: vidis to, maminka zvladne naozaj vsetko 😀. A pre tento maly poklad sa naozaj oplatilo urobit cokolvek 🙂 . Tak ti drzim palec aby sa o par rokov niekto takto zastaval teba 😉
@kveetiinka jeej tak to musel byt super pocit, ze sa ta tvoje dietatko takto zastalo 🙂 a dakujem, verim tomu, ze onedlho to babeno budeme mat aj my 🙂

@kika691 ano ako obycajny ale tie su neni vhodne ak sa snazite pocat byva to na nich aj napisane... uz som ho predala ale kukni na nete napr. Ebay maju aj ine dobre produkty na podporu spermii paa